Apr 6, 2010

.ni anak sapa sekarang ni?

Selamat siang semua.

Aku memang cukup liat nak tido petang. Salah satu sebab adalah aku tak suka tido berpeluh. Tido petang memang merembes organ dalam badan bagi berpeluh.

Kalau aku tido pon, mesti akibat dari kepenatan yang teramat sangat. Penat tu bergantung jugak, dari terlebih belajar (yang ni peluang untuk berlaku sangat lah tipis), bersukan lama sangat, atau malam tu berjaga semata-mata nak melayan marathon tengok series Californication.

Jadi tadi lepas Zohor aku terus bantai tido sampai Asar tadi. Letih sangat sebab 2 hari tido macam tak tido untuk stadi. Demi lecturer Quantities tersayang yang hot gila, aku sanggup.

Kalau aku tido petang, bangun-bangun mesti rasa lapar gila. Even sebelum tido aku mentekedarah banyak mana sekalipun, mesti lapar balik.

Jadi waktu tersedar dari tido tadi perut memang bunyi kriuk kriuk dah kelaparan. Cari milo, habis. Cari biskut, tinggal tong saja. Yang ada rokok. Otak aku dah berkira-kira dah nak guna rokok buat biskut kering.

Nasib baik dekat kawasan Seksyen 4 ni ada jual keropok lekor dekat depan sekolah tu. Tido petang memang syok kalau tido hanya berboxer saja. Tapi sangat tak sesuai kalau nak pergi beli keropok lekor dengan hanya berboxer. Karang tak pasal-pasal kena serbu dengan gadis-gadis nak cabut boxer aku tengok helmet darth vader. Aku taknak dinodai.



Comel kan? Warna pink kan dambaan wanita. Aku punya lebih kurang macam ni lah. Cuma yang bahagian depan tu lebih nampak besar dia.

Pakai baju dengan seluar pendek, aku curik kunci moto kawan aku yang tengah sedap tido. Nanti kalau bagitau pinjam moto dia, mesti dia suruh aku isi minyak la, belikan itu la, belikan ini la. Ingat aku orang gaji.

Tolak moto jauh sikit dari rumah baru start enjin. Ini untuk mengelakkan housemate dari terjaga.

Sampai warung tu, aku tengok dia tengah masak keropok. Memang cun ah. Lapar-lapar dapat keropok panas boleh menyebabkan orgasma.

Masa tunggu keropok siap masak, datang kereta Alphard Hitam. Gaya memang ganas habis dengan rim sukan jenis besar. Kawasan rumah aku ni memang tempat orang elit-elit. Kereta buatan tempatan ni memang jarang duduk sini kecuali student.

Keluar 2 orang. 1 orang macam 30-an, 1 lagi budak kecik. Yang tua tu memang aku syak orang gaji dari segi pakaian dengan gaya rambut. Kau pun tau kan orang Indon kebanyakan rambut diorang macam mana. Budak kecik tu memang muka Melayu habis lah. Comel pulak tu.

Aku nampak tingkap driver diturunkan. Driver macam Datin-Datin. Rantai emas dekat leher dah boleh buat tali sauh kapal. Baju pun macam kain Itali beli dekat Jakel.

"Mbak, beli keropok rm4, goreng pisang rm3 ye!", jerit Datin dari dalam kereta.

"Baik bu", sahut si orang gaji.

"Adik nak makan apa? Meh sini mama bagi duit", cakap Datin dekat anak dia yang ada sebelah orang gaji tu.

Lepas tu anak dia jawab, "Aku enggak lapar ma, aku cuma kehausan. Aku mau minum air kelapa es".

(sila baca ayat di atas dengan bunyi Indon cakap)

Sekarang budak tu anak sapa sekarang ni?

Haih. Lain kali cari lah orang gaji macam Maria Ozawa ke, Angel Locsin ke. Kurang-kurang boleh la anak dia cakap bahasa Jepun/Filipina.

Maria Ozawa, tak perlu aku kenalkan kot. Tapi Angel Locsin?



Ini Angel Locsin. Ini punca utama budak-budak rumah melekat tengok cerita Filipina petang-petang. Kalau ini orang gaji aku, cepat saja aku buat jadi bini no 2.

Heh.

18 journeyed together:

.Huda Luna♥™ said...

huh

gatal sungguh ye budak kecik ni ye
xpe i jadi kan jericho rosales laki no 1
hohhoho

NARDtheNERD said...

ceh~..nak org gaji maria ozawa kunun...teehehe~

I n n z said...

aiyak..
akibat berkwn dgn bibik.

hBz said...

pantat. panjang la cilake cerita lu. sek 4? next week wa sampai

siggplus said...

<3 : eleh pergi la cari jericho rosales. tak kesah pun. dah jangan kacau orang nak main gigit2 ngn angel locsin. heh

NARDtheNERD --> haha orang kata aim yang paling tinggi. tak dapat tak apa

l n n z --> tu lah pasal. aku ingt esok2 mesti anak dia tu lari ikut bibik dia

hBz --> haha ini entri lepas geram dah lama tak menaip. ok lu smpai roger. bwk gadis sekali kita kekah

-N e Y r A- said...

aku nak rebut jericho ngan huda. heh.

siggplus said...

neyra --> silakan, dah jangan kacau aku nak main gigit2 ngn angel locsin

joegrimjow said...

time kasih perkenalkan pelakon tu
heeheee

kembali dari bercuti

siggplus said...

joegrimjow --> comel kan dia?

YobSumo said...

perlu atau enggak aku book flight ke philipino malam ni mahu mendapatkan orang gaji hot sebigitus. sluuurp!

she said...

sapa mama aku sebenarnya?

fitriah said...

haha comel bdak tu.

x-po said...

adeh, yg ko gi pamerkan pic aku pakai boxer tu apsal bro? malulah aku pakai boxer pink..aisehman jatuh saham aku dow

|arieza| said...

hoh tu dia. mau kekah2 plak dgn hbz... minah angel locsin ni sama kualiti tak ngn maria ozawa?

tak nyesal ke klu anak u nnt ckp filipino? hahaha

deus X machina said...

acong kirim salam sayang

otak ketat said...

cita apa weh? she wolf ka? wakakak

tangan said...

aku sanggggat suka tido petanggg

siggplus said...

YobSumo --> PERLU! booking tiket utk aku sekali. jangan lupa bawak kondom sbgai protection. safety first. hehe

she --> mama kau yang beranakkan kau lah

fitriah --> comel ke?

x-po --> hahaha kau pakai boxer pink ke? gila ghey!

arieza : angel locsin bukan pornstar lah. tapi macam sama kualiti ngn maria ozawa kot. terbaik! heh

tak menyesal pon. best apa dengar bahasa pinoy

deus --> cakap kat dia aku tak perlukan kasih sayang dia. haha


otak ketat --> cerita series lah. aku tak ingat cerita apa,tapi yang penting dia ada dalam tu

tangan --> tido petang boleh melemahkan minda tahu?