Jun 2, 2010

.jangan la perli aku sampai macam tu sekali

Selamat siang semua.

Ya, aku tau aku lemah dalam bahasa Inggeris, tapi cukup lah. Jangan lah buat aku sampai macam ni.

Terguris hati aku.



Aku guna google translate, dia kata wangled aduan. Aduan aku tau lah. Wangled tu apa? Kalau wang dalam bahasa Inggeris aku tau la maksud dia helmet darth vader.

Gampang betul.

34 journeyed together:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hahahahahaha

Wan Perlis said...

ahaha
pa maksud ayat tu
aku bi 8e

Melz said...

aku pun failed english ! ngahh

Jard The Great said...

cehh.. tak pandai english konon.. hakpui! hehe..

miNt said...

ak tak paham.


hahaha..;DD

siggplus said...

@intannurulfateha
gelak kau ye, mentang2 aku english barai



@wan perlis
sama la kita, dulu sekolah selalu ponteng g isap rokok



@melz
welcome to the club. heh



@jard
betul lah tak reti. perli aku plak kau kan. haha



@mint
ingt aku faham ke?

saya_arief said...

aku pown xberape nk paham BI..
haha.

ishiko said...

hehhee... aku pn xpaham.. ^_^

WZulhilmi said...

Hahaha.. Aku pun naik pening baca kotak. Kadang2 menyusahkan je benda lah nie. Lagi2 klu ada huruf yang confius. lepas tu kena ulang balik klu salah. Ish2..

Huda Luna said...

puiiii


poyo x reti bi

fezaL Mohd said...

what the fish ?

Farid said...

singg...


jom tolong aku, alvin dan lain2!!

http://mofasad.blogspot.com/2010/06/kempen-kami-blogger-picisan-menentang.html

Fiq said...

tangan dah start garu garu kepala..

Mohd Sukur Ibrahim said...

hahhaa..sampai perkataan tu pun ko search juga ek

kaizen shinobi said...

erk?

aq same ngan melz...

hahahahaha

ntah pape ntah... aq pon rasa terperli gak.... har har har

Si Aizuddin said...

Jap aku google.

aemyLina™ said...

hahaha.. panjang giler ayat dia bg...
pe maksudnya?

aku ni pun blur gak kalau b.i..haha~

naz said...

hina nya hahaha

azzaliena suziantie said...

hahahaha..akunak gelak jeh lah
hahahahaha ;p

neyra shazeyra said...

haha kdg2 FB ajar kita advanced english. bagus2

::ienafazlyna:: said...

aku tak paham juga ape maksud ayat tu

helena's said...

tabulehbelah hahahaaha

fitriah said...

ape tu?

fitriah said...
This comment has been removed by the author.
fndrocka said...

gilelah..aku tak faham entri ni

Cerita Panas

Ainee Cumi said...

ko ni boleh tahan sengal jugak kan? rajin ko menggoggle translatekan benda alah tu..

Kuwe said...

Apa cilake rajin nak mampos?

deus X machina said...

tu la...time kelas b.i pergi lepak dengan makcik kantin

Nurul Harun said...

kelakar laaaa. x boleh blah betul!

bi nurul 8e. x dpt nak nolong. hahaha

baincardin said...

Salam...

Aminkan Doa Imam Masjidil Haram

Just.wanie said...

sedar pun . hahaha .

x-po said...

aku tak paham apa yg ko nk sampaikan bro..huhu

-------------------
Apakah Pandangan Tentang Orang Yang Melepak Di Kedai Kopi?

siggplus said...

@saya_arief
aku lg lah tak reti. heh



@ishiko
sama lah kita.


@wzulhilmi
aku paling konfius huruf 1,l dan o,0.

huruf2 tu macam gampang kalau keluar kt kotak tu




@huda luna moonfang
dah tak reti, betul lah. hehe




@fezal mohd
ikan besarrrr punya



@farid
sudah komen, nanti rajin2 aku buat banner ni kt blog. heh



@fiq
dari garu2 kepala, lagi baik garu2 bulu pubis. lagi syok. haha



@mohd sukur ibrahim
nak faham, kena la search. heh



@kaizen shinobi
kurang ajar orang putih ni. perli budak2 lemah english mcm kita ni.




@aizuddin
dah dpt jwpn?




@aemylina
entah, aku translate tak faham pn apa dia tulis



@naz
hina sangat!



@azza
tau la kau terer



@neyra
tu bukan ajar, tapi tu menyusahkan!



@ienafazlyna
sama la kita



@helena's
tbb




@fit
entah.



@fndrocka
apa yang kau tak fahm entri ni?




@ainee
dah tak faham kena la google. susah bertanya sesat jalan kan? heh



@kuwe
jadi kena malas2 sepanjang masa lah?



@nurul harun
sama lah kita :)



@baincardin
wsalam. terima kasih kerana spam di sini



@just.wanie
kau plak bila nak sedar diri?


@x-po
mungkin sebab kau terer english, sebab tu tak dpt apa aku cuba sampaikan. heh

irahehe said...

sigg,aku dah biase kne perli ngn bende nie.muahahaha..