Dec 23, 2009

.splash!

Selamat siang semua.

Benda yang paling buat I marah dalam kategori pemanduan, mengatasi ; perempuan tak reti bawak kereta, bawak kereta macam tak sabar nak balik rumah nak berak cair, potong queue, belok tak bagi signal, belok baru bagi signal, romen dalam kereta, ialah kereta waktu hujan tak reti slow dekat lopak air yang ada pemandu motorsikal dekat tepi.

Kesian tau tak?

Believe me, rasa kena percik air tu sangat memeritkan. Bukan perit dekat fizikal, tapi mental. I pernah rasa macam tu. Cuba u bayangkan, tengah sedap-sedap i merempit waktu air menitik-nitik dekat dalam boxer, bahagian rectum i sejuk je bila kena air hujan tu, tetibe datang air banyak percik dekat satu badan i. i yang tengah sedap-sedap nak capai ejakulasi, terus potong tak jadi. Nanti esok-esok i ejakulasi pra-matang macam mana?

Kalau i sorang je yang kena tak apa, ini motor kesayangan i pun kena jugak. Mana i tak marah. I rasa macam nak je pergi bakar tayar kereta dia. Biasa dia ni.

Dulu arwah Encik Ariffin selalu pesan dekat i, kalau lalu lopak air, slow down. Jangan ada percik sikit pun kena motor orang. Kesian. Encik Ariffin memang perempit tegar. Nak pergi mana-mana pun, mesti nak naik motor. Selalu i ajak dia naik kereta sekali, tapi dia tolak. Dia lagi suka merempit. Jiwa kelajuan daddy i tu. Setakat Spark tu, cikai-cikai je daddy i boleh tinggal. 2-3 tiang kena tinggal tu normal la.

I pun suka jugak naik motor dengan dia. Sebab badan dia besar gila. So i rasa safe sangat kalau duduk belakang. Kalau hujan dari arah depan, i memang tak kena langsung. Kalau sejuk, i peluk dia ketat-ketat dan kecikkan badan i. Syahdu.

Dan selalu i kena percik air waktu merempit dengan daddy dulu. Sedih betul rasa. Air tu dah la air kotor.

So i nak pesan kepada semua yang bawak kereta, tolong la slow kereta bila lalu lopak. U tak rasa sendiri u tak tau betapa sayunya kena macam tu.

I tutup entri ni dengan ucapan muah muah muah.

Sudah,i dah letih menaip ni..i nak pergi makan kote aw goreng kejap

Post Scriptum : Hari ni i girly-girly sikit, sebab i punya hormon oestrogen lebih sikit. Mana pergi entah hormon testosterone i tu. Rindu betul i dekat dia.

7 journeyed together:

siggplus said...

test

.hudaluna said...

x syok la mcm ni

nk ID!

greenhall said...

amanat berguna. haha
wah,kali ni senang gila nak komen. tahniah2!

bibikcantik said...

hahahaha...

geli!!!

|arieza| said...

i like!!! haha girly u!

Fatt Chin Choy said...

dah balik style komen lama ni
hehe

memang kurang aja tol ler pemandu kereta mcm tu kan

jom calarkan kereta dia
apa nombor plat?

Ai said...

lah.aku ngs bca entry ni.aku tatw sepa. cis.

hormon lbeh,