Oct 15, 2009

.blogoholic adalah satu penyakit berbahaya

Selamat siang semua.

Kebanyakan orang sedang tidur dengan nyenyak sekarang tanpa segan silu sambil air liur menitik tap tap tap sampai habis satu bantal dah ada peta. Esok bangun dah kena pergi jemur bantal tengah panas sebab nak bagi kuman Aids ke Sifilis ke kayap ke mati.

Aku baru habis study. Besok aku test.

Dalam musim-musim test ni pun aku boleh blogoholic. Tengah-tengah study kejap-kejap bukak blog, nak tengok ada komen baru ke tak, nak tengok ada entry baru dari blog yang kau follow ke tak. Ketagih.

Blog boleh jadi powerful drugs kau tau? Lagi hebat dari syabu, ketamine, or lebih hebat dari ganja. Blog boleh buat kau ketagih sampai kau tak tidur malam, boleh buat kau ketagih sampai tak boleh berhenti. Siang malam kau tengok blog. Kau nak berak pun kau tahan dulu, walaupun kepala tahi tu dah halfway keluar dah.

Jadi apa ubat yang boleh hilangkan ketagihan tu? Cuba kau tengok sini. Hanya dalam sini saja ada penawarnya. Heh. Jangan risau, di sini tak ada gambar awek bogel atau video 3gp melayu terbaru. Aku boleh jamin 1 tahun warranty.


Aku dipanggil oleh mahaguru QQQ iaitu kepala segala ketagihan blogoholic dan mengkontribusikan diri aku ke blog itu. Jangan main-main dengan dia. Mulut dia lagi celaka dari mulut aku. Kau tengok saja blog dia. Sapa belum kena kutuk dengan dia kira boleh buat sujud syukur sebab kalau kena, sakit dia sampai ke bulu ari-ari.

Dalam blogohol ada 3 orang pencacai iaitu aku sendiri sebagai komander, ries lee sebagai jeneral, dan mahaguru pedophile QQQ. Walaupun tak puas hati aku jadi komander, aku tetap hormat pada mahaguru pedophile QQQ.

Kalau rajin, lawat la blog ni. Tak ada kena bayaran apa-apa pun. Aku yakin yang blogoholic akan dapat penawarnya, dan bukan blogoholic akan bertukar jadi blogoholic sejati. Heh. Caci saja sesuka hati kau, kami tak kesah. Kerana sana tempat kau boleh mencaci sepuas-puas hati kau. Janji penyakit blogoholic kau berkurang.

Budak-budak umur 15 tahun ke bawah sila jauhi mahaguru pedophile QQQ, kerana dia terer photoshop. Nanti habis gambar-gambar kau dirosakkannya jadi gambar bogel. Heh.

Kalau kau ada rasa simptom-simptom blogoholic, sila cepat ke blog itu. Masih ada antidot yang mahaguru QQQ keluarkan. Aku tak pasti bahan-bahan dia, tapi dengar cerita dia guna air kaki Ayah Pin dan beberapa helai rambut beruban Haji Kahar.

Aku mengarut apa pun aku tak tau. Sudah, doakan aku berjaya jawab test esok. Lusa common test pulak. Entah bila la aku boleh hidup dengan tenang.

Kalau kau ada rasa pening-pening, sila klik nuffnang aku. Boleh hilang segala penyakit dengan klik nuffnang aku.

39 journeyed together:

Ries Lee said...

siot la Mahaguru kite...
dia pi rekrut budak2 bwh umor...
aku rasa Mahaguru kite tu mmg pedophile la...
muahahahaha!

eykA♥ said...

mampos aku.xmo pi dah blog dia.aku underage.ngee.
takot neh.xle tido g malam neh.adoyai.

f|rd4szLer said...

tegok2 lol

itafukada said...

nasib baik aku bukan blogholic.huhu..
aku masok blog tu tp xsempat nak bc abis sbb kalo dlm tb kalo sebut ayat2 dlm tu asyik bunyik toottt..toott..jer.hahaha..

itafukada said...

nasib baik aku bukan blogholic.huhu..
aku masok blog tu tp xsempat nak bc abis sbb kalo dlm tb kalo sebut ayat2 dlm tu asyik bunyik toottt..toott..jer.hahaha..

QQQ said...

Pukimon Wonderbra betul!

Terima kasih Sigg, posting ini aku klasifikasikan sebagai pengampuan atau pembodekan!

Aku faham perasaan hang sebagai pegawai pangkat rendah yang selalu inginkan perhatian!

Jadi, tolong bagi aku sedikit masa untuk mempertimbangkan rasuah-rasuah, serta sogokan dalam bentuk seks kepada aku!

Kau nak tau kenapa kau tak naik pangkat, sebab kau sogok aku dengan Ladyboy!

Macam la hang tak tau sex behaviour aku, camna nk bodek nih!

Asia untuk Asia!

Kesian Miyabi aka Maria Ozawa tak boleh pi Indonesia.

mereka sepatutnya berbangga kerana Maria Ozawa memilih mereka bukan Malaysia!

addyaholix said...

aku dah makin jauh dengan dunia blog. aku tak lari, tapi dia yang menjauh. damn!

Melz said...

wtfish...ko tipu seh...haha aku click nuffnang ko..xilang pun penyakit kentut berdarah nie

fitriah said...

hahaha gudluck test!

azzaliena suziantie said...

hahaha..
aku cutiiiiii
wakakakakaka...

ak dah usha blog tuh dahh
koranng memang senget

farah said...

aku skrg bukan blogoholic.

syukur.

:)

NIMI said...

aku blogooohoolica weiii..tapi aku ske jumping jumping blog orang..blog ak??adalah seminggu sekali update..

weyhh tapi bila kau cakap dia terror photoshop nanti abeshh gmbr semua sumpah aku takut weyh..bodoh kan kau di awal awal ko tak gi tau, aku da campak komen kat sana then br ak trs baca entri ko mmg naik bulu roma ak..
;O

chipsmore said...

aku nak tengok gambar bogel ajee..kalau xde..aku xnk masuk..huakakakaka :D


nuff kau x keluar..nanti aku datang lagi ok..hoyehh~

paraxixth said...

jajahan apakah ini?

ellenyna said...

tak blogholic sgt. suka horlicks je. hahahah :))

siggplus said...

ries lee : tu lah pasal..mmg pedophile betul..gua ingt dia nak rekrut orang 18 tahun ke atas je

siggplus said...

eyka : ha jgn pi dah..kang xpasal2 kena rogol..haha

satgi nk tidoq mlm, kunci pintu..mangga then anak kunci campak dlm toilet, flush..gerenti dia xdpt bkak..heh

siggplus said...

firdaszler : togok2 sampai muntah..heh

siggplus said...

itafukada : bukan blogoholic boleh jadi blogoholic lepas melawat blog tu..haha

manada ayat2 dlm tu bunyi toot toot..ayat2 dlm tu diiktiraf jabatan pelajaran malaysia dan boleh diguna pakai untuk bahasa2 rasmi..hahaha

siggplus said...

QQQ : bila gua bodek lu? lu tgk sikit gua kutuk lu tu..gua siap bg peringatan kat budak2 bawah umur tu..hahaha

celaka lu mainkan jawatan gua..lu nak merasa kena guling?

lu cakap nak ladyboy, gua kasi lah..haish..

apsal miyabi tak boleh p? aku baru beli tiket airasia nak g sana tengok miyabi..

siggplus said...

addy : kau lah jarang berblog..

siggplus said...

melz : masalah kau tu kritikal..dah tahap tak ada ubat dah..better lu g cari insurans sekarang..at least bini lu dapat juta2 bila lu mati nnt..haha

siggplus said...

fitriah : thanx!

siggplus said...

azzaliena : tak puas2 lg nak bg aku jeles?heh

kitorang memang senget..ditambah dengan ketua yang korup dan pedophile, blog tu akan berjaya kelak..hahaha

siggplus said...

farah : esok2 kau akan jadi blogoholic..percayalah

siggplus said...

nimi : aku tau kau blogoholic..sila layari laman web lucah itu untuk bagi blogoholic kau terubat..

haha gambar kau posing haritu dia dh upload kat blog lucah dah..dia edit kasi baju raya kau tu nampak see thru..ngahahahah

siggplus said...

chipsmore : gambar bogel dekat blog aku ni pun ada...lu tgk entri2 lepas bnyk kan gamba bogel? gua nk highlight gamba 'gua' yang pakai night dress tu..cantik mak kan?hahaha

siggplus said...

paraxixth : jajahan manusia yang sudah penat dengar cerita pasal ajaran sesat ayah pin dan haji kahar..

siggplus said...

ellenyna : horlicks tak sedap, sedap lg blogoholic..boleh mabok2 dan sober..hahaha

♥chentaMAYA™ said...

betol ckp kau~
ahah~
aku ketagih belog~

dekat lab it aku bukak belog~
dekat kebon kdg2 aku teringat belog~

kui3~

siggplus said...

chentamaya : ha itu simptom2 orang blogoholic..cepat g blog tu..kau masih belum terlambat untuk mencari penawar dia..hehe

aku kadang2 berak berangan menaip entri..sedar2 dah berkilo2 taik aku lepaskan..hahaha

♥chentaMAYA™ said...

kah3~
kau neh!
memang la blogholic!

klik nuffnag ko gak!

♥chentaMAYA™ said...

kah3~
kau neh!
memang la blogholic!

klik nuffnag ko gak!

zudotasan said...

rosak otak aku masok blog tu...
kene samak ni...
habis pe yg aku hafal td sume da hilang..
kembalikan balik..
aku nk test cane...


ko hentikan sume ni..
kang ko xley nk jwb test..
teringat kt blog tu jek...

pape pon wishing u gd luck..
jgn lupe toyol..
klu darurat intai je jiran sebelah...

zudotasan said...
This comment has been removed by the author.
eyxawyxa said...

haha

chokio_nia said...

rajin gle weh wat banyak blog..ape blaja engineering di mesia byk mase??

siggplus said...

chokio_nia : bnyk gila masa..aku rasa macam tak belajar apa2..sbb pe?sbb aku tak faham sepatah haram apa lecturer aja kt dpn..heh

♥chentaMAYA™ said...

gua dah kenal sama ries lee & lu.
QQQ mane?
si mahaguru lu tuh?