Jun 9, 2010

.movie review [Lagenda Budak Setan]

Selamat siang semua.



Aku : Malam Rabu ni kita pergi tengok Lagenda Budak Setan nak?

Budak Rumah : Tak payah tunggu malam Rabu.

Aku : Apsal lak? Rabu lah murah. Tengok Rabu la.

Budak Rumah : Sekarang pun boleh tengok.

Budak Rumah : Kau tengok muka kau dekat cermin.




#masukkan efek cengkerik





Ok fine.





Rajah : Separuh daripada setan yang ada.



Post Scriptum : Hanya yang berbaju hijau saja bukan setan. Ini fakta. Heh.

28 journeyed together:

hellioz said...

gyahaahaha~

setan xde tanduk
err,,,mne 1 lucifer?
gyahahaahahhaah~

Huda Luna said...

baju hijau tu la ketua setan
isk

Jard The Great said...

aku sokong si huda.. ehehe

fezaL Mohd said...

pale otak lu ngn gua sama malam ni !

black_mel said...

haha..itu legend..terbaik dari ladang..

reen_sofee said...

hahhaha
yg baju ijau tuh ko kan?
hahaha

Si Aizuddin said...

Aku harap aku boleh berlakon dengan Lisa Surihani. Boleh cium cium.

Drunbella Khoo said...

hey syaaaaaiiitooooonnnnnn.
^____^

@yuE said...

gambaq besaq sikit xdak ka???tak boleh nk tapis mana yg ensem...hehehe

deus X machina said...

baju hijau bukan setan...betul la tu

iblis!!!!

Kuwe said...

Kecik kecik dah jadi syaiton.
Dalam botol betul.

otak ketat said...

baju hijau dah bertopengkan manusia. haha.

annadzirah said...

amacam?.
best x?.
gaya kau menangis ada macam budak rempit kena kejar JPJ tak?.
d:

Frodo Baggins said...

setan katak ijau.
pasti!


>>___<<


((cermin tu mesti retak seribu kan?))

Mieza vs Rory said...

ahahhaa...sungguh kejam

Rara said...

HAHAHAHAHA Huda sampai hati cakap kekasih sendiri begitu. Comel huda. Eh ni blog huda ke blog sigg, apasal tah cakap huda comel. Eh sigg comel. LOL :P RT @hudaluna: baju hijau tu la ketua setan isk

//tempat comment pun ada RT tau. hehe

Farid MOFASAD said...

yg baju hijau 2 memang bukan lagenda budak setan..


tapi....









lagenda BLOGGER setan!

helena's said...

cite dia tak best..huhu

Atiqah idrus said...

hg tu bpak setan da.

hellioz said...

blogger setan?
gyahahahaahahha

KEWL!
gyahahahaahahaahaha~

mier@merr said...
This comment has been removed by the author.
mier@merr said...

yg bju ijau tu mmg la bkn setan...sbb dia ketua segala yg ada kt ctu.... darjat tinggi la sket kn....

sya amran said...

err..mane reviewnya? :p

syaf said...

woo memang setan

fndrocka said...

lawak gampang..!kah3
Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustiki

arekymz membuyau said...

ramai nye setan.....
ramai??

aemyLina™ said...

erk.., 'panjang' nye review cite ni.. hehehe

J. Love said...

gua jadi pengarah boleh? boleh berscandal dgn lu orang. ramai setan ni.