Jan 13, 2010

.┌∏┐(◣_◢)┌∏┐ f**K

Selamat siang semua.

Mummy I call I tadi, dia cakap weekend ni dia pergi Bandung.

I jeles betul. Kakak I cakap I tak boleh ikut sebab I punya result semester lepas macam celaka, jadi duduk rumah saja.

I benci kakak I. Benci benci benci benci benci benci benci benci benci (sambil kedua belah tangan pukul-pukul dinding tanda benci yang teramat sangat)

I nak jugak merasa ayam penyet pure dari sana. Nak jugak beli rokok murah panjang2 nipis tu. Nak jugak jadi macam orang lain belikan keychain berbentuk kote tu untuk kawan-kawan gadis sebagai buah tangan. Nak jugak merasa pergi rumah urut di sana.

Nak jugak merasa jadi jutawan duit rupiah.

Yang pasti, I nak jugak merasa Mi Bandung kat sana, sambil minum air Bandung ais, sambil tengok gadis-gadis berbikini di tepi pantai. Itupun, kalau dekat Bandung ada pantai lah.

┌∏┐(◣_◢)┌∏┐ f**K

25 journeyed together:

♥HudaLuna™ said...

yayang

tak pe
nnt kite g la phuket ye..
boleh ber-urut sm2..
HAHAHA

=P

JMR said...

ni rengekan anak jantan ke apa nih?hahaha

black_mel said...

haha...xpe...nnti kita pg sama2...buat trip..tp nk urut2,kt msia berlambak..org indon jgk tukang urut dia..nk x?

PeJuAnG HiDup said...

nak pg bndung? meh kita rncng. nak tak? ikut promosi air asia. murah jak.

wong ah ian said...

aku tau pot mane yg urut die rase cm kt bandung..mau?

lea said...

ala..
kalo setakat nak makan mi bandung n nak minum air bandung
kat malaysia ade

:P

nn said...

haha. kesian.

Hanafana said...

la.kesian..
tape..nanti wut trip dgn kengkawan!

macha_sezs said...

boleh tahan jugak awek lu punya komen.

heh~

saypOOL rafhtello said...

mee bandung muor jom!!!

deena awanis said...

1 bandung aku pusing carik mee bandung ngan sirap bandung..huhu..
x dapek la bang!!

hBz said...

sana ada pantai. Pantai Dalam.

otak ketat said...

keychain berbentuk kote? aku tak jumpa pn time g sana dulu. huhuh.

dila said...

uish..gedik tahap tinggi punya entry.

dilot said...

mi bandung + air bandung...dekat kedai area umah aku pun ada..sedap dowh..

Noorlaila Mohamed Nor said...

bandung mcm tempat shopping ja kot

Adjla Hafizin said...

i kesian kt u.
kne tinggal kt umah.
hahaha.

|arieza| said...

kesian.. sila jeles.. bandung best!

Rara said...

I baru nk ajk u pegi Bali..leh layan org bikini tpi pntai..tp xmo la..Huda dh booking u dlu..hahahahaha

[z@ck] said...

padan muka ekau..
ahahaha

cintaqaseh said...

alallala...
kesian nye dia nak kna tinggal..sabar yer

Kuwe said...

i faham kalau u ni jenis pesen manja sikit. i pun manja manja gitu.


kih.

ainee cumi2 said...

haahahahha padan muka kau!

aemyLina™ said...

cian nko..,
tp padan muka gak la.. hik3

greenhall said...

lu xmau singgah masjid kat bandung?