Jun 22, 2010

.khas untuk orang suka parang memarang

Selamat siang semua.


Sila hayati lagu ni.

Flag la blog aku beramai-ramai, aku suka kena flag. Blog melucah macam blog aku ni tak sepatutnya ada pun dekat dunia blogging ni. Sebab tak cukup berilmiah. Sebab blogsampah.

Ada catfight ni memang aku cukup suka. Tambah-tambah lagi kalau catfight antara blogger 'famous' dengan blogger picisan. Mreowww.

Jadi marilah kawan-kawan, inilah masa untuk kita tarik trafik. Buatlah apa-apa entri yang berkaitan, terutama kalau yang menyokong blogger 'famous'. Kerana trafikku begitu berharga (Baca dengan nada tagline Maybelline)

Tak kurang jugak yang jadi lalang. Aku sangat suka dengan lalang. Sana cakap lain, sini cakap lain. Tak sopan betul berak merata-rata.

Aku harap jugak ramai yang sedar dengan apa yang dia buat, mengeji dan menghina orang lain sesuka hati. Bila kena keji balik, sentap macam gampang.

Sudah, aku nak pergi main parang dengan Padayyappa.

Disclaimer : Entri ini tiada kaitan dengan sapa-sapa, mahupun hidup atau mati. Kalau terasa, padan muka. Heh.

23 journeyed together:

J. Love said...

gua terasa so BERSEDIA UNTUK DIPARANG!


kah kah kah kah kah kah kah!!

hellioz said...

Gyahahahahaah
padayappa

nak ekot maen parang!....
gyahahahahhah~

Razman said...

gay gila blogger yang cakap blogspot sampah tu..dgn laki pun nak lawan parang..kalau dgn ppn logik la jugak..

Jard The Great said...

ade kaitan dgn entri mofasad tak neh? =p

@yuE said...

laaa....ko pon geng parang ke???




jap2...aku sentap gak ni....nak kipas blogger femes gak ahhh...bru trafik up...miahahahahaktuih

Koyuki said...

gua baca komik wira tunggal..

ada watak dewa parang..heheh

mier@merr said...

parang kerapu kepunden parang skeper..........

Epul Azimi said...

ramai btol nk main parang ni,nak join bleh?..............:)

Ejay said...

kerana trafik ku begitu berharga....

kakakaaa

klaka2... suka2...

syaf said...

marah sungguh....aku nk asah parang jap

kaizen shinobi said...

syaf: tolong asahkan parang aq sekali bleh? ngehahahahhaa

Huda Luna said...

ikan parang ke?
sedap jugak
haha

nur said...

hahahahahahha.. terbaek!!!!

otak ketat said...

fuh. komen huda terigtkan aku pd ikan parang masak asam pedas. sedap gila!

annadzirah said...

zzz.




xtau nak komen apa.
kahkah.

nn said...

haha. macam-macam lah sekarang. nak blogging pun tak aman.

Kuwe said...

Sejak bila lu touching ni?

macam cilake.
memang cilake.

reen_sofee said...

aku tak paham pon bro?
ko marah sape neh?

Ainee Cumi said...

AKU NAK JADI PATRICK STAR YANG INNOCENT BOLEH?

deus X machina said...

MAlam ni gua dgn hellioz buat blog anti-siggplus...mau?

black_mel said...

hahaha...debik2...terbaik..gaduh lompat2..gay berlambak2..mai dari parit..haha..

heart~ said...

erk 1st time smpai sini...

padayappa??? haha lawak ayat tuh okey

Rara Nasiha said...

tak sopan betul berak merata-rata. dia tak tau kot toilet sekarang dah bsepah. haha