Jan 15, 2010

.pedulikan jantan berbadan sasa, dan muka hensem iras-iras m. daud kilau

Selamat siang semua.

Aku ada seorang kawan, gadis comel seksi to be exact. Suka pergi club, suka minum-minum, suka evacuate the dancefloor.

Gambar dalam profile facebook pun penuh dengan gambar di dalam club. Tetek nampak cleavage sampai dalam mana aku tak ukur pulak, tapi nampak lah.

Citarasa muzik pun jerumus ke arah menari sasau. Trance, House, Fengtau. Album deejay seperti Armin Van Buuren dan Armin Van Buurit memang sentiasa ada dalam kereta dia. Haritu ajak aku pergi Ne-Yo. Tiket percuma. Aku tolak, sebab punca utama aku langsung tak minat Ne-Yo dan aku tak ada pakaian yang sesuai untuk berjimba di Sunway Lagoon. Dah oh ya, aku masih ingat tuhan.

Tadi masa aku baru balik solat, aku selak sikit facebook barang sepam dua. Untuk keep up with friends.

Aku jumpa kawan gadis comel seksi ni update status dia "Lelaki idaman I orang yang tak tinggal sembahyang jumaat". Aku tengok aku garu-garu kepala. Mabok ke apa budak ni.

Bukak sikit profile dia, nak tengok apa updates dia lain.

Betul-betul bawah status tu, ada status lain. Dia tulis "Can't wait to be at Zouk tonite XD". Aku cuba tarik rambut aku sehelai-sehelai bagi putus tanda protes.

Aku harap, lelaki idaman seperti yang dia cakap tu dia boleh jumpa dalam Zouk malam nanti.

XD

27 journeyed together:

sarahunny said...

hahaha. seems dia berkeyakinan tinggi nak jumpa lelaki idaman dekat Zouk..

eykA♥ said...

er. lol.

saypOOL rafhtello said...

ko pegila zouk..

aemyLina™ said...

tinggi btol citarasa...
agak2.. jumpa ke mr.right dia kt zouk 2?
huhu

farenova said...

gtew sekali.. gadis tu perlukan bimbingan org mcm sigg ni..huhuhu.
cepatlah tekel.

tapi sekarang mmg berlamabak org suka amik gambar gie club dengan bangganya kan..huhuhu

pun tak minat ne-yo jugak

daaaaaa

greenhall said...

pergh! rendah btl taste itu minah!




*lu kan perawi ternama. gua xsampai hati nak istilahkan nama suci lu. haha

♥HudaLuna™ said...

dia tu sewel ke ape?

makdara terdiva said...

semoga dia diberikan hidayah..aminnn..

[z@ck] said...

sama la macam lelaki nak bini pakai tudung..tp suka foya2 dgn awek seksi tak hengat..

=P

macha_sezs said...

mana fesbuk dia. meh aku nak add.

heh~

|arieza| said...

hahaha sungguh tersirat nasihat ini.. hehe sungguh benar. semoga dia ketemu tok imam besar kt zouk tu hehe

black_mel said...

dia cun x?barang baik?kalau ya,maka ramai la laki2 baik yg x tggl smyg dtg kat zouk mlm nie..

nn said...

perempuan yang baik untuk lelaki yang baik. vice versa. heh

{lumut} said...

lelaki setan selalu senang nak dpt pompuan baik..pompuan liar?jgn harap..tp klau bertaubat..siapa tahu?

thanx entry ni.
aku mlas nak kondem kau.haha

Adjla Hafizin said...

mlm ni zouk kne serbu ngn tok imam kot.

irahehe said...

hahahaha~siot ahh..
moga2 die jumpe la kn laki tue kt Zouk..haha..

Cik Puan Drunbella said...

thumbs up.
ahahahahahahahaha.
:D
like this entry.
haish.
macam-macam lah kan skrg.
^___^

regards,
drunbella.

Mr Kamikaze said...

Semoga dia kan bertemu jalan pulang kebenaran..amin..

Qiha Aziz said...

hahaha.
manarik entri ni. agak2 dia tinggal solat tak kalau tak datang bulan? :-p

takpe. dia nak lelaki yg tak tinggal solat jumaat je. solat wajib lain tinggal tak pe.

Best Of Me 321 said...

biol ke apa minah tu, kalau aku jumpa dia tetap jalan aku dah duku kepala dia

hBz said...

bagusla.sekurang2nya mangkuk tu ada taste sendiri.

cilaka, patut kena panahan petir malam ni.

otak ketat said...

ah td dh komen. tetbe pej cannot displayed. kejadah betul. terpkse igtkan blk ayt komen. tp mcm biasa, dah lupa. cuma igt nak suh kau suggest m. daud kilau ja kt kwn kau tu. m. daud kilau solat jumaat kot. haha.

Koyuki said...

lu ajak2 la beliau bawak bertaubat
mana tau untung lu nanti
eh, lu semayang jumaat kan?

Dak Wan said...

Seb baek tak mintak yang "Tak Miss Sembahyang Raya" Hahaha

sukiminna said...

weyh smlm aku pegi zouk jupe mamat pakai kepiah ngan pelekat pgg zikir arh. baru balik solat jemaat gaknye..

mgkn dia tesilap igt ada majlis berzikir dan solat sunat gerhana pulak di zouk tu.huhu

sukiprattle.com

deusXmachina® said...

ah-ha
kalo setakat cari yg tak tggal smayang jumaat ada lagi kot kat zouk
nak cr yang solat 5 waktu sehari semalam tu payah sket kot
erk888


erk888.blogspot.com

ariff said...

terbaik! memang terbaik!
hahahaahahaha.. aku pun penah nak tulis pasal nih, tapi karang terlebih-lebih pulak orang meluat baca.

ko tulis memang best ah! tabik!