Jun 27, 2010

.pemain bola hensem World Cup 2010 [khas untuk para gadis]

Selamat siang semua.


Tajuk sudah menyatakan segalanya. Orang kata sejuk mata memandang, memang cukup sayu kalau tengok diorang ni. Aku yakin lepas ni makin ramai gadis-gadis

Gadis-gadis kalau time World Cup ni cukup suka scan mana player yang handsome-handsome. Lepas tu update dekat twitter/facebook/blog. Kebiasaannya gadis-gadis ni bila tanya akan sokong Korea Selatan. Bila tanya sebab apa? Jawapan tipikal sebab team Asia. Padahal bukan aku tak tau, hari-hari layan cerita/lagu Korea. Haseyo Gyo Saranghae Yo. Puit.

Cakap banyak tak guna. Sini aku nak listkan player-player yang handsome sekitar World Cup tahun ni. Ketepikan Christiano Ronaldo, mereka-mereka ni lagi boleh buat kebasahan yang melampau. Bak kata pekerja kedai mamak tadi, kena guna baldi nak tadah air. Air apa? Haa tu yang kita tak tau tu.


Franck Ribery. Islam yang paling kuat beromen.


Pepe. Nama penuh Pepek.


Carles Puyol. Cubaan menukar seluar pendek menjadi g-string.



Appiah.


Tshabalalalalalalalaa. Nama cukup gembira.


Tiote. Cuba try buang huruf i, lepas tu sebut macam budak-budak sebut.


Kopunek. Ini plak tambah huruf d antara n dan e.


Tevez. Penyerang berbisa, gigitan pun berbisa.


Dan my personal favourite of all time.



Bacary Sagna. Camouflage di waktu malam.



Ok ini entri racist.

24 journeyed together:

Jard The Great said...

hahahahahahahahahha... aku nk gelak ja..


=p

kenwooi said...

lol.. kthxbai =P

Fiq said...

rraaw...!

gelimat.. tak tido malam aku tgk gigi tuh.

nn said...

hahaha. tak pernah tau pun kewujudan mereka ni... :DDDD

hellioz said...

Bacary Sagna.

ni orang minyak dow
gyahahahhaahah~

ok, gwa pon terjebak jadik racists sebab lu

gyahahahhah~

[z@ck] said...

sorang pn aku tak kenal.
hahaha

reen_sofee said...

hahahaha
neh hensem?
adehh
aku baru nak teruja tgk kot ade yg lagi hensem dari cr tuh!
huhuhu

Nina Nurziana said...

wakaka!

neyra shazeyra said...

aku tak pernah kenal semua yang di atas ngee~

Ainee Cumi said...

geli! geli! ahahahahah!

@yuE said...

syahirul la farid...



ni paling ensem ke paling huduh???

ALI ROCKET said...

nasib baik ada yang lubang idong dorg memang sejak dr dulu pojaan hati. PUYOL-SPAIN. RIBERY-FRANCE. TSHABALALALALA-S/AFRICA. TEVEZ-ARGENTINA. Tp,aku ingat kau nk letak yg ensem doh! Hahahaha

nur said...

hahahahaha.. siot tol kau ni sigg.. aku xprnh bce blog ko menangis r.. mst ktawe punyer.. hahahahaha..

zither said...

tak hensem arh wey ! ngaaa

otak ketat said...

haha! racist gila doh! drogba tak termasuk list eh? itu pn bleh tahan kacak. kah kah kah.

Farid MOFASAD said...

ayue senget

violetless said...

cissss...rabun bijik mata aku tengok benda2 lagha camni..

abc+milo said...

seyes x memberahikan langsong!!!


ko tipuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!


menchikkkkkk28X

Huda Luna said...

ronaldinho mana?

aemyLina™ said...

ish3.. sangat encem la 2 ek... huhuhu~

$$ said...

ahahaaa,,,lawak pg2 ari isnin

Ries Lee said...

sagna tu kalo jd marshall F1 grand prix kat singapore konpem dah lame kene langgar..

aren said...

mamak tu ckp tadah air apa?

yusuf mujahidin ™ said...

hahaha..