Oct 29, 2009

.short updates

Selamat siang semua.

Aku dalam mode study gila-gila sekarang ni. Aku tak boleh ralit. Karang kalau aku ralit mula lah fail subjek ni. Dah la 'rajin' datang kelas. Jadi aku kena mula belajar dari 0% sebab tak tau apa-apa. Maaf aku tak reply komen kau orang dalam semua entri-entri lepas. Bukan malas, tapi tak boleh online lama-lama.

Last time aku online dan tak stadi, aku fail paper. Heh.

Maaf sekali lagi. Doakan aku boleh buat final ni k.

Nanti rajin-rajin aku reply balik komen-komen kau k.

Orang kata, tak boleh melucah, tak boleh gaduh dengan orang lain masa-masa getir macam ni. Aku tak percaya taboo. Kawan aku melucah hari-hari tak henti-henti, masih boleh capai Dean's List setiap semester.

Aku tak boleh hipokrit, sebab aku bukan hipokrit. Kadang-kadang saja, demi jaga hati orang lain. Hanya gay saja yang hipokrit, sebab gay tak mengaku dia gay depan orang lain terang terangan, tapi senyap-senyap membalun/dibalun bontot boyfriendnya.

Ada sapa-sapa nak jadi pompom girl aku pakai macam dalam cheerleaders tu? Baru bersemangat aku nak stadi.

Boleh juga tunjuk tanda sayang dekat aku dengan klik nuff aku. Haha.

62 journeyed together:

Adjla Hafizin said...

weh stadi2.
jgn dok nk melucah je,
aku takot nnt ko melucah dlm paper final lak.
mmg kne sialan ngn lctrer ko nnt.
hahaha.

Melz said...

hahaha kalau lu terbawak melucah dalam paper..lu mmg gua xleh cakap apa
hahahaha bende nie habit :P

pisey said...

aku dtg klik2 kasi sedikit kasih sayang sambil nak hoi3 jom setadi.

babai.

Fatt Chin Choy said...

I nak jer jadi pom pom you cik abang

wakakakaka

mEiZ SHA said...

hehhehe to laa tu...gud luck for final ok!!
:)

ellenyna said...

goodluck sigg. :) semoga kau dapat buat yang terbaik tau.

macha_sezs said...

hahaha
aku bukan gay,

maka, tak buleh klik kali ni.

{lumut} said...

ok aku register jd pom pom gurl kau ..hehe

hBz said...

ko pg la study. sini aku sayangkan ko yea. aku click k..+_+

chipsmore said...

pop corn girl ada tak?? stylo sikittt....kau ni tak habis habis la nak melucah..FAIL nanti PADAN MUKA kauuuu

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

redtube la...baru cargas je masuk...keh keh keh..

Rara said...

juz b urself jela bro..slmt bjuang utk final wehh.. :D

B E L L A said...

goodluck! dh siap konvo xlepas jugak xtawlah nk ckp pe kui33.

♥miszluna™ said...

br reti nk studi

fitriah said...

gudluck kanda! ;p

mier@merr said...

gudlak....!!!


kene isi borang tak klu nk jadi pom pom gurl ko??


aku da tunjukkan kasih sayang :)

chokio_nia said...

haha..jadi pompom gurl??bole je..janji mkn minum ko sedia..amcm??haha

gud luck weh..=)

Just_najmiE said...

final final final.. aku pun final gak, tapi still takdak mood nk study.. first paper ari slasa nih.. haishhh... good luck weih!!

arnamee said...

Salam kamu.

haha. study rajin-rajin, selagi amsih daya merajikan dri. lucah? utk mereka yg memberi.;p

ehehks.

p/s: sye updte blog tntg ambil gambar. entah. pape sye tulis.huh

syahidahariff said...

goodluck weh..kalo aku jd pompomgirl ko tak sanggup nak tgk weh..hahaha

babymiLosh said...

nak jadi tempurung gegerl la.. men ketuk2 tempurung.. baruu coolioooooo~~

hoo.. wish kamu sukses!!

Da' daffodil D said...

cheeerleaders pakai baju...kau x nak yg naked ke? nyeh3

Da' daffodil D said...

oh ye. goodluck!

Jogger said...

aku jadi pom pom gay laa sbb ramai bebenor nak jd pom pom girl...

owhhh abg sigg.... lekas laahhh masuk... cepat bang... x tahan dah niii. nnt kita fail plak paper nih yer cyg

buwekkk. aku taip pun nak termuntah. muahahah selamat broo

Rara said...

goodluckkkkkkkkk ;)

NIMI said...

weyhh ada larr gay yang mengaku gay..
tu terang terang si paraxixth tu..
bahhahahah!

weyhh ko nyanyi r lagu lucky-britney spears waktu exam tu sure semangat ko berkobar kobar tak pyah pom pom tu

NIMI said...

disbbkan ak sayang belog kau, aku kliklah nuff kau..kesian kan!

Kentut said...

melucah itu satu amalan yang menyihatkan. sila teruskan.

♥chentaMAYA™ said...

aku pon bz weh!

^aku zaty^ said...

gudluck!=)
xmaw lucah2 lam exam nty eyh..=))

bibie_boodyn said...

Aku tak boleh hipokrit, sebab aku bukan hipokrit. Kadang-kadang saja, demi jaga hati orang lain???

♥miszluna™ said...

em

siggplus said...

adjla : bila masa aku melucah?hahaha

lecturer aku pn lucah sama..heh

siggplus said...

melz : maksud kau,habitat?heh

siggplus said...

pisey : kau sayang aku ke?hahaha

siggplus said...

fatt chin choy : i pn mmg nk u jd pompom girl i pn..hahaha

siggplus said...

meiz sha : hehe thanx

siggplus said...

ellenyna : baik cik elle

siggplus said...

macha : boleh la klik..pls..heh

siggplus said...

lumut : bila masa kau register?aku tak dpt topup rm10 pn...kalau nk register kena bg topup rm10

siggplus said...

hbz : kau gay ke?hahaha

siggplus said...

chipsmore : takda..uptown girl ada lah

siggplus said...

chaireel : apa tu redtube?tube warna merah?apa tu?heh

siggplus said...

rara : i'm being myself la ni..hehe

siggplus said...

b e l l a : haha ok thanx

siggplus said...

miszluna : mmg stadi kot selama ni

siggplus said...

fitriah : terima kasih dinda :D

siggplus said...

mier@merr : kena, then kena masukkan topup rm10 kt akaun aku..heh

siggplus said...

chokio_nia : kalau macam tu baik aku amek pekerja kontrak..mkn minum sendiri2 lah!hehe

siggplus said...

just_najmie : haha sama2 la kita strive utk final ni k

siggplus said...

arnamee : haha aku tak faham kau cakap apa..bnyk sgt typo..sori

siggplus said...

odah : nak lah..odah kan boleh cakap 'hai girrlllssss' dengan plg manja skali..haha

siggplus said...

babymilosh : cuba try bubuh tempurung dekat telinga kau, then aku ketuk..cmne?bes?heh

siggplus said...

da' daffodil : naked?takleh la..haram..hahaha

siggplus said...

jogger : kau mmg gay pn..haha...
dah2 g pakaikan lampin anak kau tu..dah berak dah pn

siggplus said...

rara : thanx!

siggplus said...

nimi : alaa paraxixth tu mmg semua orang tau gay..haha

britney spears?tak best lah dia..dia bukan hot momma..dah branak jd gemok dah..heh

siggplus said...

kentut : baiklah..ketahuilah kentut juga amalan yg sihat..haha

siggplus said...

chentamaya : ada aku tanya?heh

siggplus said...

aku zaty : haha ok

siggplus said...

bibie : hehe ntah aku pn tak faham

siggplus said...

miszluna : nape?