Aug 19, 2010

.counter strike

Selamat siang semua.


"Enemy spotted!" Kata pejuang satu melalu radio walkie talkie pejuang satu.

Dari jauh kelihatan musuh sedang sibuk buat hal dia. Sebagai a team of experts, kami tenang. Tak boleh ambil tindakan terburu-buru. Buruk padahnya.

"Affirmative". Aku cakap pelan-pelan dekat walkie talkie tanda setuju pada pejuang satu.

"Secure the perimeter", aku tambah lagi dengan arahan pada pejuang dua dan pejuang tiga.

"Stick together team", kata pejuang dua sambil membetulkan laras senapang M-16 dia yang dicuri.

"Roger that", tanda terima arahan. Semua orang cepat-cepat pasang peredam bunyi pada hujung senapang. Di tempat-tempat terbuka macam ni lebih elok guna silencer, supaya kalau tembak bunyi tak terlalu menarik perhatian musuh yang lain.


Secara perlahan-perlahan musuh cuba menyembunyikan diri. Cuba sorokkan senjata yang terlalu terdedah pada orang ramai.

Terlalu ramai public civillian.

"Team, fall back!"

Bahaya! Musuh dapat kesan kami semua. Detour harus dilakukan. Kata-kata a wellknown spy, "Always improvise when things get tougher".

Plan baru dirangka. Bermacam-macam option yang diutarakan. Semua boleh pakai. Aku sebagai komander hampir pening kepala nak pilih option mana yang paling bagus, cepat, dan boleh kurangkan kematian civillian.

"Storm the front!"

Para pejuang termasuk aku guna alternative lain. Musuh harus dicapture sebelum terlambat.


Detour. Kami ikut jalan lain. Jalan yang pasti meragut nyawa kami semua. Namun, perjuangan harus diteruskan, demi keamanan sejagat. Jalan yang menghadap musuh.


Pejuang satu dah standby di ceruk kiri. Pejuang dua dah siap sedia aim dengan Bullpup kegemarannya. Pejuang tiga agak kucar-kacir cari posisi yang sesuai.

"Get in position and wait for my go"

"Go-go-go!"

Semua pejuang bergerak menghampiri musuh. Senyap dan perlahan-lahan.


"Taking fire, need assistance!"

"Takbirrrr!" Pekik pejuang tiga. Salah ideologi perjuangan mungkin.


Musuh berdiri tepat di depan mata. Mata semua pejuang terpaku. Senjata M-16 dan Bullpup semua rebah ke lantai. This is the end.


Musuh cukup pandai menyembunyikan objective. Dengan rambut dia sendiri.

"Terrorist Win!"




Walaupun awak seksi pakai baju tank top nampak 1/2 dada, mana boleh lari dari mata-mata liar kami ni. Kami kan a team of experts. Dari celahan rambut menutup dada tu, let me guess, 36B?

Haih, pergi bazaar ramadhan pun nak tunjuk tetek.






28 journeyed together:

Mr. Schomey™ said...

hurm. spec mata itam kat uptown baru rm10. malam kang gak aku beli. boleh guna esok. hurmm hurmm

MOFASAD said...

bila dah taksub...

sanggup buat camni..

lagej dah habis baca?

sembang kencang tak mula2 lagi.

hahahaha

Huda Luna said...

dia tunjuk tetetk tapi korang jangan la pandang

green said...

aku dah baling bom dah.

redballerina said...

dia memang suruh korg main-main teka saiz

eiffel said...

punyala penin aku paham kn misi dia...skali ending camtaek -.-"

deus X machina said...

36B...urmmm

ALIA AZHRR said...

Wah wah wah.

kiba said...

sig, takde gambar ke? gua cari dekat laman cs takde. hehe ;p

Apit said...

haha..sempoi tui...hg x pkai nightmode ka dgn kevlar...extra protection tu..hehe..B82

amer_hoosynie said...

cte ko sungguh suspen sigg...hahahaha...

amer_hoosynie said...

cte ko sungguh suspen sigg...hahahaha...

fndrocka said...

sama besar dgn jabulani?

Fiq said...

kreatif r.

aku awal2 lg da surrender.

J. Love said...

B-cup is not big.

afiqsiddhartha said...

36b tak berapa sangat sigg. Kuih apam terhidang atas meja lagi suka aku bom.

the perfect fit soulgasm said...

ini kelakar
lain kali bawak selendang untuk disedekah kan. buat tutup dada

lumut said...

tetek besar..gebu tu pasal tunjuk ..lu ape tau?

AlexiaAqram said...

dah try modern warfare?

Ainee Cumi said...

Wah aku suka entri ni. Aku memang bayangkan gila macam aku tengah main counter strike. Sebijik seyh! Tapi hampeh ending dia pasal payu dara wanita rupanya. Cait!!

Mohd Hazri said...

cantekkk... aku ngah terpikir gak.. kalau guna jalan cerita left 4 dead apa ending dia hah?

Liliyuli said...

36B? ada lantunan? cis!

AyuE SurihanyOt said...

B je pon..cehh



org laki memang boleh agak saiz tetek ekk??perghh expert nak mampos.....

Rabia Sensei said...

Hahaha! Wah..what an expert! Biasa tengok ker? Dua - dua dapat dosa kan? =D

Berd said...

dia tunjuk tetek korang tapi jangan la pandang. - makwe sound. terbaik!

sifu. besar mana tetek tu?

YobSumo said...

trend kot tunjuk tetek tu.

hellioz said...

sangat kewl!

gyahahaahah~

Zala Wajik said...

Round 2 siapa menang?