Sep 10, 2009

.mabok di bulan puasa

Selamat siang semua.

There is nothing more satisfying than winding up the day with eating lots of delicious food, replenish the energy on sleeping after berbuka, then wasting all the energy obtained by playing futsal.

Main macam orang mabuk. Sepak entah ke mana, rembat entah ke mana, pass entah ke mana. Kunun letih puasa.

Really glad that I have finished all the tests. Walaupun semua test buat macam haram, tak kesah pun, janji habis. Siapa boleh tahan kalau setiap minggu ada test. Core subjects pulak tu. Boleh jadi gila. Lecturer semua mabuk, bulan-bulan puasa semua sebok pakat buat test. Hari kelas pulak tu.

Internet masih mengecewakan. Macam mana nak torrent video porno kalau nak bukak google search page pun ambil masa 40 saat. Michael Lai pundek.

Dah, aku nak sahur. Makan mewah lagi.

Jangan jeles.

6 journeyed together:

NIMI said...

sapa suwuh ko download video porno padanlah muka tapi ak memang setuju sangat dengan statement bila da habeshh ujian tu terasa macam satu KELEGAAAAAAAAAAAANNNNNN YANG TERAMAT!!tu belum habis studi lagi mesti lg lega gila then pinang huda..5thn lagi weyhh lambat gila kau!

sadmonday said...

hehehe... nasib baik aku pakai maxis punya wifi.. walaypon tak laju sangat tapi tak de la sampai 40sec... hehehe... tulah bulan ramadhan... tak baik download porno... tapi kalua dapat kita share k... hahahahaha....

siggplus said...

nimi : haha yup2..aku tak download porno lah..tu perumpamaan je..heh

siggplus said...

sadmonday : yeah broadband mmg ok, tp tak sesuai ngn aku yg slalu torrent ni..

nk share?boleh2..bwk hard disk

chipsmore said...

x abes2x ngn porno....ko x puase ke haaaaa???? gile cket percent pahala puasa....lalaala~ ;)

siggplus said...

cikepal : puasa di siang hari, porno di malam hari..haha kau pcaya ke aku download porno di bulan puasa?nak aku terbakar kena panah petir ke?haha

percentage pahala puasa aku banyak dah habis dengan tengok betis bunting padi waktu nak beli makanan berbuka..agagagaaga