Jan 13, 2010

.sabun kasi nampak buih banyak baru seksi [edisi LifeBuoy]

Selamat siang semua.

Lama betul aku tak menulis dekat sini. Biasalah, bila reti guna internet tapi tak reti nak bayar bil, jadi P1 dengan senang hati meng-suspend-kan koneksi internet aku. Untuk kali kedua. Memang celaka. Lambat sikit saja, laju je dia block. Tapi bila aku kompelin internet slow, lambat pulak buat kerja. Haih celaka.

Untuk abang Michael Lai, tau tak lu dah buat gua panas hati? Lu tau tak dengan lu suspend p1 gua, gua tak boleh online beberapa hari yang berharga? Lu tau tak lu sudah kacau gua punya rutin ber-redtube gua? Nanti gua nak masturbasi, mana bahan gua nak bayangkan? Takkan gua nak bayangkan lu pulak? Atau untuk yang lebih bersifat retorik semata-mata, gua bayangkan Opah Timah bolen? Lu tau tak erti sumbang mahram? Celaka betul.

Aku marah jugak sebab tomok tak menang AJL. Lagu dia semua sedap syial (ayat versi orang key-ell dowh). Dan aku turut bersimpati dengan Paraxixth sebab Faizal Tahi pulang dengan tangan kosong. Maaflah, aku tak tengok pun AJL. Aku dengar dekat radio saja. Dan lagu 'Pergi' tu patut di-tribute ke Pete Teo dan Yasmin Ahmad. Tak ada gubahan lagu dari Pete Teo, tak ada Yasmin Ahmad amek lagu tu buat music theme filem dia, tak ada Aizat anak Dato' tu idea nak habis duit kemana.

Set aside kemarahan yang meluap-luap, nanti ejakulasi melampau berlaku.

Ok kenapa tajuk aku pasal sabun? Sebab rumah aku ni, secara tak sengaja semua pakai sabun yang sama. Cuma beza ada yang sabun buku, ada yang pakai shower gel. Aku macam biasa lah, pow saja sabun yang ada. Buku ke gel ke, semua aku sarbat. Panau kudis sifilis belakang kira.

Aku baru sedar pasal sabun sama ni sebab rumah aku ada 3 tandas. Jadi untuk aku explore habis semua tandas yang ada makan masa yang agak lama. Jauh. Maklum lah, rumah besar. Siap boleh main bola dalam rumah lagi.

Aku rasa punca utama semua pakai Lifebuoy dekat rumah ni sebab semua terpengaruh dengan iklan yang disampaikan di kaca televisyen tempatan. Terutama yang lelaki cakap "Takkan sabun pun boleh ketinggalan zaman?"

Ya abang, sabun boleh ketinggalan zaman. Aku dulu masa asrama pakai sabun serai 999 saja. Pedulikan wangi ke tak. Tak ada sapa nak cium pun. Atau erti kata lain, aku memang sentiasa wangi. Ala-ala gadis jenis suka keluar rumah rambut basah-basah tak reti nak keringkan rambut sampai baju basah dekat belakang badan. Cuma aku tak pakai bra lah. Apatah lagi push-up bra.

Jadi, beralihlah ke lifebuoy.

Tujuan aku buat promosi ni bukan sebab aku ada join mana-mana kelab MLM lifebouy dan kena cari downline banyak-banyak ke apa, tapi berharap pihak lifebuoy akan baca entri ni dan bagi sponsor percuma pada kami ni. Persediaan untuk buat advertorial nuffnang ni. Haha macam la blog ni bagus sangat.

Post Scriptum : Aku tak ada idea lah celaka, sebab tu entri sampah ni keluar. Pui

14 journeyed together:

lea said...

iklan sabun Lifeboy tu mcm kejam jerk..
kesian company sabun len.
huhu

♥HudaLuna™ said...

huhu

i terasa tau keluar rumah rambut basah2..
hoho..

eh bukan u pkai push up bra ke semalam ms bersama dgn suami tersayang???

gadissebelahpintu said...

Bes pe lifebu0y..wangi~

|arieza| said...

hoh sabun serai 999? seyes xpenah dgr.. haip jgn kacau opah timah! haha

hBz said...

kan gua ada mms lu hari2. apa? tak cukup hebat ka gua possing?

joegrimjow said...

erkk
herbalife pon ada sabun

Sharinginfoz said...

memang bosan kalau internet connection slow... kalau dah laju boleh le pi jalan2....

Rara said...

aku hrp lifebuoy bce la iklan ang ni,spye psni die leh sponsor kt ang sabun pcuma..xpyh ang rmbat sbun org len lg.. :)

macha_sezs said...

heh.gua baru nak maki2 apehal keluar entry sampah lu dah mengaku siap2.

bagus!

hahaha~

ainee cumi2 said...

huda..ha a I pun terasa tapi sejak rambut curl makanya rambut cepat kering so tak terasa sgt..ko terasa r sorang-sorang, tak adanya aku nak teman..
hahahhahaha!

weyh pesanan jangan beli sabun press press jenama gurdian..tak berbuih langsung

otak ketat said...

haha. sammy vellu kata sumbang mahram bagus apa. marilah kita menyumbang. itu amalam mulia.

paraxixth said...

celaka betul...no 3 kot....shhhh...diam!

[z@ck] said...

sabun lifebouy mahal

greenhall said...

pete teo = brilliant