Sep 18, 2009

.jemputan khas aktiviti sebelum raya

Selamat siang semua.

Aku dah ada dekat Ipoh sekarang. Ok actually semalam dah sampai Ipoh, tapi malas nak update. Terima kasih kepada paraxixth sebab tumpangkan aku secara percuma sampai Ipoh. Heh. I owe u man!

Balik pada cerita jemputan tu. Aku nak menjemput semua orang yang baca blog ni untuk terawih bersama pada malam raya.

Sila RSVP 'Yes' or 'No' pada komen selewat-lewatnya sebelum petang esok. Makanan disediakan, sila bawak sejadah sendiri.

Hahaha
internetp1takbolehpakaidekatipohsoakugunacelcombroadbandyangsangatslowkadangkadangdcsusahnakbukakapaapawebsitepun

17 journeyed together:

B E L L A said...

alamakkk makanan disediakan lahh. tapi tuhla. busy nak tolong mak wat rendang lg. ipoh pulak tuh. save sket makanan utk ak.

siggplus said...

b e l l a : ipoh bukan jauh sgt..tgh2 dr smua tmpt..kau reti ke masak?heh

mr.panda said...

tahniah da sampai umah..haha.
alhamdulillah baru sudah menunaikan terawikh terakhir. syukor syukor

B E L L A said...

helloo tgk oranglah. gila reti kot. stakat megi goreng dgn telur dadar tuh, pejam mate jee. ceh.

sbb ipoh tak jauh ah ak swo ko save ske. bak mai sedulang lauk pauk hantar sini.

farah said...

selamat hari raya siggplus.

:)

paraxixth said...

sapa ajar kau bertawarikh pada malam raya?

klik nuffnang.hahha

siggplus said...

mr panda : alhamdulillah kau g terawih..sblum2 ni x g pun..nak jack dpt duit raya lebih la tuh..heh

siggplus said...

b e l l a : ceh takat tu aku pun reti..aku paling terer msk air..tahap kepanasan dia sesuai je..xpnah miss..haha

siggplus said...

farah : selamat hari raya juga :)

siggplus said...

paraxixth : kau ada masalah dyslexic ke? eja terawih pun salah.. terawih la, bukan tawarikh..tawarikh sejarah..

wa saja nak tengok ada sapa-sapa perasan tak..lu sorang je perasan..nanti wa bg lu duit raya k..

paraxixth said...

lu saja mau tengok ka atau lu mmg tak tahu?

siggplus said...

paraxixth : tak baik kita bersangka buruk dekat orang..kita kena optimis, bukan pesimis..adalah sesungguhnya orang yang bersangka buruk sentiasa tidak akan maju dalam apa-apa bidang pun..hahaha

eykA♥ said...

rasa mcm da lmbat je komen.xpa r.aku nak gak p tawarikh.dlm perjlanan balek leh baling mercun umah orang.uhh.

eykA♥ said...

eh sat.bes ke balek ngan paraxxith.korang xwat maksiat an?hee

mr.panda said...

haha x de maknanya.
sblum2 nie makna nak sempat duk monteng je. bz project la assgnmnt la.

siggplus said...

eyka : haha aku rasa kalau kau baling nnt budak2 2 naik moto then baling mercun ketupat dalam keta..br merasa kau pekak seminggu..heh

best..buat je..mcm biasa la..melampiaskan nafsu batin kan..hehe

siggplus said...

mr. panda : chait alasan..ala biasa la tu..aku faham..yg pmpn alasan cuti..yg laki esaimen belambak..pdhal tgh sedap main dota..heh