Dec 23, 2009

.ingat semua orang boleh jadi macam ni ke?

Selamat siang semua.

Sejak mas kahwin dah naik jadi rm300 ni aku dengar ramai yang mengeluh. Cibai kedekut apa nak mengeluh-ngeluh. Kau nak anak dara orang kena la invest sikit. Kalau ada yang ketegaq sangat nak kuar duit tapi gatai sangat nak kawin dah, aku suggest kau cari lelaki dan buat macam ni.

Klik gambar untuk tumbesaran dan fokus pada bahagian Information.





Macam mana? Senang kan?

Kami suami isteri yang sah di sisi undang-undang Facebook. Kemai berperanan sebagai pemberi nafkah batin dan aku sebagai penerima nafkah batin. Cuma satu aku nak tanya, macam mana kami boleh jadi suami isteri padahal kami juga siblings? Sumbang mahram?

Tak payah nak susah-susah pergi pejabat kadi. Tak payah susah-susah nak pilih photographer untuk wedding photo di hari persandingan dah video cam untuk malam pertama. Senang kan?

Dan cuba teka siapa anak kami? Ini dia.


Oh ya, dia anak perempuan tau.

Sila ucapkan selamat hari jadi kepada anak kami, mengikut kata dia lah.

Dan bersedialah untuk mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan kepada kami pada 1 Januari nanti ya.

Post Scriptum : Mana pergi Mahaguru Qasem yang amat aku sanjungi? Dia kena tangkap sebab merogol gadis bawah umur ke?