Jan 7, 2010

.jahat tak aku ni?

Selamat siang semua.

Selfish betul aku kan? Kau orang semua komen dekat entri aku, tapi aku tak komen pun entri-entri kau.

Even entri ciput tu pun ada gak orang komen. Memang aku terima kasih banyak sangat la kat korang sebab baca dan komen jugak dekat entri merepek blog aku ni. Heh.

Rumah ni panas, jadi kalau laptop aku bukak lama-lama, laptop aku jadi sipi-sipi nak boleh masak hotdog. Aku jenis suka online sambil letak laptop tengah-tengah antara paha dengan perut. So apa di bahagian tengah yang agak-agak akan mula berubah warna dari pink merah jadi hitam garing? Yang tu kita kupas dalam entri yang akan datang.

Ok lepas ni aku nak baca balik entri-entri kau orang yang lepas then komen. Start dari sekarang.

Post Scriptum : Rumah ni bila fikir balik bagus jugak. Luas sampai boleh main futsal dekat hall. Nak ber-redtube pun ada banyak ruang privasi. Aktiviti paranormal pun macam tak pernah ada je walaupun rumah ni tunggu masa nak runtuh. Heh.

28 journeyed together:

HudaLuna.♥™ said...

huit

apekah yang berwarna pink berubah jd hitam garing?


huhu..

rumah mcm nk runtuh?

|arieza| said...

'budak2' paranormal pun takut ngn korang heheh tu yg dia xberani nk ggu :p

JIMMY ASMARA said...

"berubah warna dari pink merah jadi hitam garing"

gua curious beb

Jard The Great said...

komen tak bc apamacam plak?

otak ketat said...

haha. yg penting ikhlas. betul tak? kalau kita ikhlas, org tak bls pn takpe je kot. ah geli plak aku ckp psl ikhlas pepg buta neh. dh mcm kuliah subuh. tdo dulu ar. chiow!

aemyLina™ said...

ye ke? kna komen ek?
komen 2 ape ek?
huhu

JIMMY ASMARA said...

gua pon rindu kat lu..rasa mau tumbuk2 je testis lu sampai gugur!..hahahaha

gadissebelahpintu said...

gua pun curious part tukar warna tuh..gua cuba bayangkan..omaigod..rosak akidah bai..

greenhall said...

cit!
bulu konek lagi cepat rentung beb!


lu tak bagitau dorang fakta tu?
ishishish..

kaxx said...

aku pun terasa bai. haha

x-po said...

hoho main lptop smpai 'hotdog' tu melecur ek bro?

[z@ck] said...

sebab tu kena pakai cooler..
hahaha

hBz said...

ada tempat kita bercumbu2 tak rumah tu?

beb. seksyen bape?

B E L L A said...

soalannya skang.. pink keee? wakakakaa.

HOY kantoi xpakai seluar.. tskk tskk

ween said...

i love pink.

Tijah said...

yer..

ko tak balas...aku tanak komen lagi. huhuhu

syaf said...

cam siot jerk ko,,,pink ke hitam...
pitam kalu nenek aku bace nie...

bagus kaw dah insaf..pas ni rerajin terjah blog org

cik w1ck3d said...

woi ko pndah kt umh horror kt pdng jawa kah??

cik w1ck3d said...
This comment has been removed by the author.
saypOOL rafhtello said...

dah agak dah apa yg garing2 tu..

shakinah said...

apa yang garing?

NIMI said...

woii sigg..
jangan kamu letak laptop mu di situ kerana ececeehh..
kerana( ko pasti ke nak baca ni?)

kerana sperma korang semua kat situ nnti kalau ko letak kat situ sperma ko banyak yg lemah n mampos cepat then ko akan menjadi MANDUL..waktu tu ko jgn nk salahkan ak sbb tak gi tau..ahahahha!

JIMMY ASMARA said...

sebelum pink jd garing

sah2 bulu kote dulu yg jd garing!!

hahahahaha

Kuwe said...

ni apa jenis taste suka letak laptop kawasan tadahan air hujan.

apa baranggg.

Koyuki said...

jahat

bella said...

huda xjoin la..bilik die jaoh dari bilik aku nie..

farenova said...

adoyaii

Koyuki said...

jahat