Jan 23, 2010

.keyword-keyword panas untuk hari ini

Selamat siang semua.

Hari ni hari aku kurang produktif. Makan macam tak makan. Kelas pun tak ada. Bersukan pun tak. Sekali sekala keluar rumah tengok budak tabligh depan rumah mengaji dengan khusyuk. Nak join, mandi wajib pun belum lagi, nanti tak pasal-pasal telinga jadi panas semacam. Jadi duduk rumah saja tanam lemak.

Aku memang cukup suka kerobek blog aku. Boleh kata 23 jam mata aku depan laptop saja. Budak rumah panggil aku laptopholic. Entah apa-apa, tapi aku layankan saja.

Website faveret aku mestilah pembekal kewangan untuk budak miskin tersohor di Malaysia yakni Nuffnang (baca : bodek). Sini aku nak tunjuk list keyword-keyword panas untuk hari ni yang sampai dekat blog aku.



Untuk yang sejuta kalinya, aku tak ada nombor awek gersang. Nombor awek saja ada. Kalau bab tahap kegersangan diorang, wallahualam. Kalau nak nombor cikaro/poen/one nite stand, sila rujuk dekat public toilet. Dekat sana ada banyak contengan nombor-nombor gadis macam tu. Kadang-kadang, dia ada tulis ukuran badan dan saiz buah dada. Kalau kau jumpa nombor tu memang kau bernasib baik lah. Bukan senang nak jumpa.

Avatar tempat suci? Masjid lah tempat suci, apa lah kau ni.

Kehadapan gadis? Aku tau kau nak tulis surat cinta, tapi tak ada ayat nak tulis apa kan? Nasihat aku, tulis ikut hati dan perasaan. Jangan ikutkan sangat nafsu serakah kau tu, nanti gadis tu lari. Nak-nak yang dibesarkan dengan ajaran Islam.

Gambar handsome? Erm aku no komen.

Yang last bagi aku paling panas dan tak logik. Mana ada orang korek kote. Gila ke apa. Cari pun biar lah logik sikit. Haih.

Sekian laporan dari blog picisan softcore porno ini. Segala kesulitan amatlah dikesali.

36 journeyed together:

Jard The Great said...

ade kurap kot kat situ... ehehe

Cik Puan Drunbella said...

adoi.
hahahahahahaha.
>___<

Melz said...

panas siut !

hBz said...

gua masih terngiang2 nk update keyword gua.adei..cik epal dot dot dot..

black_mel said...

haha...letak jer no umah mayat..org dh x cari dh lps tu..

cik EPAL said...

asal url aku terlibat??? nasib baik bukan aku yang carik garu garu korek korek tu

otak ketat said...

haha. tu ar. byk sgt keyword kote dlm blog kau neh. kan dah. hikhik. tak rasional betul org yg carik tu. bukan kau kan? (meragui)

afiq said...

aku kene.. how big is avatar neytiri pussy.. wadda!

♥cutebabygirl♥ said...

nmpk sgt blog ni dah di cop blog lucah!
hahahahahah~~

laila said...

yeke kau xsediakan perkhidmatan yg last tu?
haha

shakinah said...

aku label blog ni sbg blog porn paling supan.

bangga tak?

siggplus said...

jard the great : kurap kt mn?

siggplus said...

cik puan drunbella : kau sakit pun boleh gelak lagi ke?heh

siggplus said...

melz : pasang lah kipas kalau panas..haha

siggplus said...

hbz : haha lu buat je entri tu..gua pn nk gak tgk feedback cikepal mcm mana

siggplus said...

black_mel : haha sini bukan rumah mayat, sini rumah softcore porno

siggplus said...

cik epal : entah..sbb lu yg cari la tu..saja lu menggedik cr korek2 tu kan?heh

siggplus said...

otak ketat : mesti lah bukan aku, sebab aku budak baik tak main benda2 ni..

aku inesen..hehe

siggplus said...

afiq : haha ada ke org sampai fetish mcm tu? aku rasa dia bnafsu kt alien ah

siggplus said...

♥cutebabygirl♥ : mana ada lucah blog ni..ni blog ilmiah..heh

siggplus said...

laila : aku comfirm tak ada bg khidmat tu..mengarut kot

siggplus said...

shakinah : haha terima kasih la bg sejuk ati aku ada ungkapan supan..

bangga sangat2

aemyLina™ said...

memang panas punya keyword..
seswai r ngan tema blog ko.. hehe
ops...

♥HudaLuna™ said...

ayooooo

huhu
sape la yg search bkn2 ni

|arieza| said...

wah terasa dirimu begitu hensem ke? hahaha

Koyuki said...

parah diorang ni

-N e Y r A- said...

aku dah agak semua keyword ni wujud dlm blog ko wakaka

izzahfarhana said...

mmg panas ni,ltk leto ayam pun masakk sudeyyy

x-po said...

haha dia nk korek lubang kote kot

Nazz said...

wahaha.. memang mengarut tol la..

Anonymous said...

Hello!
You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
There is no initial capital needed.
You may commense earning with a money that usually goes
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one company's work for several years,
and I'm ready to share my secrets at my blog.

Please visit blog and send me private message to get the info.

P.S. I make 1000-2000 per daily now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

saypOOL rafhtello said...

tgh bayangkan korek kote tu mcm mne..sakit!!!

B E L L A said...

haha kote xleh dikorek ke? hahaha upsss.

slalu usha fidjit ko, mmg slalu berbaur kelucahan kalau masuk dr google.

JIMMY ASMARA said...

yang korek kote tu bro!!

macam bodoh je!!

ada gak org search tu

JIMMY ASMARA said...

yang korek kote tu bro!!

macam bodoh je!!

ada gak org search tu

♥cutebabygirl♥ said...

nmpk sgt blog ni dah di cop blog lucah!
hahahahahah~~