Jan 2, 2010

.azam tahun baru aku (kali ni real)

Selamat siang semua.

Video ni agak menduga nafsu jantan dan membuat para gadis jeles. Mungkin juga boleh batal air sembahyang. Yang pasti jangan kelip mata, sebab kalau kelip jadi dosa, kot. 

Worst job in the world.

Kenapa tajuk azam tahun baru aku?

Sebab tahun ni aku berazam nak jadi macam uncle yang kerja dalam video ni.

Boleh kan mummy? Pliss...


Post Scriptum : Aku di Puchong sekarang. Esok baru mula hidup di Shah Alam. Nanti aku cerita pasal rumah baru yang aku rasa ada berlaku paranormal activity.

24 journeyed together:

♥miszluna™ said...

No No No

tabuleh

mummy tak bagi

heheh




rumah tu ade hantu ke

♥miszluna™ said...

tukang urut tu x teransang kah?
huhu..


perghh!
teransang mummy tgk


HAHHAHAHAHAHAHHA

hBz said...

sayang.abang dah baring ni.urut la..

hBz said...

cilaka.asal gua lambat.lu la.ym2.

hBz said...

sebab lu kacau.gua nak spam

hBz said...

ni pulak comment untuk entry lu next punya.

hBz : yes. im first!

|arieza| said...

wah paranormal pulak dah rumah baru tu.. xde kate2 gudbye dr opah timah ke :(

aemyLina™ said...

wah.. gila punya azam..
bercita2 tinggi sungguh..
haha

gadissebelahpintu said...

mst lu asek ejakulasi je klo keje ni. bahaya. dangerous!

YobSumo said...

okeh2 paranormal org Melayu suka ni. especially yang hantu2 atas almari. ade tak? aku pun suka gak ;P

tak syiok lah kerja tu. immune.

black_mel said...

jadi partner ko bole x bro?kita pg keja sama2...hehe..

Best Of Me 321 said...

mintak tolong camne nak letak gadjet twiter kat sebelah tu, nant email pada bestofme321@gmail.com k, TQ

Melz said...

weh kat puchong plak ke ? boleh la roger aku kat bts . borak2 minum dan kau belanja miahaha

Ted Baker said...

selamat belajar semula!

Ejay said...

kat shah alam nnti roger2 la..

btw, azam tahun baru ko mmg terbaeeekkk!!
haha

hBz said...

gua pk.mau kawin ke tak.kasi gua time

fitriah said...

haha. bagus. bercita2 tinggi.

Koyuki said...

gua rasa mummy lu bagi

eykA♥ said...

er.
aku tkot nk tkan play.
da org kat sblah lak. huii.

Kuwe said...

ni kalau kerja takda gaji pun aku sanggup. amacam?

wawan said...

aku rasa pakcik tu gay..skian tima kaseh!

hehehehe

Noorlaila Mohamed Nor said...

bg alamat tempat ni wehh
nak cari
haha

Noorlaila Mohamed Nor said...

bg alamat tempat ni wehh
nak cari
haha

Noorlaila Mohamed Nor said...

bg alamat tempat ni wehh
nak cari
haha