Aug 27, 2010

.gerimis mengundang

Selamat siang semua.

Hai awak,

Saya tak jemput pun awak datang ke blog saya. Saya tak merayu melutut pun supaya awak datang ke blog saya. Awak dengan usaha inisiatif awak sendiri untuk baca blog saya. Saya tak hingin pun awak baca.

Datang tak diundang, pergi tak dihalang.

Tak susah, awak nak baca, awak baca. Awak tak suka, awak boleh tekan pangkah dekat hujung kanan tu. Senang kan? As easy as A B C. Saya tulis apa yang saya nak tulis, dan awak boleh baca apa yang awak nak baca.

Jadi oleh itu, dengan segala hormatnya awak boleh dipersilakan pergi. Atau kalau bahasa indah-indah bak kata Afiqsiddhartha, awak boleh pergi meninggal dunia.

Sekian, pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas.



Yang merinduimu,

Abang dickornosaurus.

17 journeyed together:

siggplus said...

Dick = zakar

Saurus = sesuatu yang besar


Kaitkan ye adik-adik.

|arieza| said...

tabik! sengal la u ngek! hahahahah... kirim salam sama itu manusia..

Mieza vs Rory said...

"pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas".

cane nk balas..kena wat surat cmni gak ker?

mier@merr said...

hahaha..... aku baca...aku komen ...aku blah..bai!

afiqsiddhartha said...

tak lah sesaurus aku rasanya.

ENCIK TIKUS said...

cerita ape nie bro ? period ek ?

miss faten said...

Siapalah gerangan awak itu?? Ish ishh ~ -___-

Razman said...

saurus tu ketara sangat tipunya. atau mungkin typo. patutnya smallest.

Pensel Kontot said...

adeh...siapa neh?
ape terjadi(dlm keadaan blur2)

mofasad yang kacak said...

cayalah siswa

kiba said...

kaitkan dengan entri lepas ke? orang arab memang kuti besar besar. lu jangan ingat gua main kuti arab pulak. gua kelas practical main mayat hari hari.

AyuE SurihanyOt said...

tidak perlu bertapis sigg luahkn sahaja...


abang zakar besar...

Pelatt said...

haiiii

raina said...

aku dulu selalu ingat anon neh mesti orang yang gila babi ganas, tapi baru kena 2 hari lepas ada anon kantoi dengan aku rupanya budak ppuan pakai tudung sopan, umoq 21, student, blog berbunga comey, islamic, yang best suci lemah gemalai tu dia la..fuh! kalau baca komen dia, mesti ingat bitch la! tapi maybe inner inside dia bitchy, kot..tu terzahir dengan anon tuh...sebab hidup dalam hipocrito..

Aya de Luna said...

saya dah baca,saya dah komen..
ok saya pergi dulu..
tapi esok saya datang balik..

-anonymous-

noor afzan said...

saya suka datang sini,
baca blog sini,
komen blog sini,
dengan rela hati blah dan esok datang lagi.

Cik Agogo said...

mcm lahanat...

HAHAHAHA!!!