Apr 7, 2010

.karier baru buat para manusia

Selamat siang semua.

Keyword-keyword blog aku ni macam biasa lah. Aku rasa tak perlu aku nak explain lagi kalau macam-macam keyword lucah yang sampai ke blog ni. Sebab apa? Sebab orang Melayu cukup suka benda-benda lucah ni.

Sampaikan sekali tu ada orang google nama bini Perdana Menteri punya skandal lepas tu sampai dekat blog aku ni. Aku tak sempat nak print screen sebab malas.



Aku pun tengah cari janda gersang sekarang. Cuma satu yang aku musykil, macam mana kita nak detect janda tu gersang ke tak eh? Selain dari dia bogel depan mata kau dan cakap,"Cepat lah abang, tak tahan dah ni", sambil posing ala-ala Buddha botak tengah baring tu lah.

Baju kurung satin memang aku akui sangat lah seksi. Kain jenis licin ni memang syok tengok, ditambah dengan baju yang macam sarung nangka habis tunjuk susuk tubuh. Fuh, stim! Macam gadis banyak suka tengok lelaki pakai baju Melayu kan, lelaki pun sama suka tengok gadis pakai baju kurung satin. Tak kira lah kau beli dekat Nagoya ke, Gulatis ke, Jakel ke, janji jenis satin.

Mana nak.. Apa? Lain kali, tulis bagi habis dulu kau nak apa, baru tekan butang search.

Perempuan memang akan pancut kalau kegersangan. Ini fakta yang kau harus tau. Ini dinamakan ejakulasi atau nama saintifik lain orgasma. Perempuan jugak boleh pancut di masa-masa lain. Masa-masa lain merujuk pada waktu pundi kencing sangat penuh. Jadi perempuan akan pancut air kencing dekat dalam jamban.

Kerja mengintai tu satu pekerjaan ke? Kalau ada aku pun nak apply kerja. Berapa bayaran sebulan? Ada kira overtime tak? Tolak Socso dengan EPF tak? Kerja ikut shift ke tak? Ada part time dengan full time tak? Setahun berapa kali dapat emergency leave? Kalau mengintai dengan berjaya setiap hari agak-agak boleh dapat bonus hujung tahun tak? Ada dapat komisen tak kalau dapat jumpa port mengintai baru?

Kalau dapat kerja ni, orang pertama aku pergi mengintai Aril AF.

Terbayekk wokkkk!

15 journeyed together:

kenwooi said...

lol.. kerja mengintai pulak.. =P

.Huda Luna♥™ said...

huhu org pn slalu dpt keyword gila senget ni semua


awk ngintai aril awk dpt ape?
tgk teloq je gak

Aus MeLankoLik said...

Hahahak , kau tak habis dgn airil .

Lean said...

Checking out ere. =)

siggplus said...

testis

x-po said...

aku ada kerja kosong mengintai..perlukan org cm ko..hoho ada bran?

green said...

dahsyat seyh keywords..

fitriah said...

haha aril lagi

Si Aizuddin said...

Mencanakkk!! Terbayek nok!

hBz said...

yang nak cari sugar daddy tu ada tinggal phone number? bak mai kat aku

fezaL Mohd said...

abg femes keyword lu meletup .

shakinah said...

hehh,
keyword aku dapat arini salah satu pondan.
cilake!

Adjla Hafizin said...

gay agaknye ko ni..haha.

|arieza| said...

adeh sini ada janda gersang je ke? i nk gugel duda gersang la pulak. hahhaa kerja ngintai tu gaji cecah 5 angka... mmg terbaekk! :p

khairie said...

bonus kerja intai mengintai ialah ketumbit. HAHAHA