Oct 15, 2009

.salah anggap

Selamat siang semua.

Aku selalu baca pepatah 'sharing is caring' dekat hampir semua blog yang ada. Dari kongsi ilmu coding blog, sampai ke kongsi video .3gp melayu terbaru.


Kalau boleh sharing, boleh lah kongsi boyfriend/girlfriend kau kan? Atau lebih afdal kongsi suami/isteri.


Boleh?

p/s : Untuk hari esok, aku malas nak mengarang. Jadi aku pinjam entri tahun lepas. Sila baca di sini. Kalau ada hadiah, aku terima dengan hati yang terbuka. After all, sharing is caring kan? Heh.

58 journeyed together:

♥chentaMAYA™ said...

gua xnak kongsi bf gua!
ahahaha~

chipsmore said...

aku punya blog now pon dah pandai nak guna sharing is caring ;)

chipsmore said...

kfc iklan ditangkap ;)

bibie_boodyn said...

3gp besh terbaru??ade x??mahu!!!!!!!!!!!!1yuks...allalal...

bibie_boodyn said...

3gp besh terbaru??ade x??mahu!!!!!!!!!!!!1yuks...allalal...

bibie_boodyn said...

3gp besh terbaru??ade x??mahu!!!!!!!!!!!!1yuks...allalal...

bibie_boodyn said...

3gp besh terbaru??ade x??mahu!!!!!!!!!!!!1yuks...allalal...

bibie_boodyn said...

malax aku nk delete...pohal byk sgt komen nie!!ish...

eykA♥ said...

oh.ngeh3.:)

3gp tu apa?tanya dengan penuh khusyuk.
aku nak wish bole?hahax.gegeh

fitriah said...

haha semangat bibie boodyn komen. :)

acHap~ said...

bibie boodyn tersangat mahukan video 3gp melayu.

Ephy A. said...

aku nk share joni leh?
kui3x

arekymz membuyau said...

share la duet ngan saye..

after all..

sharing is caring..haha

u're money is my money..

my money is....

errr..my money ah..haha..

siggplus said...

chentamaya : lu kata sharing is caring..so boleh la kan?hahaa

siggplus said...

chipsmore : tu ah..gua rasa mcm tetiap entri lu ada org ckp psl sharing is caring..lu ada .3gp melayu terbaru ke?haha

thanx klik nuff gua

siggplus said...

bibie : oleh kerana lu macam excited sgt nk yg terbaru smpai berkali2 anta comment nnt gua ym lu..hahaha

siggplus said...

eyka : ntah aku pn xtau..aku dgr2 org cakap je..nnt aku google..hahaha

wish lah, xda sape nak marah..heh

siggplus said...

fitriah : tu lah..tak sangka dia jadi excited gila..haha

siggplus said...

achap : takpa, gua dah standby baik punya utk dia..hahaha

siggplus said...

ephy : nak share dia? sori lah..not for sharing..aku tak caring..hehe

siggplus said...

arekym : haha yg tu mana boleh..gua nak makan pun korek tabung..ini nak kongsi ngn lu..

♥chentaMAYA™ said...

gua ade kata ke?
ahaha~

xnak la gua.
gua belom ade bf.
kah3.

gua nak kongsi ape dengan lu?
uisshh~

jgn!
kui3~

ween said...

kongsi fat cai.

dtg click nuff.

B E L L A said...

aku kurang fhm entry ko ni. except tang yang p/s tuh baru fhm. yelah2 meh aku wish, HAPPY BIRTHDAYYY! ;D

Ejay said...

Birthday tu significant event la bro. u should write something about it. apsal plak nak recycle entry tahun lepas. katanyer blogoholic...?! holic la sangat..

haha... checkmate di situ!!

♥miszluna™ said...

heyyyy


buat la entry br utk thn ni

♥miszluna™ said...

heyyyy


buat la entry br utk thn ni

♥miszluna™ said...

heyyyy


buat la entry br utk thn ni

azzaliena suziantie said...

hahaha...
ko nak kongsi duit elaun ko takk???
hahaha
kan sharing is caring beb..
wakakaka

bak bak 5 rat jeee...
hahahaa

joegrimjow said...

happy besday
nak ferrari ke lotus?

siggplus said...

chentamaya : lu kongsi la apa2 yg patut..haha

apsal ada jgn!?heh

siggplus said...

ween : gung hei gung hei..haha

siggplus said...

b e l l a : haha thanx

siggplus said...

ejay : haha bg aku tak..sbb aku tak suka aku makin tua..kau tau lah macam mana aku otak budak2 lg kan..heh

xpe aku blog sambil minum horlicks..kira holic gak la kan..haha

siggplus said...

<3 : malas!hehe

♥chentaMAYA™ said...

gua nak kongsi ape?
huk!

gua saje wat statement jangan~
gua pon xtao pe gua nak guna dengan jangan tuh~

kah3~

siggplus said...

azzaliena : aku manada elaun..aku bukan kerja lg..aku idup mak bapak tanggung lg..

5 rat? kalau harga taik aku mahal mcm tu aku bg kau free je duit 5 rat..heh

siggplus said...

joegrimjow : hehe thanx..xnk 2-2..aku nak konigsegg je..br padan ngn nama sigg

siggplus said...

chentamaya : mana gua tau nak kongsi pe..lu kasi la suggestion..heh

ntah gua pun tak faham ngn pkataan jgn tu..kang gua pk lucah kang lu kte pe lak kan..hahaha

♥chentaMAYA™ said...

hepy becoming besday beb!
gua nak kasi hadiah~
lu nak tak bear kecik?

kalo lu macam xmalu lu cakap la nak~
sebab bear kecik tuh pon kecik sangat~
mane tao lu nak wat stok tok anak lu t ke kan~

hik3~

♥chentaMAYA™ said...

lu neh~
mmg blogholic~
baru td gua kumen lu da balas~

tabik spring sama lu~
haha~

siggplus said...

chentamaya : sori gua tak layan teddy bear..tp kalau lu nak bg gua inflatable doll yg ada jual kt website2 blue tu boleh ah..sdp gak gua nk tido mlm nnt kan..haha

anak gua nnt gua ajar bwk keta trus..xda main2 mainan ni..bazir

siggplus said...

chentamaya : kebetulan gua online..gua pn tgh mereply komen2 yg ada ni..heh

alah lu pn blogoholic..kalau tak napa lu duk tenggek kt blog gua..blog gua ada buat open house ke?haha

♥chentaMAYA™ said...

fuhhh~
lu neh~
gua nak kasi lu xnak plak~

pe daa..

ngek la lu!
ahaha~

hebat!nnti anak lu bole jadi kaki drif lah!

♥chentaMAYA™ said...

bukan blog lu ade buat open house ke?
mungkin gua silap masok blog open house ni.
ahaha.

;P

gua nak tdow.tapi gua takot mmpi menulis belog.
kang xpasal2 rumet gua takot dgn gua. baek gua duduk diam2 depan belog ni dulu.
kah3~

siggplus said...

chentamaya : gua mmg memilih pun..heh

lu ada nak bg gua inflatable doll mcm gua cakap td ke?terima kasih bnyk2 la gua ucapkan..hehe

gua tak kasi dia drift..buang masa buang tenaga..gua ajar dia bwk keta sbb nnt gua dh tua gua tak payah cramp2 kaki bwk keta dah..bernas kan idea gua?

siggplus said...

chentamaya : tak ada..lu salah rumah ni..tak malu ke salah g open house?

lu mmg kne g blogoholic lah..sbb lu ketagihan yang amat sangat sampai tido pn mimpi2 blog..heh

♥chentaMAYA™ said...

gua tak nak bg lu lah.
sebab gua punya duit tak cukup nak beli macam2 kat lu.
tedy bear kecik tu gua beli spare tkt2 gua baik hati nak bg kat sape2.

tapi

gua baik hati lu plak xnak.
kah3.

;P

oh.
bgos.persediaan masa tua lu.lu nnti jgn naek bs sudah.gua tak suka tgk org tua naek bas,kang gua touchin.kah3~

♥chentaMAYA™ said...

xpe.
gua tak malu sangat dengan lu.
sebab lu pon xberapa nak malu.

kui3.

oh!tu lah. gua takut nnti gua naek katel gua nak turun balik tgk belog gua. tak ke haru namenye?

kui3~

Ries Lee said...

selamat pengantin baru...

Hazri Zakaria said...

sory beb..hepi besday..haha

siggplus said...

haha lu serius nk bg?kalau lu serius gua terima ngn hati terbuka je..heh

lu tua ke nk touchin2?

apsal lu tak malu ngn gua?gua malu2 kot..gua sopan..haha

siggplus said...

ries lee : terima kasih jeneral..gua tak lupa jasa baik jeneral selama ni kerana bagi gua cuti bersalin..haha

siggplus said...

hzb : haha tadahal lah bro..thanx!

♥miszluna™ said...

haaaaaaaa

Just_najmiE said...

weih, happy birthday dowh..
dah semakin tua, bab tu ko tak nak ingat kan?.. hoho.. (^^,)

adiah aku nk bg kat ko, aku klik nuff ko byk2.. amacam, suka tak adiah aku?.. hahaha.. =P

♥chentaMAYA™ said...

lu sopan ke?
ahaha~

gua tgk cam xbape nak sopan sgt je!
ces!

kalo mengata gua memang la lu no 1!
hux!

Melz said...

tula gua pun terpersaan.. wakakaka

neway aku dah lama nak tukar banner tuh..tapi takde mase..ada caption lagi gempak.. huahuahua