Jan 10, 2010

.kehadapan suamiku yang dicintai

Selamat siang semua.

Hari ni, mengikut perkiraan tahun babi, adalah harijadi suamiku si lembu bernama Kemai. Jadi di sini aku nak meluahkan rasa cinta penuh kasih sayang terhadap dia.

Oleh kerana dia jauh di perantauan dan sering melanggan gadis chia/ayam/cadak/cikaro/belen untuk memenuhi nafsu serakah bertopengkan syaitan dia, aku tak dapat mengucapkan selamat pada dia muka-ke-muka.

Jadi aku hanya boleh mengucapkan lafaz cinta kasih sayang padanya di Facebook saja. Nak hantar message atau telefon, aku seorang yang save kredit.



Aku nak ucapkan, selamat hari lahir buat suamiku Muhammad Akmal Zainal Abidin yang ke-21. May all your wishes comes true. Meh ciom sepam.

Lepas ni boleh join aku masuk club. Cuma jangan pakai kemeja menggelebeh faveret hang tu bawak masuk club. Heh.

Walaupun 21 dah macam besar, ada jugak benda dekat dia ni yang tak reti nak besar. Aku malas nak cakap dekat sini, nanti jadi propaganda pulak. Kau boleh agak lah. Kalau orang putih panggil tu, bananas and nuts. Kecik (sambil ibu jari tunjuk jari kelingking)

Post Scriptum : Aku tau hang wish apa untuk harijadi hang. Jangan risau, aku dah pakai night gown sexy-sexy untuk hang dah. Jom beromen.

15 journeyed together:

HudaLuna.♥™ said...

haha

kemey welcome to club 21..
adik kecik br membesar..

mlm ni korg romen la puas2..

arnamee said...

haha~
selamat.

ekeke.
epi bday jugak.

cik EPAL said...

siapa kemey?? single lagi kah?? wakakaka :D

gadissebelahpintu said...

hahahaha..

sengal sungguh!

Ries Lee said...

kecewa qasem kalau dia tau kau curang

hBz said...

cilaka. kecik ke? Delete ah number dye

chokio_nia said...

gle la huda sporting..okeh..out of topic..

kemai hepi bdae yep..adiah mintak siggplus..haha

lumut said...

damn mlm ni bukan dah janji ngan aku n huda ker?3some?erk....

«♪Ruff♪» said...

Happy Besday

arque said...

hepi befday.semoga panjang.

ween said...

happy birthday kemey :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

KEMEY.

hollooohh hollohhhh hollohhhhh

comeynya nama.































hepy bedday !

saypOOL rafhtello said...

cikaro..xsabar nak tengok filem adnan sempit..haha

|arieza| said...

erk bday u ke?

otak ketat said...

jgn lupa beromen di tempat suci.