Sep 27, 2008

.perlu kah?

Selamat siang semua.

Lagi 3 hari nak puasa. Makin sibuk dengan urusan persiapan untuk raya. Order lemang sini, ambil daging sana. Betul-betul macam ketua keluarga.

Tadi aku dengar satu perbualan telefon antara pemanggil dengan deejay radio terkemuka tempatan.

Gadis Melayu : I dedicate this song to myself because this is the month of Ramadhan so I cant go clubbing, so I want to dance at home. I really love to dance in the club.

*Lagu dance trance apekejadah plays.*

Hai cik gadis yang suka menari, bulan bukan Ramadhan boleh ke club kah? Halal kah?

Sigh

8 journeyed together:

Perempuan Kalis Peluru said...

hahahaha hg dengaq radia mana adik??? adoiii zaman dah berubah sungguh..

siggplus said...

radio tempatan la..
hitz ke fly ke xingt..
tp yg english laa..hee

sHa said...

huh, biase la tuh.
mcm kate pak ustaz mase tazkirah:
"ramai org dia rasa Tuhan ni tengok dia masa bulan puasa je, lepas bln puase abes, buat balek pangai yang buruk2 tu"

nurulm said...

tu dia aih, baru belajaq clubbing kot sampai naik hantu begitu skali.

selamat hari raya ;)

Muhammad Azli Shukri said...

selamat hari raya. salam singgah.

nashrex said...

hindar2kan lah aku dr tmpat2 bgitu..

siggplus said...

sha : btoi2..mmg x dpt dibendung sampai dia sendiri nak berubah..

nurulm : ye lah kut..baru kenal bouncer kt situ..selamat hari raya juga..
eh kenapa eyh delete blog?

muhd azli : selamat hari raya juga..singgah2 la selalu..hee

nashrex : lepas ni jom g cari bomoh buat pendinding elak pegi tmpt2 cmtu..hehehehe

Anonymous said...

hu-hu.saya no komen.
sbb ada org sebelom puasa die rajin semayang.tapi bila bulan puasa,die puasa sahaja.semayang pula zero.
hu-hu.
manusia macam-macam ragam.

selamat hari raya.