Apr 19, 2010

.belasungkawa

Selamat siang semua.


"SIG-19 2010-04-18 Flight Phase: 3 CBN - KBR
Accidently hit a cow on runway during landing. After further evaluation, the cow seems to be okay. A little shocked, but okay.


Signed Captain"

Hebat jugak lembu ni, kena langgar kapal terbang pun masih hidup sihat walafiat lagi. Hari-hari minum susu lembu gamaknya.

Haih, susah jugak kerja bawak kapal terbang ni. Kena buat kenduri doa selamat lagi, kapal terbang kena mandi bunga lagi.

Besok-besok langgar babi masa landing lagi susah, kena samak pulak. Ingat senang nak cari air mutlak sekarang ni?

Terbang lagi $1 juta repair damage.

Babi.

7 journeyed together:

|arieza| said...

mengom hahaha u dok langgar cow? langgar lari tak? kang kalau tak lari cpt, si cow tu panggil satu family attack ur flight hahaha..

oi oi sudah2 main game! lol

lumut said...

kau main game aper neh?

noor afzan said...

air mutlak campur tanah bersih lagi suci yang susah nak cari bro..=)

pensel kontot said...

main game ke?

hBz said...

patut fb on9 24jam je. buat penerbangan. ada pakej umrah murah tak? untuk 2 orang

crazy_labelle said...

game ape ko obses sgt ni?
bkan skang time final ke?
ape maksud belasungkawa?
ade satu mamat mne tah pnah pkai id nama cmni..

Huda Luna said...

lembu tu badan besi