Jun 24, 2010

.serba salah aku

Selamat siang semua.

Masih ingat lagi entri pasal aku nak cari ibu gula (baca : sugar mummy) haritu?


Aku tak sangka jugak, ada orang nak ambil serious apa aku cakap tu. Haih, susah betul.


Sampai sekarang aku baru tau yang rupanya boleh beli sugar mummy di pasar. Pasar basah ke kering, aku tak pasti.

Aku turut tumpang simpati dengan Taiko Chew. Aku faham situasi Taiko Chew. Susah hidup dunia sekarang ni. Dunia sekarang ni semua kena duit. Nak berak pun kena guna duit. Tapi jangan lah sampai cari sugar mummy betul-betul. Sugar mummy tu kan dah tua. Kedut, lendut, loyot. Complete package. Geli lahh.

Nasihat aku dekat Taiko Chew, cuba buat rambut macam Dr. Rozmey, aku rasa gerenti laku punya. Apa orang sekarang duk kata, Pecah Punggung 20 juta? Heh.

Aku tak tau nak reply apa message dia tu. Kau ada idea?


29 journeyed together:

hellioz said...

gwa xtau nak bidas ape

gwa cume mampu
gyahahahahaahahahahahahah~

bpk bangang hah
gyahahaahaahahaah~

cikgadis konfiuss said...

erk? market? ibu gula?
waka waka waka!

Huda Luna said...

sian xde kan
haha

annadzirah said...

1.sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna.

2.fikir dulu sebelum buang.


tu je aku nak komen.
hahak.

paeh said...

tumpang simpati taiko....

@yuE said...

hehe...kata ja dah jumpa...


pas tu tny dia balik...


"maw coba tak???"

x-po said...

hehe sadis betul

--------------------------
Pelikkah jika lelaki tidak minat langsung tengok sukan?

aren said...

ko reply je cmni :

"i've already went to the market and i couldn't find any. but i've found a lot of sugar there!"

reen_sofee said...

hahaha
pecah panggung laa!
hahaha

green said...

hoho..

reply:any experience??

Lol
HAhahahaaha

fezaL Mohd said...

erk erk . jum g pangkor ,. hahah !

ismishahril said...

market mmg kurang demand skang. mungkin muka kena macam Aril. baru senang jumpa.

nn said...

mungkin dia ingatkan sugarmummy adalah sejenis gula/gula-gula yang dijual di pasar/market.

an.afiqah said...

wah . bagus betul taiko chew tu .

paraxixth said...

Gua tengah giat cari. lu tau mana lobang?

Just.wanie said...

sebat je lah satu .
ko an tak kesah ayam tua ke muda . ekekekeke

@ku d! sin!e said...

x yah reply kot..
hehehe

black_mel said...

idea nak reply??entah..dia ckp pun aku xphm..haha..

Liliyuli said...

entry ni pun dah terjawab kot..huhuhu

mier@merr said...

miahaha.... siyes gile dia tu... myb dia rs d zman yg serba canggih n memerlukan kewangan yg lbey.. ibu gula adalah berguna,...

mmg ade tmpt leh cari ibu gula ke??

aku tidak tahu menahu tentang ini..
aku adalah inesen...sekian

J. Love said...

"It's been great man! You won't believe the many messages and phone calls I've been getting!

Now I bath in champagne-filled bathtub, have three iPhones, one iPad, dressed in Gucci from top to toe, and I get a condo - he bought for me.

Oh, forgot to tell ya I got a sugar-daddy instead of a sugar-mommy. But no complaints!

You'd like me to introduce you to some really rich Dato'? I got contacts."

otak ketat said...

1 malaysia maa. begitu mengambil berat. haha.

Anonymous said...

balas la:

jom jumpa!kita discuss!hahah

Yatre Hayati said...

hahaha.....boleh geng ngan taiko chew nih !! hahah

abc+milo said...

hehh..

aku pun nak ade sugarmummy
boleh pelok n cemolot

aduuuyaaiiiii~~~

Fiq said...

dia cabar kau tu sigg..
buktikan kau boleh cari sorang.
ahaha

neyra shazeyra said...

aku dah kata hang HOT gila vavi sigg

Kepala Batu said...

lawak gila siot..hahah..
more i read. its getting interesting la bro..hahahha

[z@ck] said...

desperado itu lelaki