Mar 30, 2010

.berkat kesabaran maksimas [edisi nuffnang]

Selamat siang semua.

Pasal entri semalam, aku memang tak boleh menaip entri yang ceria kalau cakap pasal En. Ariffin. Mesti bila tulis, yang keluar ayat sedih. Aku agak lama-lama nanti orang pun bosan baca pasal cerita En. Ariffin. Heh.

Pada yang sebak atau menangis, aku mintak maaf. Bukan salah korang pun, sebab aku yang create perasaan sedih tu.

On with nuffnang.



Bukan untuk berlagak ke apa, tapi ni sebagai tanda penghargaan aku dekat nuffnang. Beberapa bulan ni memang down lah Nuffnang sebab masuknya Innity. Ramai yang tukar pada Innity. Sebab utamanya, Innity lagi masyuk dan real time. Kira boleh tengok duit masuk as we speak.

Masa Nuffnang tengah down haritu, aku langsung tak ada buffered. Tengok blog pun langsung tak berseri sebab iklan tak keluar. Ada jugak terfikir nak tukar Innity. Siap aku dah tanya-tanya orang cara nak tukar Innity, tapi aku sabar.

Berkat kesabaran aku, seminggu ni ha naik sampai 9 sekali buffered. Sampaikan blog lagi satu yang langsung tak ada traffic pun dia bagi buffered.

Thanks Nuffnang, I lebiu banyak-banyak. Nanti jumpa, kita peluk ketat-ketat ok?

9 journeyed together:

fitriah said...

wah..

hBz said...

dapat jg.walaupun dah sebulan tak cuci. aha

deus X machina said...

boleh r belanja mekdi

.Huda Luna♥™ said...

org pn ade 8 buffered

berkat kesabaran

crazy_labelle said...

campo tolak sume, bole la melangsungkan perkahwinan ujung taun ni...

-C.Gad!s- said...

aku tak cek2 pon..malas!

hihii

laila said...

aku gak makin sikit
sbb makin malas updet

Ahmad Luqman said...

macam mana nak tambah lagi ads kat blog kita?

[z@ck] said...

banyak gila!