Jun 10, 2010

.saya terbangun tidur dan tak boleh tidur memikirkan besok saya perlu check result exam saya sem lepas, jadi sekarang ni saya berasa sangat takut

Selamat siang semua.

Doakan yang baik-baik saja ya. Aku tak larat nak extend semester. Tak larat nak mengadap lecturer sama macam sem lepas. Tak larat nak menempuh soalan final exam yang mengkecundangkan hati dengan perasaan.

Apa punya ayat lah mengkecundangkan.

Katanya result keluar pukul 12. Tapi kalau ikut janji Melayu paling kemas pun pukul 4 petang baru keluar. Dan server akan down sampai pukul 3 pagi. Jadi mungkin dapat tau result lebih kurang 3.05 pagi. Itupun kalau time tu aku tak sibuk melayan Maria Ozawa. Heh.

24 journeyed together:

hellioz said...

mesti uitm an?
semua member2 gwa budak uitm tengah cuak


doa je byk2
gyahahaahhaahaahah~

good luck ah dengan result tuyh...
gyahahahhaahhah~

aemyLina™ said...

gud luck...
hehehe~~

result UUM bile nak kuar ek? :p
cuak gak ni..

Hasrol Nizam said...

gudluck2..

hmm..hentikan la layan maria ozawa tu..haha
layan kerusi urut ogawa lagi best..hehe

Huda Luna said...

ayoooo ayooooo

insyaAllah result ok nye

dun wori k

jgn layan maria ozawa dhhh

ellenyna said...

CUAK.

zarith said...

samalah kita.
harap jugak tak sangkut pape final sem ni.
nak grad jugak!
hehe

lumut said...

apa yg kau dpt nnt..itulah usaha kau..jgn slh kan ibu yg mengandung..mahupun pen yg kuakan dakwat.

=p

Awek Tocang said...

wish you all the best
:)

Atiqah idrus said...

adei. sigg wat ketaq plak. h a h a. aku taw hg pandai. h a h a

Farid MOFASAD said...

ayat entri nie macam aku nak pijak je!!


- babi suh tanya

mindbreaking said...

hahahha, setuju!!! tp ak da cek result pg ni, kejap je blh dan.................


mengecewakan............

Ladynoe™ said...

the best thing about working life is, kau tak payah extend semester. Even perkataan semester pun takde. okeokeoekoekoekeokeoekoe

J. Love said...

good luck kat lu. jangan mengkencundangkan mak bapak lu sangat.

(gua terpaksa copy-paste perkataan lu tu. ini fakta)

bye gua dah graduate!

Fiq said...

layan maria ozawa tu yang makin barakah tuhh...

ninaneno said...

ahh...

gua abeh exam lambat dari lu pun 3 hari lepas dah kuar result.

punya la kecewa tak hengat sampai bawak diri pegi kenduri kat kampung hulu gila kat kuala nerang sana nun.

gua repeat paper paling menyampah tu lagi.

fitriah said...

takot!

deus X machina said...

exam tu apa

nn said...

good luck. pukul 12 tadi member aku dah tau dah result dia. hehe

otak ketat said...

cuak cuak pn sempat ag layan maria ozawa. haha. oke apa repeat paper sigg. merapatkan silaturrahimin. kah kah kah.

Kalut Malut said...

good luck brader.

Rara said...

wa dh rasa bgg giler ni, smpai sekarang tak boleh tgk result lg..hampeh!

reen_sofee said...

semoga dapat result cemerlang!
huhuhu
ala, berenti laa kejap bermaria ozawa tuh!
tak lari pon die!
hahaha

reen_sofee said...

semoga dapat result cemerlang!
huhuhu
ala, berenti laa kejap bermaria ozawa tuh!
tak lari pon die!
hahaha

Hanie F. said...

hahah.

i taktry lgsg bkk studnt portal.
;p