Sep 10, 2009

.tetek?

Selamat siang semua.

Hari ni, ada orang Singapore cari keyword 'Tetek' dan jumpa blog I. Orang Singapore dah pandai bahasa Melayu eh? Siap cari tetek pulak tu.

I dah berjaya meluaskan fanbase aku hingga ke Singapore. Famous jugak blog I ni kan.

Terima kasih daun keladi, nak tetek datang lah lagi.

19 journeyed together:

fitriah said...

hahaha lawak btul org tu.

♥miszluna™ said...

gila betul

siggplus said...

fitriah : tu bukan lawak dah..tu pervert namanya..

siggplus said...

<3 : sape yg gila?

wawabescoot said...

tetek?
buah dada kan??
bhahahaha!

Tijah said...

hahhaha. giler. ko jd supplier skrg yer?

siggplus said...

wawabescoot : tetek la..sepasang benda berbentuk bulat di atas dada seseorang itu...tak kira la, lelaki ada perempuan pun ada..cuma saiz berbeza..tp on girls its more obvious, but some macam tak ada pun..sila layari http://nissie-niss.blogspot.com/2009/09/sepetang.html untuk maklumat lebih lanjut..hahaha

siggplus said...

tijah : yup2..nk bli ke kak? sekilo rm20..sale raya ni

paraxixth said...

kalau macam nie?

KATA KUNCI KUNJUNGAN
gay 2
rawatan gigi percuma 2
vidlucah.blogspot.com 2
ayu raudhah 2
analog seorang joystick 2
beromen dengan cikgu 2
belajar isap rokok 1
http://paraxixth-punye.blogspot.com/ 1
kulum kote 1
www.vidlucah.blogspot.com 1

siggplus said...

paraxixth : yela2 aku tau blog kau lagi lucah dari blog aku..puas hati?haha

NIMI said...

bodoh!
macam mana u boleh tau benda benda camni erkk?

chipsmore said...

perghhh...horny betoll..ahaha :D

Fyzal said...

ermm.. tetek..

thanks for coming to Fyzal's Territory

Fyzal's Territory

Mind Heart Lines

Nissie said...

kau pergi promot blog aku lak. blog aku ada sediakan juadah tetek ke apa. hahahhahaahahah

siggplus said...

ainee : macam mana?aku selalu tgk apps feedjit kt bwh tu..kadang2 nampak, kdang2 tlepas pandang

siggplus said...

cikepak : bukan aku yg horny k..

siggplus said...

nissie : haha kan ada jual..sekilo berapa?harga lebih kurang badam kan?ngahahaha

Rara said...

wahhh..ko mg lyk jdik cikgu bhse ni..tp cikgu xngeti bhse..hehe..mg lwak ar.. :)

siggplus said...

rara : aku lah cikgu yang diraba dan dihisap tetek yang masuk paper haritu..haha