Dec 29, 2009

.azam tahun baru aku

Selamat siang semua.

Dari malam semalam lagi aku fikir nak update apa hari ni. Masih belum ada idea sampai sekarang. Ada jugak terfikir nak letak video-video berunsur Redtube di sini, tapi aku kena ikut etika blogging yang disaran kerajaan. So aku lupakan niat suci murni tu.

Opah Timah pun lately agak kebosanan. Tidur je manjang. Kalau dia beraksi pun sebab nak kacau aku tidur. Pantang dia tengok aku bangun lambat pagi-pagi, mesti dia cuit-cuit kaki aku. Tensi betul.

Hidup aku sekarang entah apa-apa. Sejak semua kawan-kawan dan kekasih balik ke tempat masing-masing, aku dah tak ada benda nak buat. Nak keluar pun takat tengok bola di mamak kegemaran saja.

Jadi aku baca balik entri-entri lama aku. Gelak sorang-sorang.

Aku baca balik draft-draft yang aku ada tulis tapi tak habis. Ingat nak sambung balik tulis, tapi idea semua menyorok.

Tahun baru lagi berapa hari saja lagi. Aku tak ada nak buat resolusi pun. Aku rasa resolusi tu merepek saja. Dari poyo-poyo nak buat resolusi tapi tak pernah nekad nak buat tak ada guna jugak kan? Macam kata nak berhenti merokok tapi pagi tahun baru tu dah beli kotak rokok baru pack 20. Bodoh apa?

Ok la azam aku tahun ni, aku tumpang azam korang jela k.

Sedar-sedar aku dah buat dah entri untuk hari ni. Jadi lah kan?

27 journeyed together:

B E L L A said...

ko,
lawak.

hahaha.

eykA♥ said...

lawak.
ok aku gelak
azam yg bagus
aku hrap ari jumaat ni kau dah xbkk redtube dah
jangan lupa solat
kim salam sama opah timah ckp aku trgn nk tgk dia beraksi.

eykA♥ said...

poyo an aku.
puiii.
lalala

x-po said...

ala bro, azam baru azam baru gak, redtube jgn tggl..hoho

♥miszluna™ said...

haha..mai la sini..kita bsuka ria..huhu


ok I pon tak ada azam la..sbb bkn nye pnh bsmgt nk wat..
huhu..

tu la..tido je memanjang opah pon kacau la..huhu

joni kn ada..
ajak la joni lepak

siggplus said...

b e l l a : aku nk try masuk raja lawak boleh?heh

siggplus said...

eyka : kau nk tgk opah timah beraksi apa?

aku tak bukak redtube hari jumaat la, aku bukak time hari lain..heh

siggplus said...

eyka : kau mmg poyo pn

siggplus said...

x-po : haha tu mmg tak boleh tinggal

siggplus said...

miszluna : ceh kt sn mn boleh bsuka ria..

dia tu saja jeles tgk org tido

joni pn keje tido je nk lepak pe ngn dia

enyheartsdiamond said...

nak tumpang azam sekaki :)

{lumut} said...

td awek lu cium wa..eh silap..awel lu call gua..haha

Koyuki said...

resolusi gua

errr

eh

resolusi tu apa ya?

fitriah said...

ak pun tak pernah ade azam. hehe

saypOOL rafhtello said...

aku dah takde azam..azam aku org lain dah amek..

greenhall said...

gua azam nak masuk AF. lu nak tumpang x?

nadirah_nor said...

hakhak..
ok2..

|arieza| said...

ok i plak nk tumpang ur azam :p ala rindu cite opah timah :(

ween said...

happy new year :)

hitam said...

woargghhh!! woarghhhhhhhh!!! grrrr!!!

aemyLina™ said...

azam taon baru?
azam taon ni xnak buat azam... boley.. haha..
klik2..

deena awanis said...

giler senang wat entri ek...=)

GhOsToNe said...

hahahha...

siap entry ko!

bagus2!!

hBz said...

tahun baru apa kata kita sunat sekali lagi.cun?

Rara said...

ak pn xde azam..knfirm xjdik ape nti..hnye smbut taun bru dgn riang gmbire..

mkne,sudah smkin tua..heh..

izzy. said...

aku pun takde azam. aku nak tumpang kau tumpang azam orang lain. boleh?

Koyuki said...

resolusi gua

errr

eh

resolusi tu apa ya?