Dec 27, 2009

.kucing betina gatal [pussy]

Selamat siang semua.

Semalam macam biasa aku beraktiviti muda mudi bersama rakan-rakan dan dinner bersama Huda. Jumpa Huda untuk kali terakhir cuti sem ni dan ambil Joni sekali. Huda nampak sedih nak tinggalkan Joni, tapi Joni nampak tenang bersahaja. Aku tau dia seronok pulang balik pada aku, melihat dari raut wajah dia dan bibit-bibit air mata mahu bergenang. Tapi Joni pandai control.

Aku pun tenang saja, walaupun dalam hati tak sabar mahu mencurahkan kasih sayang dan menidurinya.

Jadi mana datang kucing betina yang menerajui tajuk entri ni? Mari kita rungkaikan.

Flashback ke waktu sebelum jumpa mereka.

Lepas setting badan wangi-wangi, aku start kereta menuju destinasi. Biasanya sewaktu memandu aku lebih gemar mendengar lagu-lagu seleksi kegemaran. Lagu paling menusuk lubang bontot aku sekarang lagu Aril-Menatap Matamu. Hahaha (ok ini inside joke saja, sila jangan percaya)

Sedang aku membelok ke kanan seirama dengan lagu seleksi kegemaran berunsurkn metal dangdut, datang Toyota Camry 2.0 versi baru saing di sebelah aku dan makan jalan aku.

Berkat lesen kelas super tahap f1 aku, aku tenang mengawal situasi dari kemalangan.
Celaka betul kacau konsentrasi aku mahu mendengar alunan berenta metal dangdut

Marah, aku kejar balik. Volume muzik aku kasi kuat sikit. Baru jantung sedap mahu me-Schumacher.

Cucuk baik punya.

Sampai selekoh tajam aku potong dia kembali. "srett!" bunyi tu tak perlu aku jelaskn. Sila ingat kembali abang jeans BMW.

Sambil potong, aku jeling seat bahagian belakang. Gadis comel bertudung baju ketat. Mulut terlopong tengok aku potong. Aku tenang saja. Composure kena jaga.

Tengok seat driver pulak. Makcik tua bergaya. Sangka aku jenis makcik ahli kelab Avon serta Nona Roguy. Paling koman ahli Hai-O. Celaka Melayu yang buat onar.

Lepas potong, aku senyum sinis sambil jeling cermin sisi lihat muka makcik Avon terkapai-kapai. Aku tengok nombor plet untuk simpan dalam memori kepala.

'PHU 551'

Celaka, patut lah!

Jadi mana datang tajuk kucing betina yang menerajui entri ni?

Sila kaitkan tajuk dengan nombor plet.

Post scriptum : pertama kali aku menaip entri guna handphone. Nak melecet jari.

25 journeyed together:

eykA♥ said...

lah.
haha

eykA♥ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Haha tipu j0ni sedih nk tinggal kn org..awk slalu wt die jd mucuk..haha..nnt ms bday org g sa eh..mwah..pussycatd0lls

Anonymous said...

Ok pnt gak bg k0men gn hp..haha

naz said...

haha bagusss

Daffodil D said...

ceit. PHUSSI.

cik EPAL said...

yeke guna handphone??? macam tak caye je

chocolatetarik said...

SUNGGUH SUSPENDER...

greenhall said...

cilakak! lu tipu. gua nampak keta lu kemek je sebelah!

haha.

awat paraxixth privatekan blog dia?
gua nak pi sumpah pun xdapat.


kim salam sayang kat dia.

fitriah said...

wow gune hp. hebat.

Noorlaila Mohamed Nor said...

PHU macam kereta abang aku
dia cakap nak pi tambun
tapi camry bukan la
kalau lancer memang aku trus bg link kau ni
haha

nadirah_nor said...

ukh hebat2!!!
tulis entri pkai phone..
(walaopn aku x caye...)

911 said...

napala asal aku masuk je blog ko mesti nak baca entri ko dari awal sampai abis.....

tahniah bro.. :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.canggih hp!
.org pkai 3310 jerr T____T

zuwairiaiman said...

hahah ade ek nombo plat tu

Rara said...

no plat die mnarik..haha

nn said...

lol. phussi. ohhoho

|arieza| said...

wah sgt pussy hahaha

. ieqa . said...

LOL

pandai xD

LIZ; said...

peh, tak boleh blah btol nombo plet beliau.

NIMI said...

aku tak paham weyhh!apa ada dgn number plet dia?

farenova said...

PHU...means?org2 penang bawak laju ye..huhuhusori tak paham..tapi gelak jugak sebab ada cerita makcik hai o ngan abg pakai seluar jeans bmw

farenova said...

shoutbox tak kuar...klik dell 1

Vee Violet said...

PHUSSI....?
Cool one... =)

Vee Violet said...

PHUSSI....?
Cool one... =)