Jan 6, 2010

.punca utama aku jarang sangat online

Selamat siang semua.

Aku cukup malas betul nak online sekarang. Mungkin sebab sudah ada benda ni.

Berdegup kencang jantung aku setiap kali tengok benda ni. Ada lah keluar cairan di celah kelangkang sikit waktu beli haritu. Capat ejakulasi dengan benda ni bila sampai dekat rumah.

This thing crossed of my wanted list for this year. Kenapa aku beli benda ni? Jangan tanya, aku memang semula jadi dilahirkan gadget freak. I love technology. Lebih cinta teknologi dari cinta redtube.

Ni bukan iPhone. Aku tak perlukan handphone baru. Cukup dengan 2 hp cabuk yang ada sekarang. Janji boleh call, boleh sms cukup. Dan kena ada camera sikit, senang nak rakam aksi sendiri di ranjang.

Dalam benda ni pun boleh online jugak. Boleh twitter jugak. Boleh tonton redtube jugak.

Isi iPod yang dalam gambar di atas jauh beza dengan aku punya. Aku punya lebih kepada free application berunsurkan erotik yang boleh didownload secara pukal di itunes.


Post Scriptum : Malam nanti aku rajin blogsurf dengan nuffclick balik.

16 journeyed together:

HudaLuna.♥™ said...

sampai lupa orang sebab ada ipod

huhu


seronok sgt la tu dh dpt ape yg nk sgt..

black_mel said...

wahhh...berapa ratus tu?tapi aku nak beli psp dulu tahun nie...benda ni 2,3 tahun leh la kot pakai..

hBz said...

beb. gua lagi besar dari bende tu. boleh twit2, click2, gigit2. asal lu lupa!

hBz said...

bak sini mentang tu. gua nak buang ke dalam beg gua. ada benda neh, lu lalai. celaka!

gadissebelahpintu said...

pinjam!!

saypOOL rafhtello said...

dah dw jgn lupa passing..

Hanafana said...

gile jeles!

zudotasan said...

wah ipod bru ke bro...
nice2

[z@ck] said...

pergh..
terbaik la ko..
ak tak mampu..
T_T

Fathiha Zainal said...

Owh.. Patot la. (tetiba nyampuk)

Noorlaila Mohamed Nor said...

mahal x?
rm10 punya ada?

|arieza| said...

xnk nuffnang i skali? haha

greenhall said...

aku nak print gambo iod ko tuh then tayang kat kawan2. haha..


at least ada gak beb!

|arieza| said...

well, y iphone? y not blackberry je terus? :p

ween said...

jgn lupa click aku.

ween said...

jgn lupa click aku.