Jun 10, 2010

.anda tak mahu keyword-keyword macam ni ada di blog anda

Selamat siang semua.

Dah lama betul aku tak buat entri tunjuk keyword-keyword yang sampai ke blog aku. Bukan taknak tunjuk, tapi semua lebih kurang saja. Dan tujuan search keyword-keyword tersebut adalah lebih menjerumus ke arah melepaskan nafsu serakah.

Seperti keyword-keyword macam ni.

Aku nasihatkan, kau memang tak mahu keyword-keyword macam ni ada di blog kau.



Youjizz orang bogel. Semestinya di youjizz semua orang akan bogel. Kau takkan jumpa orang yang berpakaian di situ. Paling sopan berpakaian pun pakai bikini saja, lepas tu akan dilerai satu-satu. Youjizz ni adalah adik kepada Redtube.

Macam mana nak cari sugar mummy. Senang saja. Tapi sebelum itu kau kena persiapkan diri untuk cari sugar mummy. Pertama kau kena ada pakej yang bagus macam berbadan sasa, muka comel iras-iras Aril AF, dan pandai sweet talk. Sugar mummy ni senang saja kau nak detect. Dia mesti pakai kereta mahal, handbag berjenama sisip antara lengan dan tangan, dan tubuh badan mesti berkedut. Dan tak lupa jugak fesyen rambut mesti menggerbang macam ahli kumpulan Alleycat tak mandi selama sepuluh tahun.

Sapa nak romen. Aku nak romen. Semua orang nak romen. Tipu lah tak ada orang tak nak romen, itu semua tuntutan nafsu manusia.

Melayu pakai boxer. Memang ada, terutama lelaki. Perempuan pun ada pakai boxer, tapi orang panggil mini shorts. Mungkin lah. Tapi aku pelik jugak macam mana perempuan pakai boxer? Nanti period mana nak tempek Kotex? Guna gam gajah?

Shonen busen. Haha ini keyword paling aku suka sepanjang aku blogging. Sebab ini dalam bahasa German. Maksud dia mendalam dan direct betul. Maksud dia tetek besar. Mungkin ini orang German yang cari, tak pun orang baru belajar bahasa German macam aku.

Why i can't open tube8? Benda haram, elok lah jangan bukak. Buat tambah dosa saja. Heh.

Jolok bontot. Guna apa? Jari? Lidi? Tiang elektrik? Semua boleh, dengan syarat bukaan kau kena luas. Jangan kemut, nanti sakit. Nanti melecet kau jugak yang susah. Dan mengikut para otai-otai lucah macam Ian Konon Nak Berehat Dari Blogging Kejap, Berd Blogger Yang Telah Tumbang dan Takamine Artis Veteran Tanahair, eloklah kau pakai pelincir. Yang disajes eloklah guna KY Jelly. Cubalah.

Ciri-ciri gadis idaman aku? Aku malas nak tulis balik, klik saja sini.

Renung-renungkan, dan selamat beramal.

22 journeyed together:

nur said...

hahahahha.. mseti nak selitkan aril jgk ko ni.. hahahahah.. klakar3..

x-po said...

dari segi pemerhatian aku, yg search keyword 18sx yg bukan2 tu atau yg pelik, yg tu budak2 yg search..kalau org dewasa, lain skit caranya..hehe

---------------------------
makin berumur, makin matangkah?

cik panadol said...

aril n sigg mane boleh dipisahkan...

deus X machina said...

aril dan sigg orang yang sama sebenarnya

Huda Luna said...

hukhukhuk

tu la
awk ni keyword lucah je kan
haha

asik2 aril sian die taw

I n n z said...

blog apakah ini ?
hahah !
gile lucah kowttt ~

greenhall said...

nk dpt sugar mummy, mesti pandai shuffle mcm aril.. kan?

fezaL Mohd said...

oke .

bukan penggoda said...

gua mmg takde mende len bley bwt ble bace blog ajk batang berjuntai ni melainkan sentap. ciskek.

B E L L A said...

ko ade shonen busen ke sigg? haha.

mier@merr said...

woho....seantero dunia blog ko ni....

Si Aizuddin said...

Apa pasai keyword blog aku tak macam ni. Biasa yang keluar, "Jalan ke syurga","Ciri-ciri anak soleh", dan sebagainya.

addyaholix said...

1) ko ada iras aril af. serius. haktuihhhh!

2) aku syak ko gila seks haha!

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~

kenapa keyword kita lebih kurang sama?

aku keliru.

oh, tapi tiada yang dalam bahasa Jerman itu.

ha ha ha~

nizamsani said...

hahaha.

nasikputeh said...

mata aku dah segar lepas baca post kau.

syabas.

Fiq said...

banyak info nieh.. wuu..

helena's said...

hahahahah hampir semua!

zida said...

tak boley belah. aku punya banyak psl legging je. ohhh. hahahha

Kuwe said...

Kalau dunia artis kata.
Cukup pakej.
lu memang pakej hebat.


macam saiton.

Ainee Cumi said...

macam mana result tahI??

wey! ko ni memang bapak ayam lah tu sebab belog ko jadi perhatian bapak bapak ayam ni..

Anonymous said...

Hello, My name is ......., male 25. I'm a simple guy who want to have fun in life...
I'm a mixed race ( my pic? lets chat and get to know me 1st )..
I'm willing to spend time with you as long as you want me too,
you can take me home and I'll do whatever you want me to do.
cares you every night, hug you tight on the bed... touch you gently and put my head between your thighs, l ove to lick it for hours.. fill up your desire and bored time with my tongue and manhood... just take me home and I'll pleased you in any way you want WITHOUT asking something in return. I'll be your boy toy...
Don't call me Gigolo. I'm NOT asking for Money or anything in return,
im servicing you, i want to share a pleasure with you, make you moan and wet... my offer is based on understanding and respect each other, not for money or "just wanna have sex".. .. I'm just a normal guy, and 'have-fun-enjoy-life' kinda guy... ..
I'll pleased women desire as much as i want to be satisfied, I'm a straight thinker, open minded person, i Don't take drug, i Don't Smoke. I do is seeking a maximum fun in my life in anyway as long its not a crime.
i hate prob and trouble. i respect a women as much i want to be respected, contact me if you interested,
I'm trustworthy person, all your information, private life and other privacy will stay safe with me. a few days together will give us much experience in life..
I'm going to medical check up 2 times in every week, im healthy and my blood is clean.
this message is dedicated to woman who had classy life, enjoying life, want to have extra cares and fun at weekends...
you can take me home at weekends if you need someone, when you feels lonely, im the guy who willing to give you extra fun.
E-mail me at the address below to get my phone number, or add me on your Yahoo Messenger friendlist...
we'll exchange pic after we talk/chat and get to start to know each other.
Malaysia.Gigolo@yahoo.com . ( Yahoo Messenger and Email )
Or you can replay my Message.