Jan 28, 2010

.undilah calon MPP anda yang paling berkaliber iaitu saya

Selamat siang semua.

Berdirinya saya di sini, adalah untuk memberikan sepatah dua kata, dan ingin menyeru anda semua untuk turut serta mengundi saya sebagai wakill MPP anda.

Saya tidaklah pandai berpuitis untuk memenangi hati anda semua, dan tidak juga pandai memberi rasuah kepada anda sebagai sogokan supaya anda mengundi saya.

Saya sebagai calon yang pro-mahasiswa, ingin menjaja manifesto saya yang sampah ini bagi memperjuangkan nasib kita semua. Nasib pelajar berjiwa gersang, untuk lebih spesifik.

Dengan ini, saya calon MPP parti panties merah jambu ingin mengemukakan manifesto saya.

1. Membenarkan pelajar datang kelas ikut sesuka hati. Pendek kata ikut mood lah. Nak datang ke tak terpulang. Saya juga akan menghapuskan sistem kuota kedatangan 80%.
2. Kolej adalah bercampur, yakni pelajar lelaki dan perempuan boleh tinggal sebilik.
3. Tandas pun akan berkongsi sesama insan berlainan jantina. After all, sharing is caring kan? Pui.
4. Di dalam tandas tak boleh memakai seurat benang pun, kecuali ketika sedang berak. Jijik juga tengok orang berak kan?
5. Pengenalan sistem parking macam dalam cerita Fast And Furious 2.
6. Pengenalan sistem SPBT bagi pelajar kurang mampu dan kedekut duit macam saya.
7. Pemberian air kotak coklat dan makanan secara percuma kepada semua pelajar setiap kali waktu rehat. Ala-ala RMT masa sekolah dulu.
8. Sistem cap jari menggantikan sistem kad pelacur yang sudah lapuk ditelan zaman.
9. Pemilihan lecturer mesti memenuhi kriteria berikut : Pakai baju ketat dan berbuah dada besar, macam lecturer Quantities saya sekarang. Sebab tu saya tak pernah miss lagi kelas Quantities untuk semester ni :)
10. Penilaian lecturer pada penghujung semester seperti Sistem Afundi. Ada undi keluar dan undi masuk.
11. Sistem filter website akan dihapuskan sama sekali dan website berunsur porno seperti Redtube akan dijadikan homepage setiap kali anda bukak internet browser.
12. Pemakaian pelajar akan berbalik pada zaman dulu kala, iaitu untuk gadis hanya pakai panties dan bra saja yang berkonsepkan bra guna tempurung kelapa, dan panties menggunakan pelepah pokok genuak, dan bagi lelaki hanya bercawat daun saja.

Sekian Manifesto saya. Diharap ia dapat memuaskan hati kalian semua. Sekiranya saya dipilih sebagai calon MPP anda saya akan berusaha memenuhi segala manifesto yang saya kemukakan di atas (baca : hangat-hangat taik ayam)



Akhir kata, undilah saya untuk kesejahteraan sejagat dan pelajar berjiwa pervert. Dan jangan lupa, undi anda adalah rahsia.

Anda boleh mengundi dengan menekan iklan yang berada di dalam blog ini. Terima kasih.

58 journeyed together:

Armyrule said...

aku dah mengundi...hahaha...undi baling dadu jer...

I n n z said...

semoga berjaya :)






best tul manifesto anda
^__^

otak ketat said...

gahahahahah. gila seks betul. aku rasa kau patut juin woods la g klinik seks tuh. hikhik. btw, aku tanak undi kau. haha.

«♪Ruff♪» said...

aku suke manifesto ko...

so aku nak undi ko lah...
wakakakaka

enyheartsdiamond said...

takmaw undi ang! :)

fitriah said...

saye mahu segala assignment, presentation, kuiz, test, final exam dihapuskan.

mr.panda said...

haha kalu ko bertanding btul la. dah lama aku adundi ko.

mr.panda said...
This comment has been removed by the author.
macha_sezs said...

aku baru nak buat entry macam ni. cis. takde entry aku nak up esok.

aemyLina™ said...

ya.., aku undi..

HudaLuna said...

sayang ku ni sangat bengong la sayang

hehehe

kalau awak jd MPP
perghhh
rosak U nnt

bibikcantik said...

kalau aku masih bergelar student...confirm aku undi ko...

tapi bab asrama sebilik tu,..
bleh tak ukur dulu...
setakat besar ice cream pop...
gua reject beb...

hBz said...

xmau. nanti u bz. xde mase nak menejakulasi i.

LIZ; said...

hancur universiti. hancur hancur.
hahahaha!

joegrimjow said...

yeah
ak da mengundi
hehe

shax said...

terbaekk!

hahaha.
sial je. kau ni sex manjang kan.
hoh

deusXmachina® said...

Kenapa la kau tak masuk bertanding time aku blaja dulu
konpem aku undi
siap tolong kempen lagi
erk888

deusXmachina® said...

Kenapa la kau tak masuk bertanding time aku blaja dulu
konpem aku undi
siap tolong kempen lagi
erk888

-N e Y r A- said...

aku dah undi dan sokong kao dengan berak terlalu banyak di tandas umah kao. tolong flush ya

zack zukhairi said...

parah ni brader!
hakhak!

siggplus said...

armyrule : haha jangan la main baling2 dadu..undi aku lah..

siggplus said...

l n n z : hehe thanx

manifesto aku menepati citarasa pelajar sekarang kan?

siggplus said...

otak ketat : sapa gila sex? bukan aku kan?heh

woods tu jadi gatai sebab aku yg ajar dia lah..haha

siggplus said...

ruff : terima kasih mengundi..haha

siggplus said...

enyheartsdiamond : ala nape tanak undi? :(

siggplus said...

fitriah : benda tu aku tak boleh nak jaga lah, aku bukan naib canselor..hehe

siggplus said...

mr.panda : kau tak nampak ke poster aku bnyk ada kt fakulti tu? tu maknanya aku btanding betul2 lah tu..haha

siggplus said...

macha : kau lambat..lagipun kau taip lambat, asik typo je

siggplus said...

aemylina : haha thanx!

siggplus said...

<3 : mana ada rosak..U akan jadi lagi seronok..ni asik skema je

siggplus said...

bibikcantik : kau tau tak, research shown that size doesnt matter..

besar lidi satay pun boleh buat jerit2 kalau kena gaya..haha

siggplus said...

hBz : kan i dah janji, i takkan abaikan u

muah2

siggplus said...

LIZ : hancur atau jadi lagi seronok?

siggplus said...

joegrimjow : haha thanx

siggplus said...

shax : mana ada aku sex manjang lah.entri aku semua baik2 punya kot

siggplus said...

deusXmachina : haha kau masuk belajar balik

siggplus said...

n e y r a : alah kau jgn lah buat blog aku tempat berak..haih..haha

siggplus said...

zack : mana ada parah lah

nursarah said...

adei....ape2 ajelah ko

cik ian@aH Lian~ said...

amender ko
merapu neh?

BezBuddy said...

hahaha...manifesto yg sgt menarik...for sure ak pangkah muka ko nt =P

black_mel said...

bole2.....undi tak percaya...hahaha..

Jard The Great said...

aku da undi........ tp depa kata undi aku rosak. apehal? eheheh

saypOOL rafhtello said...

aku tanda rite...

crazy_labelle said...

ko mmg berbakat n memahami masalah pelajar... vote ko...

=int@neq@shut= said...

haha~
hampeh...
punya la igt manifesto btul...
buang undi dari saye!...kekekeke~

siggplus said...

cik ian : aku nak bertanding utk jawatan MPP lah haha

siggplus said...

bezbuddy : haha pangkah jgn tak pangkah

siggplus said...

black_mel : undi percaya lah..ada plak tak percaya..heh

siggplus said...

jard : mungkin sebab kau undi guna kaki kot

siggplus said...

saypool : aku bagi bintang

siggplus said...

crazy_labelle : terima kasih vote..haha

siggplus said...

int@neq@shut : eh tu manifesto betul lah..haha

|arieza| said...

sengal!! saya undi anda!!

laila said...

sila lihat manifesto aku jugak
mmg org mcm kita ni manifesto meletops
haha

Zulkarnain Azman said...

Alrite nice...

Sokong 200%

Zulkarnain Azman said...

Alrite nice...

Sokong 200%

gabanMorka said...

kaw2 punye manifesto.haha.