Jan 30, 2010

.adnan sempit tak best langsung

Selamat siang semua.

Aku sedang berkira-kira untuk bayar balik hutang piutang keliling pinggang. Sapa tengah belajar cakap tak berhutang tu memang hipokrit lah. Yang kau pinjam duit Pinjamana TiPu Tipu aN tu apa?

Pn. Hamizah selalu pesan dekat aku, jangan berhutang. Aku macam biasa lah, jiwa remaja. Rebel. Mana cool dengar cakap mak weh. Heh.

Jadi oleh kerana sifat ke-rebel-an aku setinggi gunung. Aku berhutang dengan ramai orang sekarang. Nyaris aku nak ambik nombor telefon Ah Long yang dia tampal dekat public phone aritu. Nasib baik aku dapat tolak godaan Kalau aku amek jugak, aku rasa tangan aku sekarang tak ada nak taip entri ni.

Mungkin aku kena menaip gunakan kepala zakar.

Itu saja update untuk hari ni. Huda sudah ada dekat Shah Alam. Aku mahu mengawan sepuas-puasnya. Haha.

Oh ya, aku sudah ada akaun tumblr. Blog berunsurkan minimalist, tentang rants aku, semua dalam bahasa penjajah. Nak jadi vain/mundane mana sedap pakai bahasa Melayu. Macam makan ikan kembung goreng tak ada cicah sambal belacan. Mana kick.

Dan lepas aku tengok Adnan Sempit haritu, aku nak nyatakan dekat sini yang cerita tu seriously tak best. Ok sapa tak puas hati, sila argue dengan aku.

38 journeyed together:

tkah. said...

haha. kau law xbayar hutang ptptn
kaw samalah macam kacang lupakan kulit.
ngeh3

jgn lupa mandi wjib. wohuuu

gadissebelahpintu said...

mengawan pakai protection. jgn lupe kasi piapppp!! haha

s y a m e m said...

ape url tumblr kau?
:D

otak ketat said...

apa itu tumblr? rants? mundane? oh lg satu. apa itu adnan sempit? haha.

saypOOL rafhtello said...

adnan sempit tak best sangat mcm my spy..hahhaha

Aus said...

ahaha..
dalam banyak2 org..
ko je yg cakap adnan sempit x best..

ceh , padehal aku x tgk lagi..
haha

shax said...

kepala zakar tu apa?

noor afzan said...

iye ke x best..
x gi tgk.. so x tahu le..

|arieza| said...

dem. slmt mngwan!

Ries Lee said...

mengawan?
keje dulu..
kumpul duit..
then kawen dulu k..
hahaha..

––––•(-•.cik.•-)•–––– said...

pergh.
adnan sempit bes siot..
aku rasa ko golongan yang patot tgk 'duhai si pari2'.
baru otak membesar kot.

T___T

Jard The Great said...

url tumblr plsssss

Koyuki said...

tahniah kerana kau boleh tengok cite adnan sempit

Ejay said...

tak bley nak argue sbb tak tgk lg...
tp menurut kengkawan aku, best katanyer
siapa ada yg tgk 2x
aku nyaris2 nak tgk nih...

darkk said...

Aku tengok Adnan Sempit sampai aku tak mahu buat review pasal cerita tu

Yah. Memang tak best.

-N e Y r A- said...

aku tgk adnan senget tuh takde gelak sangat. separuh movie terus blah.


weyh, kao da puas mengawan? aku nak berak sini jap

enyheartsdiamond said...

ney nak gado ni!!!

*hahaha..x tgok pon adnan tu :)

aemyLina™ said...

tumblr 2 ape?

slamat mengawan.. jgn lupe protection.. hak3...

imabiz said...

yeke tak best nie..??

maisyara Pot! Pot! said...

tk best? tk jd nk tgk arr.. xD

fitriah said...

kenapa cakap tak best?

FarhanaDr said...

Wat aku takmo nengok laa plak. Adessss..

~kuyam~ said...

adnan sempit itu sgt best okei..hehe..just my opinion :D

wawan said...

oh! ingatkan sy sorg je kata adnan sempit xla best sgt..

bukannya 100% xbest.. tapi dari 100% tu.. 40% je yg best.. yg lain tu paham² sdiri laaaa

best time sahizy sam ade je.. sb die memg pandai blakOn

.millalara. said...

sila beri url tmblr..

haiyok3.. huda dlm bahaya!!! haha~

laila said...

entri ini menjadi bukti utk aku dakwa kau andainya sesuatu terjadi kat huda :p

hBz said...

3 sum?

Kuwe said...

lu ada simpanan awek awek comel dok.

gua nak hutang sorang dua.

cik EPAL said...

aku rasa best je cerita tu :D

Lats said...

tengah blaja & takde hutang. sbb masuk mktb dpt elaun. jd, msukla mktb kalau xnak bayar hutang ptptn.haha.

okey. secara rasmi tak jadi silent reader dah =P

x-po said...

kpala zakar ko tu blh ke nk naip entry? kot2 xckup mantap je..wakakkaa

Ah Fatt said...

aha. mengawan ler ko puas2 dengan huda. haha

nasib baik aku x teringin nak tgk adnan tu

pisey said...

ak tgk adnan sempit fes day lagi kot sbb ade gap antara kelas pagi n petang.hahaha.

bantai gelak habis2an sampai mungkin ada org annoying dgn ak.

xreti nak cakap bes ke tak.

Huda Luna said...

hahahha

puas tak mengawan?

bibie_boodyn said...

wei2...dose la ngawan2 nie...ape la!!!kawen dlu!!!!

cik EPAL said...

aku rasa best je cerita tu :D

|arieza| said...

dem. slmt mngwan!

tkah. said...

haha. kau law xbayar hutang ptptn
kaw samalah macam kacang lupakan kulit.
ngeh3

jgn lupa mandi wjib. wohuuu