Jan 21, 2010

.buat abang-abang, kakak-kakak, adik-adik, silalah

Selamat siang semua.

Walimatul urus.

Datin Siggplus dan sekeluarga.

Dengan simpanan mohor besar yang dari dulu tak ada siapa tahu apa mohor besar tu bermaksud, setelah mentelaah bulan-bulan dan buruj-buruj yang ada di angkasa

Aku ingin mendirikan istana kasih merealisasikan mahligai impian sudilah kiranya :

Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik

..............................(Isi nama kau sendiri)

Seisi keluarga untuk meramaikan majlis di daerah Facebook bertajuk Refurbished Journey.

Semoga dengan kehadiran Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik serta doa restu kalian akan bertambah serilah lagi majlis.

Alamat : Refurbished Journey.

Turut mengundang : Seisi keluarga

Aturcara majlis : Dari sekarang sampai aku kena tangkap polis sebab sebar kenyataan palsu.

Tiada batasan, tiada paksaan.

Post Scriptum : Aku tiru bulat-bulat dalam kad kahwin yang aku google dan edit sikit-sikit.

Post Scriptum 2 : Memang agak poyo, tapi blog picisan softcore porno ini kena jugak ada Fan Page dalam Facebook di arus kemodenan yang melanda ini.

Post Scriptum 3 : Aku janji tak ada video berunsur Redtube akan dishare di sana. Sumpah.

13 journeyed together:

♥HudaLuna™ said...

hoho

well well well

suka sgt ye buat neh

org dh jd fan syg dh

=P

Rara said...

ak org ke2 lps huda kumen..bangge plak..haha..

gadissebelahpintu said...

siggplus, FTW!~

B E L L A said...

chesss post scriptum no 3 tuh ak xstuju. kene ar post dkt situu. ni kensel join jd fan nehhh.

Fathiha Zainal said...

Oh.. Undangan 'kawen' yea.. Pk jp, nk nwk adiah ape. Lalalala~~

|arieza| said...

wah maju sudah!

otak ketat said...

kuno lah kau. org kawen sekarang ajak suami isteri ja. mana ada kuarge-kuarge ag neh. jimat sket. hahaha.

deena awanis said...

cheh..baru nak pk nk beli hadiad ape.

black_mel said...

wah...nk kena bwk duit ker g walimatur urus nie?

saypOOL rafhtello said...

ada fan page tu..tabik spring putus..

'AQILAH said...

haha..

greenhall said...

oit! bila malam pertama? kenenkanla kat aku sorang janda..

greenhall said...

oit! bila malam pertama? kenenkanla kat aku sorang janda..