Dec 29, 2009

.esok dah sehat boleh la kita beralkohol kan?

Selamat siang semua.

Akibat dari jiwa aku sekarang agak kebosanan hidup sorang-sorang di Ipoh, aku lebih rajin melawat blog-blog gosip untuk mengisi masa lapang.

Aku bukak beautifulnara.com. Sampai sekarang aku masih tak faham sapa yang beautiful? Blog tu ke si Nara tu sendiri? Dan kalau si Nara tu yang beautiful, aku meragukannya. Mustahil.

Dalam blog tu aku jumpa ini.

Kenyataan Scha pasal kantoi kena rush dekat club haritu.

Saya tidak membantah dan pergi membuat ujian. Saya tidak minum (minuman keras) kerana baru baik dari demam dan tuduhan itu tidak adil.


Aku memang tak pernah ada nafsu dekat Scha tu, kecuali time iklan MYEG yang dia pakai body suit warna merah jalan-jalan dalam opis macam orang gila tu. Itu pun atas dasar aku tak tengok lagi siapa tuan punya badan. Bila sampai part last dia tunjuk muka, potong terus.

Aku lagi suka iklan Marion Caunter dengan Fazura tu. Meleleh air liur tak usah aku cakap. Botol 1.5 liter tu senang-senang je nak penuh kalau iklan tu berkumandang. Heh.

So pada Scha yang kau orang suka sangat tu, nanti dah baik demam calling-calling la ye. Boleh kita pergi togak sampai pengsan. Time tu kalau kantoi baru tuduhan tu adil kan? Heh.

Bytheway, jangan lupa pakai leather suit merah yang u pakai haritu. Bukan apa,as part of our foreplay. Haha

63 journeyed together:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.err betulkah

.lame x togak
.lalalalala~~

greenhall said...

erk, gua nak tompang perah susu!!!








muka lawa, dan perangai ala2 betina.

bibikcantik said...

chaiy0k beb...
entry lu memang superb

♥miszluna™ said...

ceh...

bengong nye budak..


tu la kesian duk ipoh sorg2 bosan..
klu org ada leh lepak smp lebam..

joni dh mkn belum?
sian dia

Ezzah said...

ahahahahaha......notty! :P

btw, mmg bodoh si scha buat statement cam haprak gitu...

Jard The Great said...

ahaha... kes scha tu ek...

enyheartsdiamond said...

aduhhh..slama ni i sokong..
bila dia jd host sehati berdansa..
sumpah..x masuk langsung!
bila clash dgn fahrin sbb org ketiga..
boleh jd betul ni..
togak???
erkss..
taktao lah~

otak ketat said...

haha. ni lg mcm celaka :p

fitriah said...

haha kenyataan scha tu kantoikan diri sendiri je.

fitriah said...

yang mne iklan marion counter dgn fazura?

Best Of Me 321 said...

statment scha tu macam hampeh je, "terang lagi bersuluh" kantoi minum, hampeh punye artis

Rara said...

org dh kntoi,mcm tu la..ckp pn xngeti nk pk dlu..

.millalara. said...

haha. tadi time tunggu nak masuk kuliah,, member bukak chanteknara juga.. dan statement inilah yang menjadi bahan terbaik kemengutukan kami2 tadi!! means,, kalau tak demam memang layan lah kan.. haiyaaa~~ sngguh jujur..

Farhana said...

Sigg.. Foreplay tu aperkah? Muahaha.. Tu jek yg aku nmpak.. Aiseyyy.. ;p

~ Ipoh ni "banyak" lagi mende best laa.. JJ ade, Ipoh Parade ade.. Muahahaha.. ;p

lagenda said...

Salam Ziarah.....

Jawapan nak melepaskan diri biasalha artis kan

Farhana said...

Ooppss.. Bukan sarkastik sigg.. No hard feelings okey.. Aku duk sini 3 tahun daa.. Rmai yg kate gitu gak.. Mungkin aku blum abes lagi teroka bndar Ipoh ni barangkali.. Tu yg ade rase begitu.. Atau mgkn aku frust sbb kdai mkan cina lagi banyak.. Dan aku, sering takdak idea nak makan kat maner lagi.. Hehe.. ;)

nn said...

tak minum pasal demam. ayat..

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Koyuki said...

heh
gua ingat lu tipikal punya laki

fezaL Mohd said...

foreplay tk tahan tu . comolot la haha

saypOOL rafhtello said...

fazura mmg hot!!!aku ada no phone dia..

seroja jingga said...

penah jumpa ke artis yang tak hipokrit??
rasanye lom lagi..except rabbani n raihan mungkin

||| PöJìé PööH ||| said...

suker cara kamu deliver ur entri..
btw itulah artis..
yg cantik molek xsemua nya baik belaka..

|arieza| said...

hhahha tgk statement dia pun mmg boleh mengkantoikan diri sndri :p

Kuwe said...

lagi lagi scha lagi lagi scha.

lagi satu. mcm mana mau sebut nama dia hah?

DaHLia said...

haha..knyataan mgntolkn diri sendiri laa tu/...

SuRayA^i. said...

er..scha minumkah?
tp ayt mcm mngantoikan diri gk tuh~

Ries Lee said...

patut la aku tggu si scha tu kat kedai mamak tak sampai2.

izzahfarhana said...

nara tu country lam bhse korea.tapi ak rse tu bukan web pelancongan hehe

hitam said...

wuarghhh!! wuarghhhh!!!

[z@ck] said...

sudah terhantuk lagi terngadah..

seKut taWar said...

arrrgh

siggplus said...

intanurulfateha (◡‿◡✿):

jom lah togak..heh

siggplus said...

greenhall : lu nk perah susu sapa?susu gua ke?

siggplus said...

bibikcantik : thanx

siggplus said...

ezzah : sapa yg notty? aku ke?aku baik jela

siggplus said...

jard : yup kes scha tu :)

siggplus said...

enyheartsdiamond : aku tak pernah suka si scha tu..heh

so gosip2 dia mmg aku tak amek tau pn

siggplus said...

otak ketat : mmg celaka!

siggplus said...

fitriah : dah terang lg bersuluh

siggplus said...

rara : patut dia rujuk ngn aku cara2 nk bekap diri so tak kantoi..ni tak, jwb ikot dan je..kan dah kena..heh

siggplus said...

fitriah : ala iklan dekat astro sports tu

siggplus said...

millalara : tu lah pasal

siggplus said...

farhana : mkn je kt kdai cina, kn sng..heh

siggplus said...

farhana : foreplay tu ape eh..aku pun tatau..haha

cis kau kutuk ipoh..xpe2

siggplus said...

farhana : foreplay tu ape eh..aku pun tatau..haha

cis kau kutuk ipoh..xpe2

siggplus said...

nn : ayat org2 bijak

siggplus said...

koyuki : lelaki tipikal mcm mana?

siggplus said...

fezal : comolot biasa sgt, foreplay trus

siggplus said...

saypool : cpt anta vcard no dia kt aku!

siggplus said...

seroja jingga : tak pernah..heh

siggplus said...

pojie : cantik ke scha tu?

siggplus said...

arieza : ntah nye, pndai2 la cover sikit..haih PA dia mmg mengong la

siggplus said...

kuwe : haha ntah..secha boleh, macha pn boleh kot

siggplus said...

ries lee : sbb dia tgh berforeplay ngn aku la..haha

siggplus said...

izzahfarhana : haha jadi beautiful country? then apsal org kt nuffnang tu pggl dia abg nara?

siggplus said...

hitam : mengantuk ke mengamuk kau ni?

siggplus said...

z@ck : sian kan dia terhantuk

siggplus said...

sekut tawar : arghhh jugak

irahehe said...

ira suke scha...sblom nie..
hahaha~
tpi
skang
da
x

irahehe said...

ira suke scha...sblom nie..
hahaha~
tpi
skang
da
x

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

greenhall said...

erk, gua nak tompang perah susu!!!








muka lawa, dan perangai ala2 betina.