Jan 16, 2010

.guten morgen, ich bin siggplus!

Selamat siang semua.

Oleh kerana aku ketandusan idea tapi nak jugak buat entri, jadi aku nak bukak sesi soal jawab bersama kamu.

Soalan, tak terhad pada mana-mana unsur, tapi kalau boleh jangan la tanya pasal isu agama ke politik. 2-2 tu aku fail sikit. Carry mark pun cukup-cukup makan saja. Aku pun tak lah se-extreme dan sebodoh orang yang bakar gereja tu. Itu fikiran orang zaman Paleolitik.

Soalan berunsur seksologi adalah digalakkan. Heh.

Soalan merepek pun boleh, dan sebagai pelajar yang kerap diingatkan supaya jangan lari topik oleh cikgu matapelajaran Bahasa Melayu berkali-kali, jawapan aku pun akan merepek jugak.

Sila hantarkan komen, dan datang balik lepas sejam untuk baca jawapan dari aku.

Dan kalau jawapan memuaskan hati, sila tembak nuffnang aku kuat-kuat. Kalau tak puas hati pun, tembak jugak dia. Sebab dia akan alert pada aku feedback dari jawapan yang aku bagi. Heh.

41 journeyed together:

cintaqaseh said...

wah.berbahasa jerman pulak ye siggplus

siggplus said...

haha, tapi adakah itu berunsur soalan?

saypOOL rafhtello said...

cara beronani yg terbaik mcm mne??

siggplus said...

saypool : onani yang terbaik adalah di waktu senja-maghrib di mana saitan sedang rajin berkeliaran dan menyesatkan kaum adam yang dah memang sesat

dari segi arah, sila menghadap ke india kerana di sana adalah kiblat onani, hasil dari buku kamasutra yang aku baca

dan jangan lupa, gambar maria ozawa dan tera patrick adalah salah satu resepi untuk mencapai onani terbaik

shakinah said...

marobbuka?

siggplus said...

shakinah : Ahad. Yang Maha segalanya :)

Anonymous said...

Bile mau tuka status?rajin pulak buat sesi soal jawab mcm ni?dah mandi ke blum? -huda mls login-

hanny nadia said...

heh si master dalam seksologi nih
umur bape? dah cukup umur belom?haha :DD

shakinah said...

haa.
bagusbagus.
:D

siggplus said...

-huda mls login- : status apa? rajin la dh tak ada apa nk buat..

belum mndi lg..hehe

siggplus said...

hanny nadia : master aku adalah Mahaguru QQQ. dia yg bnyk ajar aku ilmu seksologi dan fiqh..haha

umur aku ngam2 boleh masuk club tanpa boleh ditahan polis sebab underage. aku maksudkan polis tau, bukan pencegah maksiat

saypOOL rafhtello said...

bagus!!!perfect..dah la tgh bosan ni..hahaha..kena bookmark entry ni..

Anonymous said...

Patut la bau buruk sampai sini sebab ada orang tak mandi lagi..pergi mandi la dulu..ich..pastu g kejot joni -huda malas login lagi-

Anonymous said...

Patut la bau buruk sampai sini sebab ada orang tak mandi lagi..pergi mandi la dulu..ich..pastu g kejot joni -huda malas login lagi-

otak ketat said...

agk-agk, hasil nuffnang kau halal tak? memandangkan entry kau 99% berunsur lucah. hahahaha.

siggplus said...

saypool : bookmark?untuk apa?

siggplus said...

-huda mls login lagi- : gua mandi ke tak sentiasa wangi

joni skrg pemalas..mkn tido je keje..bg wheel pn tamau main

siggplus said...

otak ketat : aku pun tak pasti..tp yg aku tau, aku klik nuff org dulu br org klik nuff aku balik

bukan aku biar saja org yg dtg baca blog aku ni klik..

aku belum rujuk mana-mana ustaz lg

|arieza| said...

kenapa manusia ada bulu mata? hehehe

siggplus said...

arieza : sebab nak protect mata dari debris dan debu2 yang berterbangan dari efek mata..

contoh yang terbaik untuk menjaga mata, Rozita Che Wan..haha

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

Jack-O said...

kenapa mesti ibu pejabat, ibu roti dan ibu negeri tapi bukan bapa pejabat, bapa roti dan bapa negeri??

♥HudaLuna™ said...

lu busuk kalau lu tak mandi

- lu ber-gua2 ngn gua so gua pun ber-lu gua la ngn lu..


heh!

ade ke patut ckp ngn awek comel gua lu?

hBz said...

sebab ape u syg i?

siggplus said...

afzanizam : apsal ayat kau jenis copy paste?

siggplus said...

jack-o : sebab syurga di bawah telapak kaki ibu

siggplus said...

<3 : so kalau jumpa gadis comel kena cakap macam mana?

siggplus said...

hBz : i syg u sebab u boleh memenuhi tuntutan nafsu serakah i yang membuak2

i sepupu cytherea, selamat berkenalan

haha

greenhall said...

soalan aku. opah timah apa crita?

|arieza| said...

sigg, hampagas, haha sure mata rozita che wan plg suci murni kah ahaha

Daffodil D said...

kenapa pokok yg saya tanam tak tumbuh2 padahal hari2 dah siram lepas tu dah letak kompos and dah bg die kasih sayang siap puji2 lagi cakap die comel bagai. tapi masih tak tumbuh. 2 minggu dah ni. camna ni?

siggplus said...

Greenhall : opah timah sihat saja, as far as i know lah, dia skang kt umah auntie aku yg lain

siggplus said...

Arieza : bulu mata dia tak suci, sbb dia pkai bulu mata palsu. Tp ada bhgn len kt bdn dia yg suci. Kat mn tu phm2 sdiri lah

siggplus said...

Ayuna : kau ms buat apa2 ada bc bismillah tak? Tu pn slh 1 penyumbang kemerosotan produktiviti pertanian. Heh

lg 1, cuba praktis lebih lg dlm farmville dlu sblum rosakkan tanaman yg real life. Haha

Koyuki said...

gua tak ada soalan bernas nak baling dekat lu ni

owh ok
soalan gua adalah berbunyi demikian

lu kirim salam gua kat joni boleh?

greenhall said...

paraxith apa cerita?

siggplus said...

koyuki : baiklah

siggplus said...

greenhall : ntah, gua dh lama tak contact dia..mati kot

JIMMY ASMARA said...

Bro!!

apa posisi terbaik beromen dalam kereta?

greenhall said...

haha.. kita buat kenduri arwah jom.

Pisyek said...

pergh... leh ckp jerman!!

xnk bukak kls bahasa jerman percuma ke..?

hehe...