Mar 14, 2010

.aku nak cari ibu gula [baca: sugar mummy] yang kegersangan.

Selamat siang semua.

Memang aku tengah cari sugar mummy yang kegersangan yang boleh bagi aku kemewahan dunia. Digalakkan jugak kalau dia dapat suami Dato' yang kote kecik, pancut ikut puas sendiri je taknak fikir langsung kepuasan isteri. Heh.

Ramai kot datin yang kesunyian sekarang ni. Apa salahnya kalau aku menjadi pengubat duka lara dia tu. Kan?

Sebab apa aku nak cari sugar mummy?

Biasalah kalau hidup student, setiap bulan mesti ada suatu masa yang memeritkan sekali. Bukan aku cakap pasal perit period, tapi perit sebab duit belanja dah habis.

Nak-nak kalau kau kaki club, tapi berasal dari keluarga miskin, tapi nak jugak berlagak kunun pandai berclubbing. Tipikal. Tapi syukur, aku masih boleh bezakan antara halal haram yang tu. Aku tak pergi club. Aku rasa pergi club bosan saja, kecuali kalau tujuan kau clubbing adalah untuk cari gadis untuk beromen.

Setakat beberapa hari ni, aku makan guna duit syilling saja. Untung jugak aku ni jenis tak suka bawak syilling. Jadi bila ada saja syilling dalam poket, aku mesti masukkan dalam tabung. Sekurang-kurangnya, dapat jugak guna time susah.

Dah beberapa hari jugak aku lunch/dinner makan megi Mamee Mawi. Aku rasa megi dah jadi makanan ruji aku, sampaikan nanti kalau kena bayar fidyah, aku bukan bayar ikut berapa cupak beras, tapi bayar guna megi.

Rokok? Apa tu? Aku dah lama tak hisap rokok sampai dah lupa apa rasa rokok tu. Sedap tak rokok? Ada sedap macam susu cap kantung tak?

Aku ni jenis tak suka berkira pasal makan. Sebab bagi aku, makan kena puas, bukan makan berjimat. Jadi hasilnya macam ni lah. Hujung bulan saja mesti korek burit tabung.

Aku ada lagi 7 hari untuk bertahan.

Aku mengharap sangat ada orang kaya yang nak amek aku jadi anak angkat diorang, atau paling cikai pun sugar mummy lah. Biarlah kedut mana pun, menggerutu mana pun badan dia, janji dia boleh bagi aku duit. Tak apa, aku sanggup bayangkan kulit kedut menggerutu tu menindih aku di ranjang. Sanggup beb, asalkan lepas tu dapat cheque account to payee nama aku.


Iras-iras macam ni pun boleh lah. Aku kasi dia topeng kasi cover muka.

Kepada siapa-siapa yang ada nombor Datin-datin gersang, silalah hantar v-card nombor dia pada nombor handphone aku. Aku akan terima dengan hati yang terbuka.

Ingat, rupa paras dengan saiz tetek tak menjadi persoalan, janji duit dalam purse Louis Vuitton buatan Siam dia berkepuk.

Misi mencari datin kesunyian akan dimulakan mulai sekarang.

Kalau tak ada sugar mummy, dapat sugar daddy pun boleh jugak.

Datuk Seri? Tan Sri? Bontot I masih dara. Silalah, jangan segan silu. Kita merasa dan dirasa sama-sama.

Sila hantar message pada nombor aku dengan ucapan "Can I fuck you?". Aku pasti balas. Jangan risau, aku takkan buat angkat sumpah dalam masjid.

:)

23 journeyed together:

cikgadis konfiuss said...

haha baru prasan entri ni
wakaka siannnnn....

amer_hoosynie said...

sharing is caring...~ =D

amer_hoosynie said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Hello, My name is ......., male 25. I'm a simple guy who want to have fun in life...
I'm a mixed race ( my pic? lets chat and get to know me 1st )..
I'm willing to spend time with you as long as you want me too,
you can take me home and I'll do whatever you want me to do.
cares you every night, hug you tight on the bed... touch you gently and put my head between your thighs, l ove to lick it for hours.. fill up your desire and bored time with my tongue and manhood... just take me home and I'll pleased you in any way you want WITHOUT asking something in return. I'll be your boy toy...
Don't call me Gigolo. I'm NOT asking for Money or anything in return,
im servicing you, i want to share a pleasure with you, make you moan and wet... my offer is based on understanding and respect each other, not for money or "just wanna have sex".. .. I'm just a normal guy, and 'have-fun-enjoy-life' kinda guy... ..
I'll pleased women desire as much as i want to be satisfied, I'm a straight thinker, open minded person, i Don't take drug, i Don't Smoke. I do is seeking a maximum fun in my life in anyway as long its not a crime.
i hate prob and trouble. i respect a women as much i want to be respected, contact me if you interested,
I'm trustworthy person, all your information, private life and other privacy will stay safe with me. a few days together will give us much experience in life..
I'm going to medical check up 2 times in every week, im healthy and my blood is clean.
this message is dedicated to woman who had classy life, enjoying life, want to have extra cares and fun at weekends...
you can take me home at weekends if you need someone, when you feels lonely, im the guy who willing to give you extra fun.
E-mail me at the address below to get my phone number, or add me on your Yahoo Messenger friendlist...
we'll exchange pic after we talk/chat and get to start to know each other.
Malaysia.Gigolo@yahoo.com . ( Yahoo Messenger and Email )
Or you can replay my Message.

Anonymous said...

da dapat mak datin / sugar mummy ke bro?aku pun nak gak..email aku oreo.orange@yahoo.com

Anonymous said...

"Tapi syukur, aku masih boleh bezakan antara halal haram yang tu. Aku tak pergi club."
ayat ni yang aku suka..aku tahu maybe ko melawak je,,tapi carik mak datin dgn ayat d atas tu ada beza halal or haram ke?haha..memang lawak..hahaha..

HANYA KAU DAN AKU said...

aha3 , bro da jmpe belum ? aku na sorang :D . seyes nih :p

Anonymous said...

amik no ni 0126460033. terbaik & memang stok suka layan budak muda

Bayu Kaseh Studio said...

0126460033 tu no jantan la wei..

Soul said...

nak jugak

Anonymous said...

saya muhammad firdaus berumur 19 tahun..contact : mierza94@gmail.com

aleksandr onassovich marion onassovic marion said...

PERKHIDMATAN SOSIAL ESCOT.SAYA BEKAS COMMANDO BERPANGKAT LT.MUDA,LULUSAN DARI MOSCOW STATE UNIVERSITY,KHIDMAT DGN TENTERA MALAYSIA 5 TAHUN SAHAJA.BEKERJA DI RUSSIA 7 THN DGN RUSSIAN PRIVERT ARMY.PAKAR SENJATA API DAN BAHAN LETUPAN(BOM) PENGALAMAN BERPERANG DI AFGAN, BOSNIA,KOSOVO,CONGO & BANYAK LAGI.
MENYEDIAKAN PELBAGAI PERKHIDMATAN YANG PROFESIONAL (TERMASUK SEKS). BAYARAN DALAN USD.

MAKLUMAT LANJUT :

TEL/SMS : 010-2060774 (24 JAM)
EMAIL : alexei85@yahoo.com

aleksandr onassovich marion onassovic marion said...

PERKHIDMATAN SOSIAL ESCOT.SAYA BEKAS COMMANDO BERPANGKAT LT.MUDA,LULUSAN DARI MOSCOW STATE UNIVERSITY,KHIDMAT DGN TENTERA MALAYSIA 5 TAHUN SAHAJA.BEKERJA DI RUSSIA 7 THN DGN RUSSIAN PRIVERT ARMY.PAKAR SENJATA API DAN BAHAN LETUPAN(BOM) PENGALAMAN BERPERANG DI AFGAN, BOSNIA,KOSOVO,CONGO & BANYAK LAGI.
MENYEDIAKAN PELBAGAI PERKHIDMATAN YANG PROFESIONAL (TERMASUK SEKS). BAYARAN DALAN USD.

MAKLUMAT LANJUT :

TEL/SMS : 010-2060774 (24 JAM)
EMAIL : alexei85@yahoo.com

aleksandr onassovich marion onassovic marion said...

PERKHIDMATAN SOSIAL ESCOT.SAYA BEKAS COMMANDO BERPANGKAT LT.MUDA,LULUSAN DARI MOSCOW STATE UNIVERSITY,KHIDMAT DGN TENTERA MALAYSIA 5 TAHUN SAHAJA.BEKERJA DI RUSSIA 7 THN DGN RUSSIAN PRIVERT ARMY.PAKAR SENJATA API DAN BAHAN LETUPAN(BOM) PENGALAMAN BERPERANG DI AFGAN, BOSNIA,KOSOVO,CONGO & BANYAK LAGI.
MENYEDIAKAN PELBAGAI PERKHIDMATAN YANG PROFESIONAL (TERMASUK SEKS). BAYARAN DALAN USD.

MAKLUMAT LANJUT :

TEL/SMS : 010-2060774 (24 JAM)
EMAIL : alexei85@yahoo.com

Rakibul Islam said...

I m finding sugar mummy. If u have any interest women please contact me. Thanks. Cell/ Whatsap 0189197453

Selva Kumar said...

I'm looking for sugar mummy, if any women interested pls SMS or watsup me at 0173487285.tq

norsyamsul hakimi said...

I'm looking for sugar mummy, if any women interested pls SMS or CALL me at 0179303235

Vinod Sri RAMANAN said...

I'm kishor looking for rich sugar mummy' interested pls call or watsup 0162682154

bayang hitam said...

Mencari sugarmumy area johor..01117630513

Damai Hijau said...

Im looking for sugarmummy/widow/cheating wife
Please sent ur resume to my email address
Im pervert��
I love licking,sucking...big boob, long clit
Please please please email to

Dedaknasi89@gmail.com

To get my fon num n more info

I love you

Anonymous said...

Mencari sugarmummy yang tinggal di Terengganu..Boleh PM di email kenshimanz@gmail.com untuk no fon & detail..

Ahmad Idham Daik said...
This comment has been removed by the author.
Riz 2 said...

Bg sugeermmy nk rasa batang ada tayam gn ekor kuda bleh cll sya....gernti puas... 0135874659