Sep 15, 2009

.aku hilang teruna malam ni

Selamat siang semua.

Suka je klik kalau baca tajuk macam tu kan?Haha.

Aku just nak bagitau, dah boleh dah start clear inbox handphone korang. Nanti beratus-ratus sms masuk wish Selamat Hari Raya dengan macam-macam style.

2 tahun lepas, banyak sms macam pantun. Tahun lepas banyak guna bahasa indu la, cina la, arab la, jepun la, segala macam bahasa lah. Tahun ni macam mana la agaknya. Aku selalu recycle je sms yang dapat then forward kat orang. Malas aku nak type panjang-panjang semangat-semangat.

Macam tahun lepas, aku wish dekat orang macam ni je : "shr, mzb" (maksud Selamat hari raya, maaf zahir batin)

Pemalas kan?


Entry ni auto publish. Ketika tengah publish ni, aku tengah berlari laju untuk score gol yang kelima untuk team aku. Sape kata bulan puasa tak boleh main futsal? Nabi pun berperang kot bulan puasa. Heh.

30 journeyed together:

nenek™ said...

ttipu..!!! waaa... xnk citer ni

paraxixth said...

weh...gua dah terima kad raya yang lu anto. cait!

SHR...MZB juga lu tulis kan

mr.panda said...

heh. nak kata bro star la nie. haha.
memg sempoi mesej raya lu.
salam aidilfitri!

siggplus said...

nenek : suka kau ye benda2 lucah ni..err, takpe, aku optimis..haha

siggplus said...

paraxixth : bila gua anta kat lu kad raya?orang skrg tak main la anta2 kad raya ni..posmen slalu buang kt tepi longkang kot..malas nak anta kan

siggplus said...

mr panda : aku malas nak tulis panjang2..jnji maksud sama kan?
salam aidilfitri jugak..
kau jgn main mercun lak, putus jari padan muka

chipsmore said...

"shr, mzb"???


ko punye keybod fon de huruf 2 je ke???

gila kesian sp dpt msg cmtu...

p/s:ko teror ke main futsal?? bulu je lebat ko nih...ahaha :D

siggplus said...

chipsmore : aku malas nak taip lah..kalau penuh pun, yang aku forward dr org anta..
janji ikhlas kan?tu yg penting..

haa tu la kau tak tau..bulu2 tu la yg akan menghasilkan kuasa kinetik yang amat tinggi lalu bila ditransfer ke bahagian kaki akan menghasilkan momentum yang tinggi..lalu bola akan berbunyi macam meriam buluh meletup..keeper sedar2 rambut dah botak dah kena slice ngn bola tu..

chipsmore said...

ikhlas la sgt sgt kalo bg msg cenggitu..hahaha..


pe kejadah ko merepek momentum, kinetik n watsoever tu?? x paham haku :D

siggplus said...

ikhlas dari hati..tulus..daripada kau type panjang2, baik simple, tapi bermakna..ngee

kau kena main futsal baru kau tau apa efek tenaga kinetik kat bola..ni asik main bola lain je

chipsmore said...

bola lain la best utk di main..baru layannnnn...


(oppss..lupe plak..aku ni inesen)

siggplus said...

chipsmore : yela bola lain lagi bes layan kan..nak2 yg besar bulat cantik je kan..sherpelup sherpelup..

kau inesen?

*angkt kening

chipsmore said...

oit...cam banyak je pengalaman sherpelup sherpelup ko 2....???


leyh la wat tajuk entri pasni..

"sherpelup sherpelup.."

cam sedap lak bunyik dy..
pasti ramai org klik..
next entri ko wat tajuk camtu ye..t aku org pertama klik :D

siggplus said...

aku dgr orang cakap je bunyi tu..aku tak tau pun apa maksud dia..

haha kau buat lah tajuk cmtu..aku gerenti mesti ramai gila ah yg klik dengan harapan yg tinggi..haha

chipsmore said...

time cani xleyh dooo aku nk wat...
tunggu la aku single 18 bulan dulu,..
baru aku wat tajuk cenggitu...


tp sure ke ko xpena praktikkan bunyi 2??
elelele...

kang aku tnya tuan punya badan kanggg..huakaka :D

siggplus said...

chipsmore : boleh je buat, tak ada sape2 nak marah..except ex_casanova..hahaha

xpnah ah..aku org Islam..heh..
kau tanya je sendiri, aku tak heran pun..haha

chipsmore said...

wakakaka....ko mmg la x heran..tp dy mesti heran punya..

next entry aku..aku nk wat sal ex casanova tu la..oryte x??
agak2x sambutan hangat x?? haha..

sila bg tajok yg seswai kat aku..any idea??

imHepPie said...
This comment has been removed by the author.
imHepPie said...

seb bek ko x anto sms raya cenggitu kt aku..

kalo x mau aku baling je enpon kt dinding huhuu

eykA♥ said...

argh.penat aku klik.cit.

siggplus said...

chipsmore : wat la pasal ex_casanovaa tu..mesti dpt sambutan hangat punya..

aku nak kau buh tajuk "abang ex_casanova..sherpelup sherpelup..ahhh"

komfirm berjuta2 org klik

siggplus said...

imheppie : bak no fon,nnt time raya nnt aku anta msg cmtu kat kau..aku nk tgk kau buang ke tak kt dinding..hahaha

siggplus said...

eyka : bulan2 puasa ni..mana boleh hilang teruna..nak hilang pn nanti2 la..hehe

siggplus said...

eyka : bulan2 puasa ni..mana boleh hilang teruna..nak hilang pn nanti2 la..hehe

NIMI said...

nanti ak delete semua inbox ak tau then nak anta kat kawan ak SHR..MZB..sure berbulu..aku katakan kau inspirasi ak

siggplus said...

nimi : haha jom2 tahun ni raya sesimple mungkin...hehe..

jgn lupa byr royalty

Tijah said...

ni yg aku x suker nih. isi kandungan lain dr tajuk. huhuhu

siggplus said...

kak jah : ah kak kalau benda2 mcm tu mmg laju je kan..hehe

farah said...

pendek je sms hari raya,
org faham ke tak tu?

haha.

siggplus said...

farah : pendek takpa, janji orang faham kan..time2 raya tu kalau tak sampai sms suh g bli ais, mesti wish raya kan?haha