Jan 19, 2010

.review nombor-nombor telefon yang hebat

Selamat siang semua.

Sejak kebelakangan ni, nombor maxis aku dipenuhi dengan nombor-nombor unknown yang mempromosikan iklan-iklan berunsurkan seksologi. Aku syak ni datang dari database Redtube yang sesuka-suki mengabaikan perjanjian yang termeterai antara penyangap dan pemberi sangap dengan meriliskan info-info berunsurkan privasi kepada peniaga yang sekular.

Mereka bagi aku message-message yang mengghairahkan seperti ini :

"Montel22> hai awak, sye Zira nak cari rakan baru kat sini, ada ke yang sudi kwn dgn Zira ni? Zira sangap"

"Anda sudah ada yang punya? Anda gersang? Sila taip ON NAK dan hantarkan ke 32966 dan dapatkan kisah panas unlimited"

"Lebih 100 video 'homemade yang terpanas' utk koleksi anda! Jika mau, Sila balas YA. Yang pasti SEKtified. Hanya untuk umur 18 tahun keatas. Warning!!"

"Ko ada adik atau kakak tak? Tanya diorang nak jual tak lubang pantat diorang? Kalau tanak jual lubang burit lubang taik diorang pun okey apa! Lagi best! Sapa-sapa lah, aku layan sema!"

Itu beberapa sisipan yang aku rajin nak search dalam handphone aku ni. Selebihnya, malas aku nak tulis sini. Tapi unsur dia masih sama, menjerumus ke lembah maksiat.

Kadang-kadang, ada jugak aku fikir 2-3 kali nak balas YA. Message dia agak pandai menghasut insan lemah agama macam aku ni.

Sebab apa? Sebab dia janjikan aku SEKtified!

19 journeyed together:

black_mel said...

haha,,,,yg nk lubang idung tu mmg addict dgn lubang aku rasa....

♥HudaLuna™ said...

haiyoooo!

org selalu dpt mcm tu gakk

nk je reply n ckp

aku polis
ko nk kena ke huh

otak ketat said...

haha. bodoh betul lah. on NAK! err. yg home made tu dh mcm kueh raya ar plak. tehee.

gadissebelahpintu said...

lu kencing ke kisah benar?

Armyrule said...

owh, aku pun slalu dpt...kdg2 ada yg spt anda menang 15000 la, BMW la padahal xda pun join contest..buat penat view mssg je..celaka tol yg buat tu...hangin dowh

bibikcantik said...

ko try reply YA lah....
boleh test layan beb...
tapi jangan menyesal lah..
setakat tengok nasi lemak 30sen n ice cream batang pop baik tak payah....hahahaha...

suraya said...

byk gk dpt msg cmtu..besenye pmpuan la yg offer~

Edryna Wanie said...

buduhhh
haha

-N e Y r A- said...

aku sudah penat dpt sms ini HAHAHA

.millalara. said...

ada dpt msg homemade tu.. bunda pon dapat jugak ohh.. haha~ SEKtified tak mengira umur kan? lalala~ ;p

sya mansor said...

celcom pon ade gak...

hBz said...

kasi lu satu lubang. LUBANGun pagi-pagi, jom dota.

lea said...

wahhh...
gile ah msg2 tue
huhu

JIMMY ASMARA said...

ko reply je mcm ni

"maaf sy ni gay la..x minat pompuan"

confirm die x anta lg

burung kiwi said...

lepas ko dah try taip ye..ko cter la sikit summary material yg ko dpt tuh..mesti pnuh informasi weh..hehe

shakinah said...

fuhhh

ainee cumi2 said...

kelu

cydane said...

wuiyo..aku pun kadang2 dpt..geram aku..nnt aku reply..dorg on plak..fuh..iman2

cydane said...

wuiyo..aku pun kadang2 dpt..geram aku..nnt aku reply..dorg on plak..fuh..iman2