Sep 21, 2010

.perihal lecturer kesayangan

Selamat siang semua.

Sepanjang degree ni, aku ada sorang lecturer kesayangan. Senang cerita, aku panggil dia miss quantitties. Kenapa quanTITties? Sebab dia ajar Civil Engineering Quantities, dan mempunyai sepasang buah dada yang mengancam. Ye, aku sebut mengancam, sebab memang sangat-sangat mengancam. Muka pun comel, belajar pun sampai luar negara, kerja pun pernah dekat luar negara.

Setiap kali kelas mesti pakai kebaya ketat seketat-ketatnya. Nampak habis seluruh pelusuk tubuh.

Dia ajar pun boleh tahan seronok. Biasanya budak-budak kelas aku memang waktu kelas dia fully concentrate dia mengajar dekat depan. Aku tak pasti concentrate dekat mana, tapi aku tak la concentrate dekat dada dia. Dia pun maintain rapport with the students. Setiap kali aku hai, mesti dia hai balik dengan gaya macam orang jepun kawaii buat hai badan senget sikit. Cayaqqq habaq hang!

Sebagai stalker yang berjaya, aku dapat tau mana dia duduk, mana tempat asal dia, bilik dia tower berapa tingkat berapa, berapa kali dia pergi tandas secara purata sehari, pukul berapa dia balik, apa nombor plet kereta dia, dan berapa gaji dia sebulan.

Tapi sekarang aku rasa sangat kecewa, sebab lecturer kesayangan aku dimark sebagai pemandu kereta yang tak berkaliber. Tadi aku saja-saja google nombor plet kereta dia, ada forum ni tak henti-henti cakap pasal kereta dia. Ramai pulak tu yang jadi mangsa kekejaman dia, tak reti bagi signal lah, parking double lah.

Kesian miss, ramai orang tak suka cara miss bawak kereta.

Miss, kalau miss kahwin dengan saya kan senang, saya akan pastikan masalah miss settle. Saya sanggup jadi supir miss hari-hari hantar amek kerja. Dan saya akan pastikan miss tak pakai kebaya ketat-ketat lagi. Semua tu hanya untuk tatapan saya sorang saja. Mana boleh sharing-sharing, saya kuat jeles.

Miss, marry me, please?

32 journeyed together:

paeh said...

fak lu

black_mel said...

bro..letak la pic dia untuk santapan ramai...leh gak kita cuci mata..haha..

plumpy.tootsie said...

miss tu agak2 nak pndang ke kt kau?

afiqah said...

hot seh lectrer :D

cik panadol said...

haiya....

MOFASAD said...

koteeeeee laaaaaaaaaa


nanti buku lagej aku buat lap air mani ko..


celaka

Huda Luna said...

nak makan kaki saiz 9 x?
melampau betul
huh

plumpy.tootsie said...

ad awek dh marah dh tu bro.

KAH KAH KAH!

*cimOt* said...

hot abes la lect ko ni ea..xescape klas,concentrate abes..then,ko mesti top scorer la ni..

Ann said...

mesti attendance full jer kan.....

AyuE SurihanyOt said...

hahaha...huda dah marah...padan muka...

J. Abdullah said...

gua nak tengok gambar dia. apa? lu ingat laki je teruja nak tengok perempuan camni?

raina said...

bukti mana, bukti?

wong ah ian said...

poen la woi tengok sorg2..belum jadi bini lagi bole kasi kawan2 tengok skali..BOoooo....

afiqsiddhartha said...

tak payah post gambar aku dah capai ereksi.

Hellioz said...

nk tgok
nk tgok!!

afiq said...

apkah motif. tapi ye la.. aku pon penah crush dngn lect

CERITA LEBAT said...

bubuh la gmbr dia 3 4 keping kt sini..baru terangkat

epin jenal said...

kasi tatap sikit itu miss~

hiro said...

qualiti lectr bgus...huu

eiffel said...

kasik la picca...cakap lect kesayangan...xkn tak pernah amek picca bersama!!!

frwls said...

marry me lah..... me can settle ur probs also miss

k.e.r.i. said...

siapa bini #1?
miss @ luna?

haha

mier@merr said...

halamak...kena pakai kebaya la ni ek g ngajar.. baru takyah susah susah suh pelajar concentrate...

Ainee Cumi said...

Ada persis Vanida Imran tak?

deus X machina said...

mengecam keras tindakan kedekut siggplus

Berd said...

Bahagia ke dia kalau kawen dengan si pelucah? walaupun bentuk badan mengagumkan?

senandung semalam said...

mcm2 la lu ni...
hahahaa

crazy_labelle said...

kim salam skit... kata ade budak baik hati kim salam...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

aaauuuuuuuuwwwwwwwwwwwww...

crazy_labelle said...

tp seketat mane pon kebaya miss quantity tu, ak percaya xley lawan ni la http://bit.ly/dk2KW3

noor afzan said...

huh..
perlu ke?