Apr 21, 2010

.walimatul urus

Selamat siang semua.

Walimatul urus bukan setakat untuk ajak orang kahwin saja. Ia jugak boleh digunakan untuk menjemput seseorang manusia untuk pergi ke salah satu majlis keramaian. Sebagai contoh untuk parti buih.



Macam semester lepas, aku ada janji nak buat parti buih lepas habis final kan? Kali ni ada orang organizekan untuk aku. Aku hanya jadi client saja, yang anjurkan bebudak ni la.

Bayangkan, semua gadis-gadis akan berpakaian bikini saja macam dalam poster tu. Apa jenis kulit kegemaran kau semua ada. Tapi melayu adalah sangat digalakkan.

Kepada yang agak-agak rabun, ni aku tulis balik apa yang dia tulis.

"The biggest wet and wild party is back once again.

Party people get out those fav bikinis and flip flops and party wild with us!

Envy Club present superstar guest Deejays and MC to rock the partayyy"

Aku pun bukan faham sangat bahasa Inggelish ni, jadi aku rasa dia tulis guest Deejays tu dia ada jemput DJ Dave dengan Jay Jay. Lepas tu rock the partayy tu aku rasa ada makan-makan kot. Maybe makan satayyyy.

Bukan tu saja, dia juga ada promosi secara pukal.



Tawaran terhebat kan?

Tengok tu, kau boleh beli alkohol umur 12 tahun tu. 12 tahun tu, stok budak-budak belum akil baligh lagi. Bulu pubis pun belum tumbuh lagi.

Murah saja kalau kau nak mabuk-mabuk sampai tonggang tonggeng. Kalau dah mabuk-mabuk, mesti lah ada aksi bukak-bukak, gigit-gigit, jolok-jolok kan? Ini lah waktu yang paling teramat sangat ditunggu-tunggu oleh semua orang yang hadir parti tu.

Main buih tu weh, apa lagi, aku dah pilih untuk attend dah event tu. Haha.

Jadi apa lagi kau tunggu? Cepat pergi beli bikini jenis micro supaya menampakkan susuk tubuh yang seksi walaupun nasi lemak kau baru harga 25sen tak ada ikan bilis.

Kalau yang dah ada bikini tu, pergi rendam kasi buang bintik-bintik taik lalat tu dulu. Bukan apa, nanti malu orang tengok.

But remember folks, jangan lupa pakai protection. Nanti 9 bulan nanti ramai pulak orang nak beranak dekat hospital. Kesian misi dengan doktor kena bertungkus lumus beranakkan anak haram.


Post Scriptum : Benda ni budak sekor ni yang invite aku dekat Facebook sebab dia tahu aku cukup suka event-event maksiat macam ni. Apa-apa hal kau nak mintak pil perancang ke, kondom ke, kau pergi mintak dia.

11 journeyed together:

kenwooi said...

foam party sounds kinky =P

Huda Luna said...

haha geli lah
org pkai bikini muslimah ok x?

♥cutebabygirl♥ said...

erkkkkkk~
very notty huh

ironangel said...

jom!

alahai~!

Jard The Great said...

nak join jugakla.. aku pakai misai dan topi dan baju besar2.

Agak2 pas tak jadi jejaka?

mindbreaking said...

ni mcm walimatul yg x terurus...

Pensel Kontot said...

uik....menarik tul neh....





nk ikut bole?

xRaafikx said...

menarik. nak join la. haha.

Anonymous said...

walimatul urus y xterurus?haha.menarik2

|arieza| said...

u pegi tak? klu pegi, ajak i skali :p

Berd said...

boleh tahan best main buih-buih ni. ekeke