Oct 18, 2009

.papadom

Selamat siang semua.

Oleh kerana aku nak tengok cerita Papadom tapi semua orang dah tengok, aku tengok benda ni je lah.



Boleh tahan. Durasi dalam 1 jam 30 minit kalau kau makan macam pengantin. Jalan cerita menarik, lebih menarik kalau ada terjatuh peluh mamak tu atas papadom kau. Penambah rasa. Tak perlu lagi Ajinomoto. Aku bagi rating 7/10 kalau masih baru dan belum lemau. Sila tonton di mamak berhampiran anda. Lebih sedap jika diratah dengan sos bawang, atau dimakan bersama makanan tengah hari anda.

Cilanat, tak ada sapa-sapa nak teman aku tengok ke? Takkan aku nak duduk couple seat sorang-sorang. Tak ada lah definisi "tengok wayang ke buat wayang" nanti. Aku dah bosan eksesais tangan dah ni.

Mini gathering berjalan dengan lancar. Kenapa lancar? Sebab yang datang sikit, tak ada sesak-sesak, iaitu seramai 2 orang. Aku dan Paraxixth saja.

Sampai ke malam aku tunggu ada tak call atau sms katakan mahu turut serta, tapi hampa. Aku nampak Paraxixth seperti berharapan tinggi setiap kali ada sms atau call masuk ke dalam henfon aku.

Oleh kerana gathering ini disifatkan sebagai berjaya, kami ingin membuat satu lagi mini gathering nanti. Belum ada tarikh yang tepat, tapi mengikut kata Paraxixth di blognya , gath lepas ini bertemakan mandi manda pula. Hanya perempuan digalakkan hadir dengan baju berwarna putih. Lebih afdal kalau jenis jarang.

Kamera tidak perlu bawak kerana sesi mengambil gambar voyeur akan dioperate oleh kami.

Sila klik iklan nuffnang di sebelah untuk kontribusi wang ke tabung mini gathering.

44 journeyed together:

paraxixth said...

eleh..sebab no phone lu publish dulu dari phone gua. boleh la!

lagi pun gua malas nak layan henset cuti2 khas sebegini.

btw gua serahkan lu untuk buat paperwork. minggu depan bentang kat gua ok.

lu eksesaais tangan macam mane?

klik n97 lagi

♥miszluna™ said...

hari khamis ari tuh org tgk sorg2 je..


pstu jumaat tgk ngn dorg2 ni..

jom tgk ngn org..
best gile tgk..

sumpah..

bpuluh3 round tgk pon xkesah

fitriah said...

haha betul2! tgk byk kali pn xpe..;p

paraxixth said...

i watched it twice!

fitriah said...

para, wek. ;p

♥miszluna™ said...

me too twice ok paraxixth..

part


"jangan terlalu emosi dengan tanah tu"

mmg sgt lawak..


kesimpulan nye 5/5 star lah

paraxixth said...

nope...the ending part damn much lawak dari emosial dengan tanah tu

♥miszluna™ said...

ending tuh mmg ah lawak gile..



yg mia maen2 bear2 kt bj mat..
huhu

chokio_nia said...

papedom sedap jugak kalo cecah sambal belacan??merujuk kepada gamba hiasan ko...btw kalo de link nk donlod papedom, silelah btau aku..mekasih..

chipsmore said...

geli plak akuuuuu baca entry ni...meluat pon ada...
(saja je)

Ries Lee said...

aku tgk wayang sorang2 kalo terdesak sgt jer...

aku klik nuffnang kau!

chipsmore said...

aku x tengok lagi cerita PAPADOM ni..yang aku tahu aku dah ngorat director dy je la..aku x berkesempatan lagi nk tgok..huu

macha_sezs said...

sebab aku dah buat review kat blog aku, maka kau malas nak komen kat sini.

damn.terklik button komen pula.

JIMMY ASMARA said...

Tak penat ke exsesais tanagn selalu?

Citer tu besh siak!!tengok papadom sambil makan papadom

last week gua tengok 4 citer

1.Surrogate - Besh2
2. Sorrority Ros - Besh2 tapi motif pembunuhan tak faham
3. A Perfect Gateaway - Kurang besh..kurang faham!!
4. Papadom - Besh3

Melz said...

pale jubei ko pompuan ajer ko offer..
ada unsur lucah plak tuh awkakaka tak guna..ajak aku weh :P

ixora said...

siggplus..nanti gua jion..xmain2

peace

mr.panda said...

hahaha. gay2 n maknyah lu x jemput ke. kalu aku duk shah alam sem depan sila jemput tanpa segan silu.

acHap~ said...

agagagagagaga

fezaL Mohd said...

gay ape cte ? haha

azzaliena suziantie said...

hahaha...
cian ko sorang sorang..hahahaha...

best ke??
haha..
xpe xpee..
tgu wa balik maiss wa pao lu tgk wayang
wakakaka

siggplus said...

paraxixth : perlukan redtube dan bnyk ms lapang..heh

siggplus said...

<3 : tgk x ajak pn..

siggplus said...

fitriah : makan papadom bnyk2 kali lg bes..heh

siggplus said...

paraxixth n <3 : baik korang cerita dekat aku..tak payah aku habis duit tgk..

siggplus said...

chokio_nia : entah..aku tgk macam sambal belacan pun ada..tp org india mn reti buat sambal belacan kan?

ada link, tp aku tak boleh join sbb aku tak ada email berbayar..bodo punya jiwang torrent

siggplus said...

chipsmore : aku lagi meluat tengok kau..heh

siggplus said...

ries lee : aku sanggup tak tengok wayang sorang2 even kalau terdesak gila babi pn..torrent ada bai

siggplus said...

macha_sezs : ni aku bukan review cerita papadom..aku review makanan papadom..haha

siggplus said...

jimmy : tak langsung..hahaha

lu cerita kt gua lu tgk movie 4 cerita lu nak bg gua meleleh air liur ke?celaka

siggplus said...

melz : kau tak ada tetek, tak boleh join..heh

siggplus said...

ixora : ok gua pgg janji lu..heh

siggplus said...

mr.panda : nak jemput gay2 n maknyah?mmg pn..tp kne tnggu kau ada lah...sbb tak cukop korum maknyah nnt tak ada kau..hahahah

siggplus said...

achap~ : lu sawan ke?

siggplus said...

fezal mohd : gay buat gathering lain..kita buat orgy party..gay only..
dun wori lu org 1st gua ajak

siggplus said...

azzaliena : lu la belanja gua tgk wayang..heh

♥miszluna™ said...

mn boleh.


u kne la tgk sndri

eyra said...

tak lepas lagi na tgk papadom
tade sape nak bawak T___T

Noorlaila Mohamed Nor said...

nak tengok tapi tak sempat lagi ni
jeles2 sapa dah tengok
haihh

farah said...

aku belum tgk lagi papadom.

:(

siggplus said...

<3 : malas nk tgk sorg2..heh

siggplus said...

eyra : jom tgk ngn aku jom..kite tgk couple seat

siggplus said...

noorlaila : jom ah buat rombongan g tgk papadom..ramai gak tak tgk lg..ingt aku sorg je..heh

siggplus said...

farah : sila isi borang rombongan..kite g tgk ramai2

Fify Hunny said...

haha, i bru tgk kat mamak seection 3 haritu. best, best.