Jan 18, 2010

.pesanan untuk pelajar-pelajar universiti semalaysia dan sewaktu dengannya

Selamat siang semua.

update : baca balik ada sikit masalah teknikal la oi.


Malam ni jangan lupa pack bag kau. Isi buku rujukan yang betul. Jadual pastikan tak terlepas pandang kelas pagi tu. Jangan lupa kunci jam awal-awal. Tidur pun jangan lambat sangat, nanti esok masuk kelas mengantuk. Kalau agak-agak susah nak bangun, suruh la kawan kau tolong kejutkan pagi nanti.

Untuk para lelaki, sila pastikan iron baju kemeja malam ni cantik-cantik. Bubuh la sikit kanji kasi line iron tu tajam sampai kalau kena lengan member boleh sebabkan pendarahan dalaman. Untuk yang pakai kasut hitam, malam ni kasi polish kilat-kilat sampai boleh nampak pora-pora kulit muka kau dekat kasut tu kalau pandang.

Untuk para gadis, jangan lupa pakai baju kurung moden yang nampak see through tu. Dan kalau pakai, jangan lupa pastikan pakai baju lain dekat dalam. Nanti kalau nampak bra, kan malu. Panties pun jangan striking sangat. Nanti lecturer nampak tak pasal-pasal tengah mengajar dia ejakulasi, kan susah dekat celah kelangkang seluar basah-basah.

Untuk yang ada quiz ke test ke assignment ke, prepare la siap-siap. Esok belum tentu lagi kau sempat nak copy paste kawan kau punya.

Malam ni jangan bergayut lama dengan boyfriend/girlfriend/TTM/skandal/cikaro/one nite stand kau.

Tapi kan, kenapa aku macam semangat sangat nak suruh kau buat semua ni?

Sebab..
















Rajin la sikit scroll kebawah. Exercise sikit.





















Esok aku tak ada kelas. Kejap, bukan esok saja, tapi cuti hari isnin sepanjang semester ni.

Itu la kelebihan kalau susun jadual sendiri. Heh.

32 journeyed together:

♥HudaLuna™ said...

ahhhh


awk mmg gedik

xpe2

nnt org myb xde klas jumaat lgsg

wek!!!!!

hBz said...

takziah buat mu.

lailalaila said...

aku baru nak start salin assignment kat kawan aku
harap2 sempat siap
selamat bercuti haha

-N e Y r A- said...

selamat bercuti. habiskan the arrival ko. HAHAHA

Rara said...

oke,ak blur skjap..npe ek ko xde kelas ni?

otak ketat said...

takpa. bertenang sigg. aku tolong jwb soklan rara. aku tahu ini berat buat kau. em, dia sebenarnya di dismissed. gara-gara kerap berejakulasi di dlm klas. hahaha.

[z@ck] said...

terbaik lah!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

pergh.. pehal lak takde klas sepanjang sem ni?
seronok tu..

fitriah said...

haha cet!

milimilo said...

ko dah benti blaja eiy pelik aku ko leh susun jadual sndiri smpai xde clas 1 sem gila jeles ok aku ada test nk g study bye.

azzaliena suziantie said...

U ape ko masuk??ak nak gak join..hahahah

Fathiha Zainal said...

Takde kelas spjg sem. Boleh aku percaya ke ni?? Huk3!

aisha wUtevA!! said...

hahahahaha,
sangat x boleh blah.
ade2 jek lecturer cum time tgh mengajar. ceit!

saypOOL rafhtello said...

ni u siggplus ke...private u..nk daftar..mesti subject berkaitan seksologi byk kan..nak2..haha

macha_sezs said...

kencing kuat la lu sigg.heh.

Ery Farieha said...

kah3. benci gile.
aku pg2 isnin da ade kelas.
huhuhu.

|arieza| said...

benci!!!!!!

Best Of Me 321 said...

wei sigg kau bela haiwan apa tu? tikus ke? aku tak penah tgk la benda tu

::aMaD:: said...

post yg hebat.
oh apakah??

greenhall said...

pe barang cuti hari isnin je. time blajo dulu, tiap hari gua cuti beb. isnin sampai la isnin 1 lg..


tp las2 gua kena tendang. padan muka gua!

gadissebelahpintu said...

kencing kuat la lu sigg.heh.

*tiru macha*

B E L L A said...

asal ko leh susun jadual sendirik??

lea said...

ceh....

sengal jerk...

wakakaka

cydane said...

ceh..binawe btul...x adil

cydane said...

ceh..binawe btul...x adil

ainee cumi2 said...

cis! dayus kau mempermainkan perasaan kiterowang..ahahahha!

aku pun dengan bangga nak cakap aku cuti terus takde kelas da..bluek!

{lumut} said...

terbaiklah..hehe

syuhaida said...

lalala~~~~aku pun same gak~~

SuRayA^i. said...

ngahaha~ak xde kelas spnjg ari jmt sem nh nnt~

mr.panda said...

ceh. macam sial. xpe sem depan baru aku leh susun jadual aku.

Laila Nadia said...

Pora-pora muka ke?
Pori-pori???

Ke mmg aku tak tahu pora tue apa?
:D

Laila Nadia said...

Pora-pora muka ke?
Pori-pori???

Ke mmg aku tak tahu pora tue apa?
:D