Apr 2, 2010

.i nak gosip sikit ngn uols ni

Selamat siang semua.

Bertemu kembali dalam blog no 1 di Malaysia...Noks, mak sekarang sibuk sangat noks..... Harini mak kena pergi tolong mekap artis tergebuss ala-ala diva gitew.... Sini mak nak soksek sikit dekat uolss... Artis tu pumpang lebih je noks... Artis ni memang meletups tups tups gitew.... Uolss pun boleh agak dah siapa artis tu... Mak tanak gosip-gosip sini, uollsss teka la sendiri.... Tak kuasa maks noks....

Pundek geli sial.

Sudah.

Aku sekarang sibuk sangat. Assignment belambak. Test berderet tunggu giliran. Semalam aku hampir tak tido malam semata-mata nak siapkan project Geotech yang kena submit pukul 12 tengah hari.

Hari ni pulak kena study untuk test Construction Technology pagi esok. Semua theory. Aku ni memang cukup lemah kalau bab-bab membaca ni. Nasib baik lah ada bantuan handphone yang boleh baca slide powerpoint dengan .pdf.

Agak-agak ada soalan yang tak tau jawab tu, ini lah masa nak letak handphone celah paha, lepas tu senyap senyap bukak balik slide dalam handphone. Kalau tak full mark tak tau lah.

Lepas tu lusa kena submit Tender untuk subjek Quantities. Gila dekat beratus page jugak lah nak siapkan dalam masa 2 hari. Waktu ini jugak lah kegeligaan otak perlu digunakan. Kena buat formula untuk kira slab, wall, roof, foundation dengan column guna Microsoft Excel.

Isnin tu jugak ada test Structure Analysis. Berkat lecturer yang terlalu metrosexual dan tak reti mengajar, aku yakin semester ni mungkin ini salah satu subjek yang aku akan fail.

Rabu ada test Geotech dengan Writing Test untuk Deutsch.

Khamis ada test Matlab.

Jumaat pulak ada common test Quatitites. Dan kena submit Project dengan present untuk Construction Technology. Ini pun berlambak jugak kerja.

Dengan berderet test-test yang bakal berlangsung ni, aku yakin hari Sabtu depan testis aku akan pecah.

Pecah kecai bak kaca berderai-derai.

18 journeyed together:

annadzirah said...

pergh.
cam susah je CE ntok deg.
takot makk~

T_T

kenwooi said...

all the best with your assignments =)

deus X machina said...

ky jelly kan ada
erk888

I n n z said...

mantap ouh.

.Huda Luna♥™ said...

huhu

sama la nokS!
mak pun test and assignment berderet2 je ngn projek lg

huhu

selamat kerah otak
jgn kerah testis

fezaL Mohd said...

ilek lu nok . isap kok lu .

hBz said...

geli. busy la sangat! pui

hBz said...

eh. ter pui plak. nak kentut je td. urh

Aus MeLankoLik said...

semoga kau lalui dgn indah . hahahak .

tangan said...

nikmatilah waktuwaktu cani
haha

mr.panda said...

rilek my friends. it's so simple.

yusuf mujahidin ™ said...

haha..sempt gi tu jd arboks...

nama saya aslina said...

hahahh~~

aku pun dengan pre-fyp, project microcontroller, CIMlab report, strength lab report. rasa macam nak termeninggal dah ni menulis. macam siot tak bagi taip2 nih. takut student kopipes dari internet.

suma nak tengok draf dalam bentuk tulisan selasa/rabu depan.

test? takyah citer ah. sama naik berderet2. dah la nota tak berapa nak maju macam ko ade dalam bentuk slide bagai...

nama je amik mekatronik. takde moden langsung!

eiy_Da said...

all de best noks!! heheh

cik EPAL said...

all the best :)

miro chan said...

ok da abes construction technology...
boleh laa tido...

kash said...

selamat belajar.kurangkan tgk redtube.haha

reen_sofee said...

selamat study!
aku lagik kesian!
cuti............
bosannnnnnnnnnnnn...........