Aug 12, 2010

.bukan situasi bunkface

Selamat siang semua.

3 situasi.

Bulatkan mana yang berkenaan ;


1. Tidur sepanjang hari.

2. Kerja sepanjang hari, tapi mencarut sepenuh masa.

3. Kerja sepanjang hari, ibadah sepanjang hari, tapi mata penuh meliar ke dada-dada gadis terkemuka tanahair waktu bazaar.



Apakah perkara yang paling mengurangkan pahala puasa?


Shah Alam ni satu saja yang aku kecewa, bazaar bukan main banyak, tapi tak ada satu pun yang provide makanan yang sedap. Dia antara boleh tahan, atau memang sampah langsung.

Tapi tak apa, bila berbuka, kenikmatan letak rokok di hujung bibir dan bakar, itu nikmat terbaik waktu berbuka. Nicotine rush and in a state of trance, macam baru lepas pekena Eramine 5.



19 journeyed together:

x-po said...

rindu plak time berpuasa masa belajar kat U..rindu isap rokok beramai2 lepas bukak pose..huhu

Rasuah polis atau tak? RM300 atau RM50? Pilihan anda?

MOFASAD said...

macam puasa je

MOFASAD said...

macam puasa je

Ann said...

entah la..apepun biarlah dpt pahala yg gemuk2

cik helena said...

yeke takde makana sedap kat shah alam?

fndrocka said...

Kau tak pandai cari kut..berapa lama dok shah alam?

AyuE SurihanyOt said...

posa la pulak kau...

Anonymous said...

Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

deus X machina said...

Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

deus X machina said...

ah kau tak reti cari, try datang 17 tengok

ishiko said...

kurangkn rokok dibulam puasa,,hee...

arekymz membuyau said...

org buke ngan kurma..
ko plak buke ngan asap rokok..
kenyang ke?
hehehe..

Pije. said...

aku pilih yang no 3!

yang tu sengajaaaaaa.sengaja je dah penat2 buat pahala lepas tu sedekah dekat dada gadis.
hik.

Berd said...

depan intec ada jugak sedap. tambah free. kehkeh

reen_sofee said...

tak sedap ka?
kesian!
aku neh sampai tak larat nak makan!
sedap sgt!!

J. Love said...

eramine 5 tu amende?

Mr. Schomey™ said...

aku tadi pergi kat 7 dekat hailam kopitiam tu. aweks2 semua mengundang dosa mata pada aku. hehe

Mohd Hazri said...

Tempat aku pun same. Bazar je sepanjang jalan. Semua makanan tak menaikkan berahi lansung. Yang naik berahi tengok awek baju ketat ada la.

intanurulfateha said...

x tkot mndul ke smoke byk3 neh? ;p