Sep 12, 2009

.mercun

Selamat siang semua.

Dekat sini, main mercun la benda yang paling tak bes. Letup sekali, 10 bijik kereta bunyi alarm. Macam haram. Tak boleh bising langsung. Baik aku main mercun pop-pop. Itu pun aku rasa kemungkinan motor beralarm tu nak menjerit tinggi.

Haih.

Tengok bola lagi bagus.

12 journeyed together:

imHepPie said...

ahaha...men bunga api dahle

NIMI said...

kesian gila..
tak yah main nanti putus jari..dulu selalu larr main tapi paling pantang oang main mercun time orang semua tgh berterawih

chipsmore said...

dy x kasi ko mein mercun la 2...ko main bunga api je la..ehehe ;)

mr.panda said...

hahaha..pasang mp3 mercun kuat2 sudah..pastu cucuk headphone..

siggplus said...

im heppie : bunga api?gila tak cool..xda cabaran putus tgn la main bunga api..hehe

siggplus said...

nimi : haha time terawih kecik2 dlu aku dtg sbb nak main mercun mancis ngn kwn2 je...lepas tu main aci nyorok keliling kampung...dah nak stat moreh dh tercegat depan dapur masjid..rindu betul zaman tu

siggplus said...

chipsmore : sila rujuk komen reply pertama

siggplus said...

mr panda : ape yg dpt dgr lagu mercun?haha

fitriah said...

mercun bawang?hee

siggplus said...

mercun bawang?gas pemedih mata ke?xpnah dgr pn

fitriah said...

ala mercun bawang yg kecik2 comel2 cm bawang tu?

siggplus said...

fitriah : haha xpnah aku dgr mercun tu,tgk bentuk ingt la kot..aku ni short term memory..heh