Jan 27, 2010

.inilah padah kalau typo extreme sangat

Selamat siang semua.

Memperkenalkan, juara typo minggu ini.

siggplus (1/27/2010 3:10:48 AM): lu apa?
siggplus (1/27/2010 3:10:52 AM): manure?
crypt tex (1/27/2010 3:10:56 AM): lu ape?
siggplus (1/27/2010 3:11:03 AM): gua tnya lu dlu
crypt tex (1/27/2010 3:11:20 AM): puak2 rudeboy rooney
crypt tex (1/27/2010 3:11:21 AM): heh
siggplus (1/27/2010 3:11:28 AM): fak
siggplus (1/27/2010 3:11:29 AM): manure
siggplus (1/27/2010 3:11:32 AM): gila tak best
crypt tex (1/27/2010 3:11:55 AM): lu ape?
crypt tex (1/27/2010 3:11:59 AM): best sgt ke?
siggplus (1/27/2010 3:12:01 AM): gua burnley
crypt tex (1/27/2010 3:12:07 AM): haha
crypt tex (1/27/2010 3:12:08 AM): dan dan
siggplus (1/27/2010 3:12:11 AM): haha
crypt tex (1/27/2010 3:12:19 AM): ke lu tak layanbola?
siggplus (1/27/2010 3:12:24 AM): cibai
siggplus (1/27/2010 3:12:28 AM): pondan je tak layan bola
crypt tex (1/27/2010 3:12:55 AM): hahaha
crypt tex (1/27/2010 3:13:00 AM): mana la aku tau kan
siggplus (1/27/2010 3:13:03 AM): heh
crypt tex (1/27/2010 3:13:06 AM): aku tanya je
crypt tex (1/27/2010 3:13:08 AM): hahaha
siggplus (1/27/2010 3:13:17 AM): jap
siggplus (1/27/2010 3:13:20 AM): lu blaja ktne
crypt tex (1/27/2010 3:14:12 AM): melakau
crypt tex (1/27/2010 3:14:14 AM): haha

crypt tex (1/27/2010 3:27:50 AM): apsal?
crypt tex (1/27/2010 3:27:57 AM): cial
crypt tex (1/27/2010 3:27:58 AM): sial
siggplus (1/27/2010 3:28:02 AM): cial?
siggplus (1/27/2010 3:28:05 AM): lu ingt gua budak2 ke
crypt tex (1/27/2010 3:28:06 AM): aku tulis tu dah lama la
crypt tex (1/27/2010 3:28:10 AM): babih
crypt tex (1/27/2010 3:28:14 AM): typo la
siggplus (1/27/2010 3:28:22 AM): alolo cian2 mucuk cayang ni
crypt tex (1/27/2010 3:28:34 AM): jangan la bagi ayat awek lu ke gua
crypt tex (1/27/2010 3:28:38 AM): geli
siggplus (1/27/2010 3:28:41 AM): haha
siggplus (1/27/2010 3:28:45 AM): lu yg start dulu
siggplus (1/27/2010 3:28:47 AM): cial lak
crypt tex (1/27/2010 3:29:28 AM): dah dah
crypt tex (1/27/2010 3:29:37 AM): aku nak lukis curcuit aku
crypt tex (1/27/2010 3:29:42 AM): ko amek kos ape ar?
siggplus (1/27/2010 3:29:53 AM): civil
crypt tex (1/27/2010 3:29:53 AM): circuit*
siggplus (1/27/2010 3:29:57 AM): haha
siggplus (1/27/2010 3:30:01 AM): ayat nk comel je
crypt tex (1/27/2010 3:30:01 AM): apejadah aku asek typo malam ni
siggplus (1/27/2010 3:30:03 AM): td cial
siggplus (1/27/2010 3:30:06 AM): skrg curcuit
siggplus (1/27/2010 3:30:10 AM): nk main cuit2 ngn gua ke
crypt tex (1/27/2010 3:30:24 AM): babih
crypt tex (1/27/2010 3:30:28 AM): dah la chat dgn lu
crypt tex (1/27/2010 3:30:32 AM): hahaha
siggplus (1/27/2010 3:30:39 AM): haha
crypt tex (1/27/2010 3:30:40 AM): aku terasa aura sial lu melekat
crypt tex (1/27/2010 3:30:42 AM): haha
siggplus (1/27/2010 3:30:44 AM): lu tnggu la esok
siggplus (1/27/2010 3:31:03 AM): gua dh ada ura2 tajuk apa nk buat entri besok ni
crypt tex (1/27/2010 3:31:10 AM): babihhhhhhhhhh
crypt tex (1/27/2010 3:31:13 AM): sial lu sigg
crypt tex (1/27/2010 3:31:22 AM): sumpah aku tak nak chat dgn ko dah
crypt tex (1/27/2010 3:31:23 AM): haha

Mesti kau tertanya-tanya, sapa crypt tex? Aku panggil dia Macha. Sebab apa panggil macha? Sila rujuk gambar facebook dia. Mungkin di situ kau boleh merumuskan kenapa orang panggil macha. Tak perlu kerajaan berabis berjuta-juta billion pun untuk research kenapa dia dipanggil macha.

Dan kenapa ada 'tex' dekat belakang id ym dia? Itu pun aku tak tau. Mungkin dia berangan mahu berada di texas, atau juga singkatan bagi tetex. Mungkin juga singkatan untuk kotex. Entahlah. Sila tanya dia untuk maklumat lebih lanjut.

Buat macha, tolong lah jangan buat gua macam awek lu. Gua tak suka main cuit-cuit dengan lelaki, apatah lagi berbahasa budak terencat akal (sila rujuk typo cial). Maaflah macha, gua masih straight. Gua masih bernafsukan gadis belasan tahun badan bergetah solid molid.

Sekian.

Post Scriptum : Haha semalam bukan karma lah. Gua nak cakap pasal dejavu tapi tertulis karma. Malas mahu edit.

Post Scriptum untuk Macha : Alolo cian dia kena kutuk. Sape buat boboy? Meh papa babap dia meh. Hahaha.

16 journeyed together:

♥HudaLuna™ said...

hahaha cian la u macha...

hohoho

♥HudaLuna™ said...

macha

hang jgn mrh no

hahaha

aku nk join sigg buli hang

skali skala kan pakcik

hahahah

otak ketat said...

Allah. aku igt macha ckp ja terbelit-belit. rupanya taip ym pn sama ja? haha. ampun macha :p

a t t said...

sengal gile..ehee~
aku tergelak plak skang..

Jard The Great said...

waa.. bole bermanja je dgn lelaki walaupon stret per.. ehehehe

jijie said...

haha...
gile la...
tapi bole je sbnrnye bermesra-mesraan walaupun straight..(mengiyakan kata-kata JARD THE GREAT)haha..

Cik Puan Drunbella said...

okay gelak lagi dengan entry neh.
^___^

aemyLina™ said...

adoi.., dlm ym pun bermanja-manjaan ke?
hahaha

|arieza| said...

sila eja dejavu. K.A.R.M.A bunyinyer dejavu :p hahahha tu dh dikira typo tahap dewa tau :p

Hanafana said...

=)
hahaha..chomel chomel..

Aus said...

ahahaha...
chat yg simple tapi terdapat unsur kegelian..
hahahak..

ainee cumi2 said...

gila ahh korang chat apa pun aku tak paham

macha_sezs said...

aku harap Hanafana ni comel.

dah ada tanda2 nak ke aku tu. huahuahaua~


hye Hanafana~

-N e Y r A- said...

hai macha. nak ngorat. haha

++***hana zaty**++ said...

cgt comot!~~hehe

saye terguleng2 diatas ktil smbil berdekeh2...hehe~~

++***hana zaty**++ said...

cgt comot!~~hehe

saye terguleng2 diatas ktil smbil berdekeh2...hehe~~