Oct 4, 2009

.dah jumpa solusi

Selamat siang semua.

Ok aku dah jumpa solusi untuk aku boleh kencing dengan tenang tanpa ada apa-apa gangguan. Aku akan pastikan kalau aku jadi wakil rakyat negara ni aku nak tukar semua tandas yang ada dalam negara ini jadi macam ni.

Ramai dalam komen entri lepas suruh aku kencing duduk, kencing tenggong, kencing berlari, kencing doggy, kencing missionary lah. Bukan aku tak nak kencing duduk, tapi tak sempat. Tambah aku pakai skinny, nak bukak sangat lah payah. Walau aku kencing berdiri sekalipun, aku masih berdehem 3 kali lepas kencing (ikut sunnah) dan cuci dia dengan air mutlak. Heh.

Jadi sila la undi saya untuk kesejahteraan tuan tuan dan puan puan di masa akan datang. Macam mana tuan tuan dan puan puan?













































Macam ni tuan tuan dan puan puan. Aku gerenti gay akan tukar jadi straight lepas ni. Tak ada nak skodeng-skodeng orang lain punya dah. Duk pandang depan je lepas aku implement benda ni dekat semua toilet negara ni.



Sila undi saya. Taip ON Kencing dan hantarkan ke 32888. Terms and Conditions apply.

51 journeyed together:

fitriah said...

haha. kat mane pakai toilet camni ni??

♥miszluna™ said...

heh!

lucah lg awk ni..
nk kne sebat tote ke?

ellenyna said...

haha. but menawan hati. ;)) kencing puas hati.

eykA♥ said...

heh.no komen.

siggplus said...

fitriah : heh xtau..aku rasa jepun la kot..diorang je wat keje gila2 cmni..

siggplus said...

<3 : manada lucah..tu betul lah..heh

siggplus said...

ellenyna : ha tu la..sambil menyelam minum air kan?haha

siggplus said...

eyka : apsal no komen?heh

ellenyna said...

best la kaum lelaki.

Ejay said...

ko jgn... mana tau gayboy2 yg gigih ni gi alihkan patung tu pastu diorg plak yg ganti menonggeng sejibik mcm patung tuh... sape nak jwb?

kalo ko wakil rakyat tu, aku saman ko dulu!! huhu.

siggplus said...

ellenyna : mock up patung je bukan ada rasa apa pun..heh

Rara said...

perhh..ni bgus utk mreke2 y songsang..leh kc straight to de ampang point blik ni..hahha

siggplus said...

ejay : xpe, aku pastikan benda tu dh reinforced ngn besi kt dlm..comfirm xkn tcabot punya..

boleh beza patung tu ngn manusia betul..kalau xley beza tu tanda mmg nk la tu..haha

kalau ada gak, penggal nnt jgn undi aku lg..heh

ellenyna said...

walaupun patung, ianya dapat mengurangkan ke'stim'an yang sudah high ! "____"

siggplus said...

rara : haha yup2..aku gerenti dia jadi straight balik..

kalau x jadi straight, penggal nnt jgn undi aku lg..heh

siggplus said...

ellenyna : aku rasa tak kot..sebab benda tu tak bernyawa..dia tak boleh respon dekat apa yg laki tu wat..heh

ellenyna said...

kalau mcm tu, kene ubahsuai la patung tu, jadi boleh bagi respon.

Just_najmiE said...

erkk...

siggplus said...

ellenyna : hoho salah oh..nnt xpasal2 tu nnt jd sarang maksiat..jd tempat pemuas nafsu..heh

ellenyna said...

haha

siggplus said...

just_najmie : heh kenyang ek?

ellenyna said...

:)) takpe, tade HIV, selamat2.

Ries Lee said...

nnti aku bg tau Najib suruh dia wat toilet rupe mcm tu...
boleh punyer la...
stakat submarine 2nd hand pun dia boleh beli...
no hal lah....
hahaha!

joegrimjow said...

hahaha
paling terok pon penah nampak yg jamban jadi kerusi makan
ni da mlampaun da ni"""!!!

eykA♥ said...
This comment has been removed by the author.
eykA♥ said...

uh.ko reply jugak ek.haha.

eykA♥ said...
This comment has been removed by the author.
mr.panda said...

haha. cantek gak tandas lagu nie.

sayu=pilu said...

sengal.. giler arh toilet cam nih..

siggplus said...

ries lee : ha tah..aku tak tau dia buat apa dgn submarine tu..bwk g jenjln ngn bini dia petang2 kot..heh

macam tak ada apa-apa kepentingan kt negara pon

siggplus said...

joegrimjow : hah yg tu lama ada dah..paling cun kalau mkn aiskrim, dia buh dlm bekas jamban tu then susun cantik punya mcm taik..mmg selera ah mkn..heh

ala dalam ati kau suka jugak kan kalau betul ada cmni?hehe

siggplus said...

eyka : yup2..jenuh aku pk nk reply blk apa..heh

siggplus said...

mr panda : smart kan?kalau betul ada mmg rajin lah lagi aku nak ke tandas..

kalau suka undi aku utk pilihanraya akan dtg k..heh

siggplus said...

sayu=pilu : aku suka oh toilet cmni..hahaha

JIMMY ASMARA said...

kalau lah ianya bukan patung!

ahhh..alangkah indahnya.

bukan air kencing yg kuar..tapi air mani!!

hahahaha

farah said...

lucah je.

kat mana ada toilet camnie?

ahhahaha.

:D

f|rd4szLer said...

undi kreatif!

siggplus said...

jimmy : haha lu mmg otak blue habis!

siggplus said...

farah : ada la kot, aku tak sure lah..aku jumpa gambar, aku amek trus je..heh

siggplus said...

f|rd4szLer : sgt kreatif..sambil menyelam minum air kan..heh

Nabil Fizri said...

npe bkan ptung pndang dpn?

siggplus said...

nabil : kenapa perlu missionary bila boleh dapat yg doggy?hahaha

babymiLosh said...

*dabel thumbs up*

ON Kencing to 32888

ok.. msg sent d~ hahaha ;p

siggplus said...

babymiLosh : apsal thumbs up?kau suka laki kau nanti guna toilet cmtu?haha

ok terima kasih mengundi..aku akan kotakan janji nanti..heh

Melz said...

hangat topic nie..mostly gal yang replied..wakakkaa..dush² jgn mara hanya menulis :)

siggplus said...

melz : hahaha aku rasa sebab diorang rasa selamat lepas tengok toilet mcm tu kot

B E L L A said...

aku still vote jamban cangkung. camna nak vote OFF?

siggplus said...

b e l l a : taip OFF Kencing dan hantarkan ke 32888..heh

chipsmore said...

asal sangap je mesti sume g jamban lepas nafsu..haihhhh

Anonymous said...

gua pernah nmpk pic tu kat blog org len sebulan dulu!
ni ciplak wey!
c'mon la lu!

siggplus said...

anonymous : gua tak cakap pn yg gamba tu gua buat sendiri..so rilex la k..heh