Dec 25, 2009

.apa barang sambut krismas

Selamat siang semua.

Orang semua update entri tulis selamat hari natal. Aku nak tukar sikit. Aku nak tulis selamat menyambut Hannukah kepada semua suka pakai ketayap kecik letak atas hujung kepala. Untuk bangsa Majusi aku tak sure sambut ke tak, cuba tanya Paraxixth.

Aku baru lepas bersenggama sama Kemai dan Paraxixth. Menyambut eve hannukah bersama-sama membuka hadiah di bawah pohon pokok pain yang sudah bertimbun hadiah. Paraxixth tak dapat hadiah, sebab dia budak jahat tahun ni. Penat dia tulis surat dekat Santa, tapi Santa tak balas. Kata Santa buang masa jilat setem saja nak reply surat dia.

Kami lepak di MSyed main Pro Evolution Soccer 2010.

Mula-mula aku tak dapat rentak lagi, so aku bagi Paraxixth menang dulu. Dah dapat rentak, unstoppable beb. Aku nampak muka dia tensi lepas beberapa kali cubaan menandingi aku. Biasa lah, nama game pun Pro, jadi hanya Pro saja yang akan menang. Kalau dia menang pun menang penalti saja. Saja bagi menang, karang balik menangis lak.

Jadi di sini aku nak ucapkan selamat menyambut Hannukah pada yang berbangsa Benayoun, Ben Haim, Arial Sharon dan yang sewaktu dengannya. Seronok seronok juga, jangan lupa yang kau tu dilaknat sampai mati.

Sudah, aku nak pergi gantung stokin futsal tak basuh 3 bulan dengan harapan Santa mati dengan tenang akibat terbau gas beracun dan tinggalkan aku beribu-ribu hadiah.

21 journeyed together:

♥miszluna™ said...

haha

bengong jekk

org bukak hadiah dlm FV
jom bukak
hehe

err..
xlarat la jln p msyed tu..
atas bukit..
huhu..
rela mkn nasik lemak je

Fathiha Zainal said...

Errr... Dh tuka?? X pkai DisQus lg ek? Huhu.. Ape2 shje lah. Yg penting.. Hepy!!

Hmm.. Lawak kot tang gantung stokin dgn hrpn santa mati dgn tenang.. X tenang rsnye.. Azab gila. Haha! (Gelak sensorg xleh benti dh ni)

enyheartsdiamond said...

hannukh pun hannukah la :)

x-po said...

ada sumthing la bunyi atas bumbung umah aku ni..adakah itu santa clous? wakkaa

greenhall said...

jom kumpul duit p mekah!

Fifi Hanie said...

happy chrismukkah siggplus. u pakai ketayap besar ke kechik? hahahahahahahahaagahahah

christmas esok, dapat gaji triple. wooot woot

Fifi Hanie said...

happy chrismukkah siggplus. u pakai ketayap besar ke kechik? hahahahahahahahaagahahah

christmas esok, dapat gaji triple. wooot woot

Fifi Hanie said...

happy chrismukkah siggplus. u pakai ketayap besar ke kechik? hahahahahahahahaagahahah

christmas esok, dapat gaji triple. wooot woot

|arieza| said...

hahahaha sunggu kejam nk bunuh santa ek? kesian.. sape nk jaga binatamg magic dia yg terbang nnt. u? nk bg mkn ape kt diorg? hehhe

«♪Ruff♪» said...

lama nye aku xlawat k0
ko pn da xpkai intensedebate ek....
nape ye?

eyka said...

er.

Koyuki said...

"Seronok seronok juga, jangan lupa yang kau tu dilaknat sampai mati"

huhu
T.T

saypOOL rafhtello said...

bagi hadiah stu kat aku..
ko jadi bini aku pun xkesah la..
tp nafkah batin xdpt la..haha

imHepPie said...

rumah ko ada serombong ke santa nak masok

jane said...

ko pon dah tukar pakai ni balik????
hahahaha...aku pon dah tukar balik..

hahaha

anyway, bukak hadiah tu hulur2 la ke sini

xoxoxoxox

izzahfarhana said...

kite share2 la sikek hadiah tu sigg

Lonecryer said...

weh.. xdapat la aku awek cun kalo santan K.O.. kahkahkah

Rara said...

bangsa2 apakah itu? knpe ak xtau?

fitriah said...

aku tak mintak banyak..

aku nak robert pattinson je..

B E L L A said...

nak adiah krismasssssssssssss

B E L L A said...

nak adiah krismasssssssssssss